AcasăCORONAVIRUSE grav cu varianta Delta! Ţara în care oamenii s-au infectat pe...

E grav cu varianta Delta! Ţara în care oamenii s-au infectat pe capete din nou cu Covid-19, deşi s-au vaccinat cu Pfizer

tulpina deltaE grav cu varianta Delta! Ţara în care oamenii s-au infectat pe capete din nou cu Covid-19, deşi s-au vaccinat cu Pfizer

Varianta Delta a noului coronavirus chiar că face ravagii. Cel puţin, în Israel. O nouă creștere a numărului de cazuri Covid-19 din Israel, unde mai mult de jumătate din populație este complet vaccinată cu Pfizer/BioNTech, este un „semn preliminar” al unei eficiențe posibil mai reduse a vaccinului în „cazurile moderate” ale variantei Delta.

Peste cinci milioane din cei 9,3 milioane de israelieni (55% din populație) au primit două doze de vaccin, în mare imunizați cu serul laboratorului american Pfizer, favorizând o scădere a numărului de cazuri și ridicarea restricțiilor.

Israel are peste 100 noi cazuri pe zi

Israelul a înregistrat peste 100 de cazuri noi pe zi, după o scădere drastică a numărului de cazuri. Duminică au fost identificate 343 de persoane infectate, începând cu data de 21 iunie.

Această revenire este în mod clar pusă pe seama variantei Delta foarte contagioase, care a devenit „principala tulpină” a virusului în Israel, ducând la „o schimbare considerabilă a dinamicii transmisiei”, a declarat Ran Balicer, director de inovații la Clalit, principalul asigurător israelian de sănătate.

Israelul a lansat o vastă campanie de vaccinare la sfârșitul lunii decembrie datorită unui acord cu Pfizer care a livrat milioane de doze în schimbul datelor cu privire la efectele vaccinării.

Poţi lua tulpina Delta dacă ai făcut vaccinul anti-Covid-19?

Varianta Delta a coronavirusului, o tulpină apărută în India, se răspândește cu cu 60% mai rapid ca tulpinile precedente, iar Organizația Mondială a Sănătăţii avertizează că este foarte posibil ca în curând aceasta să fie dominantă în Europa.

Conform medicilor, vaccinurile își pierd din eficiență în fața tulpinii Delta, dar fac față. S-a observat o creștere a numărului de cazuri de infectare în state cum ar fi Israel sau Marea Britanie, care au o rată ridicată de vaccinare.

În concluzie, noua tulpină de coronavirus (Delta) se răspândește mai repede, vaccinurile au o rezistență mai redusă, mai ales dacă schema de vaccinare nu e completă, cele mai afectate fiind persoanele neimunizate, care fac forme grave de boală și pot muri.

author avatar
Andrei Ștefan
931 afisari

5 COMENTARII

  1. Deci cei care nu au un istoric al virozei pot mierli la ortul popi imediat. Aici ma refer la latino, afroamericani orientali asiatici. Caucazienii sunt mai rezistenti.

  2. Domnule stefan andrei, de unde zda masii ai tras concluzii din astea? Un ziarist integru ar trebui să precizeze sursa informatiilor lui sau mai bine zis sursele. Dă domnule si tu niste nume ca să ca sa putem si noi verifica cine si ce a spus in lumea asta plina de politicieni și ziariști verosi.

  3. Auzi, bi cenzorule cu cap de pluta, dar in peesda ma-tii putem sa te bagam, sa de iesit poti sa o faci si singur ? 🙂

  4. Deja toti stiu ce se petrece la jidanii aia cu cap patrat, cam toti o sa o mierleasca, mai ales astia vaxinati in cap, chiar le dorim capete de piatra prin cimitirele lor, sa nu aiba loc unde sa ii bage, ordinarii drakului de sclaveti ai marilor corporatii Big Pharma !! Bibi, da-le lovitura finala, sau mai degraba Solutia Finala, cum plastic s-a exprimat si marele parerolog palestinian ne-credincios de Arahat !! 🙂 Covid Macht Frei, bai leprelor de 3 shekeli 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger