AcasăCORONAVIRUSDr. Octavian Jurma îl arată cu degetul pe Iohannis: "Instigare la ură...

Dr. Octavian Jurma îl arată cu degetul pe Iohannis: „Instigare la ură și resentimente”

octavian jurmaDr. Octavian Jurma îl arată cu degetul pe Iohannis: "Instigare la ură și resentimente"

Dr. Octavian Jurma nu este de acord cu decizia autorităţilor de a redeschide şcolile în funcţie de rata de vaccinare din unităţile de învăţământ. El crede că o astfel de diferenţiere ar putea duce la reacţii severe în societate.

Medicul îi critică dur pe politicienii care au propus măsura care va duce la divizarea societății.

Klaus Iohahnis, de vină, conform lui Jurma

Au distrus din nou campania de vaccinare și certificatul verde, pregătiți-vă să o luăm de la capăt.

Aruncând acest criteriu, perfect arbitrar, de 60% dintre profesori și personal vaccinați doar ca pretext pentru a ignora situația epidemiologică, Președintele aruncă securea războiului în sânul societății civile de parcă nu am fi suficient de divizați”, este opinia cercetătorului.

Din această perspectivă, Jurma considerăm că profesorii vor ajunge în atenția publicului, așa cum s-a întâmplat cu medicii.

Pandemia nu se va sfârşi

Efectul epidemiologic al măsurii este infim. 60% din personal vaccinat nu poate împiedică școală să devină un focar, pentru că înseamnă un procent de sub 30% din comunitatea școlii respective.

Efectul psihologic însă este imens pentru că obligația de vaccinare nu este inclusă în ordin, doar invitația la ura și resentimente”, susține Octavian Jurma.

Klaus Iohannis a spus, joi, că Ministerele Sănătății și Educației vor emite vineri un ordin comun pe această temă. Pragul de vaccinare ar putea fi 60%, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

author avatar
Andrei Ștefan
577 afisari

12 COMENTARII

  1. Bai jurmologule de Jurma, stii si tu bine ca vine razboiul, ce tot o dai dupa gard, nu simti si tu linistea dinaintea furtunii, bai branzarule tampit ? Mai bine i-ati inca de acum un bilet de avion numai dus spre Tanzania, impreuna cu zgripturoaica aiade nevasta-ta care duce si friaeri bogati pe acolo, in mareata democratie din Afrika, si sa va ascundeti pe acolo, ca de va prind romanasii dupa ce incepe iuresul national, o sa ajungi pe stalp, bai trepadus korupt de Jurma jurmologul dus cu pluta !! Acuma, aia e, vi s-a mai spus si de catre altii, suntem in plin WW3, care e un razboi hibrid, in acelasi timp e si razboi biologic, meteorologic si spihologic, mai mult de atata ce vreti si voi sa faca tradatorii aia din partidul unic nazist din Walachistan, la cat de hoti ordinai sunt, e mare lucru ca au reusit sa faca si atat !! Ha ha ha 🙂 Jurmologule, bai maimuta ametita, coboara din copac, sa nu te racesti acolo sus !! Ha ha ha 🙂

  2. Băi oligofren-jurma, băi idiot veleitar, vaccineaz-o pe mă-ta, cu tot neamu-ți neadormit!
    Băi penibil-gică, ai fost neglijat în copilăria mică de te dai de ceasul morții să te ia cineva în seamă?

  3. Pt iohann orice pretext e bun daca ajuta si mai mult in esuare, dar ssracul totusi pana la urma ca neamt ce se da sa poti doar atat totusi intr o asa functie si sa si mananci painea de la aia pe care i ai esuat!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger