AcasăCORONAVIRUSDr. Radu Țincu, certat la TV de Dana Budeanu din cauză că...

Dr. Radu Țincu, certat la TV de Dana Budeanu din cauză că a făcut Covid-19

dana budeanu

Dr. Radu Țincu s-a îmbolnăvit de Covid-19, chiar dacă este vaccinat cu 3 doze. Medicul se testează des şi, astfel, a aflat că a luat boala, deşi simptomele au fost uşoare.

Acum, doctorul care a intrat în carantină, a fost de acord că un cetăţean oarecare, vaccinat cu 3 doze, nu s-ar mai testa, chiar dacă s-ar simţi rău.

Dana Budeanu l-a certat pe seama certificatului verde

Criticul de stil i-a reproşat dr. Radu Ţincu, deşi medicul nu are nicio vină, evident, că vaccinaţii cu certificat verde se pot plimba în linişte prin mall-uri, în scenariul în care ar fi bolnavi cu Covid-19 şi nu s-ar testa.

Am și booster. Doar că sunt într-o stare foarte bună, am o stare de spirit foarte bună. M-am testat antigen pentru că aveam simptome, eram puțin răgușit și nas înfundat.

Astăzi am aflat că am COVID. Am fost de gardă azi noapte și de dimineață m-am testat”, a spus dr. Ţincu.

„Și să mă îmbolnăviți și pe mine, de exemplu (n.r – dacă nu s-ar carantina). Ne întâlneam întâmplător și mă îmbolnăveați…”, a afirmat Dana Budeanu, într-un dialog la Antena 3.

Dr. Ţincu, de acord cu restricţiile

Radu Țincu, medicul primar ATI Floreasc, a explicat în această dimineață, la Realitatea Plus, de ce este importantă impunerea unor restricții în contextul înmulțirii numărului de cazuri de infecție cu COVID-19, dar și care este rostul adaptării vaccinurilor existente la noile variante ale coronavirusului.

„Doza booster si administrarea ei – lucrul acesta a fost determinat de scaderea eficientei anticorpilor pentru variantele virale. Acum ne puntem intrebarea daca e nevoie de administrarea unei doze booster cu un alt vaccin sau sa schimbam compozitia vaccinului.

Va reamintim ca acesta nu ar fi primul vaccin care se adapteaza variantelor virale. Si cel pentru gripa se adapteaza variantelor gripale”, a afirmat Țincu.

author avatar
Andrei Ștefan
1.370 afisari

5 COMENTARII

  1. tare l-a mai certat , ca-i topita budeanca dupa doctorasul asta . cand vorbeste cu el nu se mai schimonoseste ,

    • Țincu sa mearga sa-si faca si dozele 4 si 5 sa devina superimun. Avem seruri ca s-a gandit Bibicu (Citu) si la asta!

  2. O remarca de bun simt a Danei Budeanu. Adica daca nu te testai, doctore, umblai cu omicronu peste tot si il imprastiai ca ai certificat nazzi? Ca sa vedem la ce e bun certificatul nazisto-sanitar….CUM SA NU TE GANDESTI LA CEVA CONSPIRATIV, DACA CEL CU CERTIFICAT NAZZI IMPRASTIE BOALA SI E LIBER…SI CEL SANATOS CARE NU E VACCINAT SI NU ARE NAZZI PASS ESTE INGRADIT IN DREPTUL LUI DE LIBERTATE SI LIBERA CIRCULATIE? GRIJA MEDICALA PE DRACU….BANDITISM POLITIC A LA UNIUNEA EUROPEANA….ASADAR MOARTE U.E.

  3. Fir-ai al dracu de sluga analfabeta ,iar cenzurezi?Maine o sa scrii un articol despre dictatura din Belarus ,scarnavie jegoasa si ipocrita.

  4. Bai anonim, bai sluga a globalistilor, iar te-ai pierdut in gulagul digital ? Bai, scarnavie, sa ne prinzi de pwula, bai retardatule ordinar, du-te inapoi pe g4media, langa drohgatul ala de droggy, ca doar il cunosti bine, bai kakanarule cu ochiul maro !! Ha ha ha 🙂 Nimeni nu te mai baga in seama, toti stiu ca voi lucrati pe acelsi cont cu schimbul, viata trista de postak prost trebuie sa ai, bai lihnitule de foame !! Poti sa ne soogi pe toti de ceva, bai aerianule pur si multiplu vaxxinat in cap si in vene, da fuga rapid sa bagi si doxa 4 in tine, sa nu intrii in fibrilatii, o sa iti tine intaii pumnii, iar apoi o sa iti dam pumni, in cap !! Ha ha ha 🙂 Bai, astia isi bat joc de tine, bai anonim de kakat, toata vaiata ta ai fost un nimeni, si asa o sa mori, bai gandak de bukatarie de rahat !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.