AcasăCORONAVIRUSDr. Radu Ţincu le-a trasat un dead-line copiilor: până când trebuie să...

Dr. Radu Ţincu le-a trasat un dead-line copiilor: până când trebuie să se vaccineze ca să fie în siguranţă la şcoală

tincu raduDr. Radu Ţincu le-a trasat un dead-line copiilor: până când trebuie să se vaccineze ca să fie în siguranţă la şcoală

Un maraton de vaccinare pentru copii are loc astăzi și mâine, la nivel național, pentru a marca Ziua Copilului. Doar tinerii cu vârsta între 16 și 18 ani se pot vaccina în cadrul maratonului, iar imunizarea se face cu vaccinul Pfizer, singurul aprobat deocamdată pentru această grupă de vârstă.

Doar tinerii care au împlinit 16 ani se vor putea vaccina în cadrul Maratonului de vaccinare din 31 mai – 1 iunie și numai cu vaccinul Pfizer, singurul autorizat pentru această grupă de vârstă.

Maratonul de vaccinare din perioada 31 mai – 1 iunie este organizat la nivel național, iar tinerii între 16 și 18 ani se pot prezenta la centrele de vaccinare cu Pfizer însoțiți obligatoriu de un aparținător – tutorele legal, părinte sau bunic.

Tinerii între 16 și 18 ani care ratează maratonul de vaccinare se pot vaccina, de asemenea, în orice centru de vaccinare din țară unde este folosit vaccin Pfizer, fără programare.

Dr. Radu Ţincu: „Vaccinaţi-vă până începe şcoala în septembrie!”

Medicul Radu Ţincu avertizează că este foarte important să ajungem la imunizare colectivă până în toamnă, când începe noul an școlar. Medicul subliniază că trebuie să se ajungă la cât mai mulți copii și profesori vaccinați împotriva COVID-19 până în septembrie.

Radu Țincu amintește și că prioritari la vaccinare vor fi copiii cu afecțiuni cronice.

Avem nevoie de o imuizare colectivă până în toamnă când reîncep școlile, atât a elevilor cât și a personalului didactic, așa încât să evităm apariția unor focare în instituțiile școlare”, a declarat dr. Radu Țincu.

Vaccinarea copiilor este un „pas important din două perspective – în primul rând pentru că știm că persoanele tinere reprezintă o cale de transmitere a virsului în comunitate, și iată că nu puteau să se vaccineze decât tinerii peste 16 ani, și în al doilea rând, această aprobare (de către EMA – n.red.) ne arată că în tot acest an autoritățile științifice au făcut progrese în realizarea studiilor pentru acestă categorie de vârstă, mergând pe un profil de siguranță foarte bun.

Autorizarea vaccinului ne arată încă o dată, fără dubiu, că studiile prezente și efectuate până în prezent arată un profil de siguranță și de eficiență foarte bun. Nimeni nu și-ar fi permis sau asumat aprobarea vaccinului pentru această categorie de vârstă decât dacă toate studiile demonstrau această siguranță și eficiență”, a mai zis medicul Radu Țincu.

România a vaccinat grupa 16-18 ani

Până în acest moment, doar adolescenții cu vârsta între 16 și 18 ani s-au putut vaccina în România.

În total, 54.323 de tineri din categoria de vârstă 16-18 ani s-au vaccinat cu schema completă (două doze), iar 44.435 cu prima doză, arată datele prezentate zilele trecute de reprezentanții Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

În categoria de vârsta 16-18 ani mai intră alți 720.919 tineri care nu s-au vaccinat până în acest moment, potrivit datelor prezentate de autorități.

author avatar
Andrei Ștefan
355 afisari

11 COMENTARII

  1. Cati copii are acest fandosit cu moaca de poponar? Ce mama beata a scos din pantecele ei un asa idiot? Fie pe capul tau ticalosia faptelor si spagilor tale cap sec…

  2. Băi, Ștefan Andrei, al cui ești tu, pârțagule mic? Ce propagandă waxeristă faci, viermișor!?

  3. @Ă făcut și verificări ale imunității pentru a stabili dacă școlile sunt locuri nesigure așa cum afirmă unii politicieni și medici, ?

  4. Mengele cu papion,Jos laba,de pe copiii nostrii!
    Bá,poponar,slugá criminala a sistemului neomarxist, vaccineaza,pe máta!

  5. & Probabil un medic pentru care școala a fost un loc ceva mai nesigur, ? Asta cu imunizarea colectivă probabil că este îndeosebi pentru socialiști, capitaliștii fiind ceva mai individualiști, ?

  6. Bai Taincule, de cand nu ai mai aparut tu prin presa cumparat de regim, sa dai si tu din gura, bai tarane !! Dar la nazista aia de tampita de Mahler i-o mai tragi, asta vreau sa stie cobaii tai, nu elucubratiile tale de 3 lei !! 🙂 Omule, adica, bai trepadusule de Tincu, atata minti de ingheata apale si vara, bai progresistule lui peste prajit !! Curand incepe iuresul, in toamna deja iar o dati cu inchisul acasa, cel tarziu prin octombrie, apoi o sa inceapa cu sabotajele, tu daca crezi ca toti sunt cobaii tai, inseamna ca nu stii la ce se va ajunge, ce a fost in `89 va fi ca si o plimbare prin parc, acum va fi macel, bai, daca tot continuati asa !! Dar, totusi, baga batul prin gard, bai Tincule, sa vedem care are nervii mai tari, noi putem sa continuam acest joc si inca 10 ani, dar vezi ca prin 2029 – 2032 cica se va instala pe tron insusi Anti-christul, care va cere supunere totala din partea ta, plus ca dementul ala de Klaus Schwabb a zis ca vei fi fara nimic, dar vei fi fericit, ceea ce numai prin vaxinuri care te modifica genetic la creieras se poate intampla !! 🙂 Nici un om normal la minte nu se va simti fericit, el neavand nimic, adica nici o proprietate a lui personala, astea sunt vise macabre ale unor dementi psihopati ca tine, bai tarane de Tincu !! 🙂 Omule, alege-ti de acum stalpul preferat, ca majoritatea vor fi ocupate, idiotule util de pseudo-medic Mengele de Bukale !! 🙂

  7. ba, tu auzi ca urla toti ca e o facatura de laborator genetica????????iti asumi tu daunele facute copiiilor altora , mare medic tradator ce esti!!!!!!!!

  8. Nu il mai jigniti pe Mengele,ala nu era poponkar.Acest doctor impostor nu e decat o alta scarnavie globalista caruia banii ii tin loc de organ.O sluga jegoasa.Nenorocirea e ca multi romani ii seamana.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger