AcasăCORONAVIRUSDr. Vlad Ciurea a dezvăluit schema de tratament prin care s-a vindecat...

Dr. Vlad Ciurea a dezvăluit schema de tratament prin care s-a vindecat de Covid-19. Renumitul profesor a fost într-o stare foarte gravă

vlad ciureaDr. Vlad Ciurea a dezvăluit schema de tratament prin care s-a vindecat de Covid-19. Renumitul profesor a fost într-o stare foarte gravă

Medicul neurochirurg Vlad Ciurea a dezvăluit schema de tratament cu ajutprul căreia s-a vindecat de Covid-19. Renumitul profesor a fost într-o stare foarte gravă.

Schema de tratament: 4 medicamente intravenos, o săptămână

Când am avut test pozitiv şi am văzut că starea mea nu este bună, cu toate că aveam gust, miros, mă orientam, eu simţind că aş putea să mă degradez, am decis să merg la spital.

La Institutul Matei Balş mi s-au introdus patru medicamente intravenos: antibiotic, cortizon de tip dexametazonă, antiviral Remdesivir şi Tocilizumab, un antiinflamator. Cu toate făceam perfuzii de două ori pe zi.

În afară de acestea, mai luam un antitrombotic, vitamina C, vitamina D şi protecţie gastrică. Acesta a fost tratamentul aproximativ o săptămână„, a spus prof. dr. Vlad Ciurea, vineri, la postul Antena 3.

Ce simptome a avut dr. Vlad Ciurea?

Simțeam că parcă nu sunt eu, eram foarte obosit. Nu tușeam, aveam miros, aveam gust. Nu aveam febră. Ceva lipsea. Oboseală, junghiuri, puțină tuse, dar câte puțin. Dar această oboseală … trăgeam de mine„, a povestit neurochirurgul.

Vlad Ciurea a mai zis că din cauza acestei oboseli a fost nevoit să-și lase un coleg să încheie o operație, iar el a plecat acasă.

A doua zi s-a testat, iar testul rapid a ieșit pozitiv, apoi a făcut apoi un test RT-PCR, care a ieșit și acesta pozitiv.

author avatar
Andrei Ștefan
1.171 afisari

3 COMENTARII

  1. Intubarea e ca si acela cu: Drumul spre Iad e pavat cu bune intentii 🙂 Merita facut la Nea Gheorghita, s-a ne prinda pe toti de c-o-i-t-a 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger