AcasăCORONAVIRUSDr. Octavian Jurma trage fără milă în autorităţi: "S-au gândit doar la...

Dr. Octavian Jurma trage fără milă în autorităţi: „S-au gândit doar la afaceri”

octavian-jurma-covidDr. Octavian Jurma trage fără milă în autorităţi: "S-au gândit doar la afaceri"

Un nou bilanț al infectărilor cu Sars-Cov-2 a fost remis, vineri, de autorităţi. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 7.116 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19).

În același interval de timp au fost înregistrate 145 de decese, 1 la categoria de vârstă 20-29 ani, 8 la categoria de vârstă 40-49 ani, 14 la categoria de vârstă 50-59 ani, 35 la categoria de vârstă 60-69 ani, 41 la categoria de vârstă 70-79 ani și 46 la categoria de vârstă peste 80 ani.

Dr. Jurma nu înţelege logica autorităţilor

Cercetătorul Octavian Jurma este de părere că autoritățile au făcut o prognoză ridicolă a infectărilor din valul patru atunci când anunțau un vârf de 4.000 de cazuri.

Din păcate trebuie să arătăm cu degetul că nu s-a împlinit prognoza către autoritățile de la autoritățile de la care ar trebui să ne luăm lumină, ca să spun așa.

Știm foarte bine că ni s-a repetat de nenumărate ori la începutul lunii august că nu vom avea decât 1.500 de cazuri în cel mai rău caz, 4.000 de cazuri în cel mai rău caz posibil. Era o prognoză ridicolă”, a declarat Octavian Jurma la postul Antena 3.

Într-o postare pe Facebook, dr. Jurma critică modul în care autoritățile din România au implementat certificatul verde:

Încă o dovadă că nu s-au gândit la oameni, ci doar la afaceri, când au introdus certificatul verde (pe lângă faptul că se aplică doar de la 3 la mie): S-au grăbit să lase restaurantele deschise pentru persoanele cu certificat verde până la 6 la mie dar nu îi lasă să iasă din casă după 4 la mie.

Adică, voi puteți sta deschisi și după 3 la mie (măsura de relaxare din valul 4) că noi nu lăsăm clienții să iasă din casă după 4 la mie (măsura de protectie din valul 3). La fel de stupidă pare și măsura de a închide magazinele alimentare unde se stă cu masca când lași restaurantele deschise unde se stă fără mască.

Dar logica nu a fost niciodată o piedică în calea deciziei politice în România. Bănuiesc că discriminarea nu va mai fi o problemă dacă stă în calea banului și se vor relaxa restricțiile din valul 3″, a postat dr. Jurma.

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 21.211 teste RT-PCR (9.432 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 11.779 la cerere) și 35.449 de teste rapide antigenice.

author avatar
Andrei Ștefan
526 afisari

6 COMENTARII

  1. Dar cine dracului e acest jurma si in ce domeniu e el ”cercetator” ???
    Cine l-a desemnat pe ratacitul asta sa flatuleze non-stop tot felul de idei cretine sau e ofiter de informatii si are ordin sa creasca panica in oameni ???
    Ba jurma, ne doare-n CUR de cercetarile tale, de numele tau, de constatarile tale si DE EXISTENTA TA !!!
    Hai sictir !

  2. & Vreo statistică a infectărilor comparată cu cheltuielile publice și cu sursele de finanțate , cât din împrumuturi și cât din realizările economiei, producție internă și importuri, ?

  3. & Guvernările pe îndatorare, așa cum relatează istoricii, au adus și ciumă, holeră, tifos, lepră, etc.., ?

  4. Bai Jurma, bai HaBarnistul lui peste prajit, nu mai abera atata, ca nimeni nu se uita in gura ta de bosketar koklit, bai tampitule !! Esti de un ridikol aparte, bai geniule in mancat kakat cu polonikul !! 🙂 Tu chiar crezi ca cineva va tine cont de diktatura astora, o sa sara romanasii pe afara, de zici ca sunt niste iepurasi de campie 🙂 Nici daca mai scot acum pe strada armata lor, adica adunatura lor de mercenari criminali, nu mai pot opri furia poporului roman !! Pregatiti-va, vine avalansa, scapa cine si care poate, iar pentru bvaxinatii in cap, asa ca si un aviz prietenesc, e mai bine sa va ascundeti undeva in ceva bunkare solide !! Ha ha ha 🙂 Acum o sa vedeti voi pre drakul, in persoana, Apocalipsa e la 3 pasi de noi !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger