AcasăCORONAVIRUSDuşmanul invizibil care l-a răpus pe Vladimir Putin! Liderul de la Kremlin,...

Duşmanul invizibil care l-a răpus pe Vladimir Putin! Liderul de la Kremlin, trecut pe linie moartă

vladimir putinDuşmanul invizibil care l-a răpus pe Vladimir Putin! Liderul de la Kremlin, trecut pe linie moartă

Preşedintele Rusiei şi-a găsit „naşul”. Nu este niciun lider de stat rival, ci virusul Covid-19. Vladimir Putin a intrat în izolare după descoperirea de cazuri de COVID-19 în anturajul său, a anunţat marţi Kremlinul.

Din cauza unor cazuri identificate de coronavirus în anturajul său, Vladimir Putin trebuie să respecte un regim de autoizolare o anumită perioadă de timp”, a precizat preşedinţia rusă într-un comunicat, anunţând că, din această cauză, preşedintele Federaţiei Ruse nu va participa la un summit regional în Tadjikistan.

Putin a intrat în contact cu infectaţi

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a subliniat că Vladimir Putin a intrat în contact cu persoane infectate cu noul tip de coronavirus, dar “se simte foarte bine”.

Peskov a precizat că Vladimir Putin a făcut un test de depistare a noului tip de coronavirus, dar că deocamdată Kremlinul nu a primit rezultatul

Putin, în vârstă de 68 de ani, urma să călătorească în Tadjikistan pentru o serie de întâlniri în cadrul Organizației Tratatului de Securitate Colectivă (CSTO) și Organizației pentru Cooperare de la Shanghai (SCO), având în vedere situația tot mai gravă din Afganistan.

Putin s-a vaccinat cu Sputnik V

Vladimir Putin s-a vaccinat în primăvară cu Sputnik V. El a declarat de mai multe ori că anticorpii săi “se menţin la un nivel ridicat”. În luna iulie, Peskov a relatat că persoanele care intră în contact cu Vladimir Putin respectă măsuri stricte.

Potrivit anunțului făcut de Kremlin, liderul rus l-a sunat pe președintele tadjic Emomali Rakhmon și i-a explicat că nu va putea călători din cauza izolării, dar că va participa la întâlniri prin videoconferință.

author avatar
Andrei Ștefan
776 afisari

2 COMENTARII

  1. Andrei Ștefan…. mai poți manca mult rahat?! Ziar de cancan.. asta e nivelul tău și al unora de pe acolo.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger