AcasăCORONAVIRUSDr. Valeriu Gheorghiță, lovitură FATALĂ pentru tipurile de vaccin aflate pe piaţă,...

Dr. Valeriu Gheorghiță, lovitură FATALĂ pentru tipurile de vaccin aflate pe piaţă, din cauza tulpinei din Africa de Sud

covid africaDr. Valeriu Gheorghiță, lovitură FATALĂ pentru tipurile de vaccin aflate pe piaţă, din cauza tulpinei din Africa de Sud

Date iniţiale de la laboratoarele de diagnostic sugerează că noua variantă din Africa de Sud s-a răspândit rapid în cea mai populată provincie a țării, Gauteng, şi ar putea fi deja prezentă și în celelalte opt provincii ale ţării.

Un caz de infectare cu această tulpină a fost descoperit și în Hong Kong, la un bărbat de 36 de ani care era în carantină după o călătorie în Africa de Sud. De asemenea, un alt caz a fost depistat în Botswana la 11 noiembrie.

Vaccinurile anti-Covid, prea slabe în faţa noii tulpine

Vaccinurile existente ar putea fi ineficiente în a oferi protecție împotriva noii variante din Africa de Sud, având în vedere că această variantă scade activitatea neutralizantă a anticorpilor într-o proporție mult mai mare decât celelalte variante cunoscute.

Varianta virală acumulează un număr mult mai mare de mutații decât se cunoștea până în prezent. Sunt peste 30 de mutații la nivelul proteinei spike, prin care virusul ajunge în celulele corpului uman. Aceeași proteină reprezintă ținta anticorpilor care rezultă după vaccinare.

Este greu de spus în ce masură această variantă virală scapă de protecția oferită de vaccinul sau de trecerea prin boală, dar se pare că într-adevăr ar putea să ocolească cel puțin parțial răspunsul imun, ținând cont și de faptul că o parte din cazurile deja identificate sunt la persoanele vaccinate sau au istoric de trecere prin boală.

Datele preliminare din Africa de Sud arată două lucruri. Că în timp relativ scurt numărul de variante virale identificate prin secvențiere a crescut foarte mult, mai mult decât dinamica pe care a avut-o varianta Delta, în momentul de față se estimează că ar putea fi mai contagioasă decat Delta”, a spus dr. Valeriu Gheorghiță.

author avatar
Andrei Ștefan
723 afisari

12 COMENTARII

  1. Bai baiete , pe astia nu ai intreaba nimeni de unde tot vin cu specialisti si laboratoare? Eu cred ca stau si ei pe retele sau pe aici , pe colo . Mi-ar place sa ai vad la tv, cand ai intreaba cineva: cum, unde, cine a facut acele analize, si cine a tras concluziile, unde este raportul? etc….etc….Cel mai probabil, cand primesc banii de la big farma, primesc si biletele cu mesaje. Ca sa nu mai zic, ca in ritmul asta este ceva fara sfarsit. L-au luat pe covid in gura si vor sa iasa la pensie cu el, cu alte 300 de variante si probabil alte 600 de doze de vaccin. Ce este cel mai grav, este ca are epoleti pe umeri, iar la romani mai nou, juramantul depus este un fel de hartie igienica, indiferent ca sunt militari, procurori, ministrii, etc.

  2. Bai pensatule, adica bai Gheorghitza Muitza, bai criminalule cu epoleti de karton pe cap, bai maskariciule, scoate maskarada aia inutila de pe mekla, sa te poata scuipa oamenii muncii in gura, bai ratatule, macar atat sa faci si tu ceva bun, ca in rest esti un criminal de tot rahatul, tu iti bati joc inclusiv de toti criminalii rasati ai aceste planete demente, adica numai ai ocupantilor lui, a cimpanzeilor cu 2 picioare !! Toti stiu ca americanii, cei din Deep State au hotarat sa dea drumul acum, la 2 ani de la declararea WW3, la o noua arma biologica, ea a fost facuta in laborator, apoi dusa la draku in praznic in Afrika, si dat drumul acolo intre bastinasii aia salbatici, ca apoi sa se dea vina pe sarantocii aia care habar nu au pe ce lume traiesc, asa de mult le sta foamea la aia in gat !! Dar faza tare e, bai degeneratule de Gheorgitza Muitza, ca arma asta noua a fost facuta sa elimine rapid cat mai multi vaxxinati in cap din rasa alba, adica cei din Occident si US of A, asa ca nu mai manca asa de mult kakat, mai lasa si la ordinarii aia de sekurici de Imbri, Rafiloi, Cercelus-Strainus, Mahler, G. Diaconu, Chereches, adica stii tu, la toti nazistii aia de doktori wanna-bee Mengele !! Se ascute lupta de casta si de clasa, baietii cu ochii albastrii, in curand nu o sa aveti unde sa va ascundeti, se va ajunge la ce a prezis Justin Parvu, toti cei care nu au trait si nu traiesc in Dumnezeu o vor lua in mana, sau in barba, la propriu !! Vine Iadul pe Pamant, sper ca sunteti cu totii pregatiti, inca nu a-ti vazut nimic, distractia adevarata acum incepe, in decembrie !! Ha ha ha 🙂 Arbidol Macht Frei 🙂

  3. a auzit-o pe ursula , hop si colonelul cu , comportament de soldat , mereu in pozitie de drepti . prostocratia si obedienta la putere .

  4. Deci varianta indiana era cu 60% mai infectioasa adica de 6x acum asta africanu e cu de 4x mai periculos ca indianu deci de 24 x mai infectios decat varianta alfa ala primu cu italianu care a intrat infectat in Romania…
    Deci cine rezista?Vo 2 cosmonauti din spatiu.
    Sau poate la anul o sa gasim o varianta Omega de 4x mai periculos ca africanu adica de 100x mai periculos ca alfa nu mai ramane nici netu din omenire…

  5. Se poate imbunatati dupa varianta cea mai rea a virusului. Problema o pune ce fac cei ce au facut booster. Ar trebui gasita o pastila ceva deoarece in ritmul asta vaccinul devine inutil si periculos facut prea des.

  6. Vedeti asta i mai finut in trompe. E clar ne foloseste laborator sa ne ucida. O sa fie mereu mai bun asa a fost conceput militar. Sa nu-l birui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger