Cauta

Dr. Monica Pop se opune certificatelor de vaccinare! Ce se ascunde în spatele acestor acte

dr monica pop

Dr. Monica Pop se opune certificatelor de vaccinare! Ce s-ar ascunde în spatele acestor acte

Certificatele de vaccinare au fost implementate de autorităţile europene pentru a face diferenţa între persoanele imunizate şi cele neimunizate, cu scopul, de asemenea, de a facilita accesul celor care le deţin la evenimentele publice sau de a permite libera circulaţie.

Dr. Monica Pop surprinde însă. Ea susţine că aceste certificate de vaccinare ar fi inutile. „Nu este necesar certificatul de vaccinare pentru a merge la un spectacol, sau pentru a intra într-o colectivitate. Despre asta este vorba!”, a spus medicul.

Monica Pop a enumerat motivele inutilităţii

Medicul consideră că implementarea certificatelor de vaccinare reprezintă o discriminare la adresa persoanelor nevaccinate.

Nu mi se pare normal absolut deloc ce se întâmplă. Să fie foarte clar. Orice om care se vaccinează, poate face boala. Ştie toată lumea asta, sau cine nu ştie, trebuie să afle: poate face boala.

Deci, nu înţeleg la ce este folositor acest certificat de vaccinare, din moment ce personajul respectiv poate face boala şi o şi transmite.

Şi atunci, la ce foloseşte acest certificat de vaccinare, că nu am înţeles. Într-o sală de exemplu, dacă intră o persoană care este vaccinată, dar care este bolnavă, poate să fie asimptomatic şi să aibă boala.

Ar fi fost mult mai normal, să se facă un test, numai că, oamenii nu au posibilitatea materială, pentru că, în ţara asta, ca în niciuna, testele să plătesc, ceea ce nu e normal.

Ar trebui ca orice om asigurat din ţara asta, care plăteşte asigurări de sănătate, pensionari şi aşa mai departe, ar trebui să aibă dreptul la test gratuit, de câte ori au nevoie de acest test.

Eu spun că nu este necesar certificatul de vaccinare pentru a merge la un spectacol, sau pentru a intra într-o colectivitate, pentru că despre asta este vorba”, a spus dr. Monica Pop la postul Antena 3.

România va semna un acord cu Ungaria

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, anunță că în câteva zile va fi semnat acordul dintre România și Ungaria, în privința recunoașterii reciproce a certificatelor de vaccinare românești și maghiare.

„Şi eu am vorbit cu premierul Florin Cîţu despre acest acord, dar a făcut-o şi ministrul de externe Bogdan Aurescu. Prim-ministrul a dat dovadă de deschidere în această privinţă”, a afirmat Kelemen, citat de Krónika.

Ultimele stiri

  • S-a dat drumu’ la bombardieri! Niciun sezon estival fără teribilişti blocaţi cu bolizii în nisip, la mare, la Eforie Nord. Ce amendă a primit (VIDEO)
  • Emoţii şi în Armenia! Elicopterul care îl transporta pe premierul Nikol Paşinian, aterizare de urgenţă
  • Circ la Cernavodă! Primarul ar fi fost bătut în plină stradă de un preot și de o femeie (VIDEO)
  • Reacţia lui Marcel Ciolacu în dosarul Coldea – Dumbravă: „Partidul principal al penalilor a devenit USR”
  • Val de companii străine care deschid afaceri în România, atrase de măsurile și investițiile susținute de PSD
  • Nicușor Dan recunoaște că e incapabil să rezolve problemele din Capitală. Traficul și apa caldă, peste alte două mandate
  • Incident aviatic cu un avion Tarom. Aeronava s-a întors pe aeroportul din Paris!
  • România se implică puternic pe front. Decizia cu efect direct asupra tancurilor Abrams ne poate transforma într-o ţintă
  • Cum se apără Florian Coldea după ce a dat 15 ore „cu subsemnatul” la DNA. Fostul general SRI, plasat sub control judiciar!
  • Horoscop – sâmbătă, 25 mai 2024. Toate zodiile au parte de schimbări în bine, dar sub aspecte diferite
  • Exit mobile version