AcasăCORONAVIRUSDr. Valentin Iftenie, medic legist la „Mina Minovici”, spulberă toată propaganda Big...

Dr. Valentin Iftenie, medic legist la „Mina Minovici”, spulberă toată propaganda Big Pharma! „O mascaradă”! Din 150 de decese Covid investigate de IML, foarte puține au cauza morții coronavirusul!

Dr. Valentin Iftenie, medic legist la „Mina Minovici”, spulberă toată propaganda Big Pharma! Pe marginea discuțiilor apărute de luni bune, și a controverselor apărute ca urmare a faptului că s-a aflat că Organizația Mondială a Sănătății a dispus să nu se facă autopsii în cazul celor declarați morți de COVID, dar și a restricțiilor care au fost aplicate nu doar în România, în lupta contra răspândirii noului coronavirus, un specialist în medicină legală a făcut declarații bombă.

Dr. Valentin Iftenie este unul dintre cei mai reputați medici legiști din România. A decis să rupă tăcerea și să facă dezvăluiri care aruncă în aer povestea oficială Covid-19.

Medic legist la Institutul „Mina Minovici”, dr. Valentin Iftenie ridică un mare semn de întrebare cu privire la modul în care au fost concepute statisticile prezentate de autorități. „Din 150 de decese COVID investigate la IML, puține au fost cauzate de SARS CoV 2! Nu există leziuni specifice acestei boli. Ele sunt comune cu cele generate de alți viruși gripali”, este mesajul transmis de Mădălin Ionescu, pe pagina sa de Facebook, pe fondul difuzării emisiunii în care a participat Valentin Iftenie.

Dr. Valentin Iftenie, medic legist la „Mina Minovici”, spulberă toată propaganda Big Pharma!  „Puține, foarte puține!”

Prof. univ. dr. Valentin Iftenie, medic primar legist la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici din București, a declarat că ”puține, foarte puține” au fost cazurile în care au putut să fie încadrate decesele la care s-au făcut autopsii la categoria ”deces din cauza Covid”.

”Peste tot se folosește cuvântul cazuri. Instituția medico-legală a efectuat autopsii în conformitate cu ceea v-am arătat. (…) Până în momentul de față numai la Institutul din București – INML Mina Minovici – s-au făcut mai mult de 150 de autopsii la cazuri care prezentau și această infecție, pentru că la noi vin doar cele prevăzute în codul de procedură penală. Celelalte autopsii ar fi trebuit făcute la nivelul instituțiilor sanitare”, a mai declarat acesta, în emisiunea în care a fost prezentă și doctorița Monica Pop.

Dr. Valentin Iftenie, dezvăluiri despre cum autoritățile umflă cifrele!

Totodată, profesorul Iftenie a dat și un exemplu considerat edificator.

„Dau un exemplu: un individ e victima unui accident rutier, dar care, către final, a făcut această infecție. Credeți că noi o să scriem că a murit prin infecție? Nu! Cauza de deces este politraumatism din trafic rutier. Așa se procedează la noi. (…) În schimb, pe certificatul medical constatator al decesului apare: contaminat cu virusul…” – dr. Valentin Iftene.

author avatar
Andrei Coman
4.692 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger