AcasăCORONAVIRUSDr. Monica Pop se opune certificatelor de vaccinare! Ce se ascunde în...

Dr. Monica Pop se opune certificatelor de vaccinare! Ce se ascunde în spatele acestor acte

dr monica popDr. Monica Pop se opune certificatelor de vaccinare! Ce s-ar ascunde în spatele acestor acte

Certificatele de vaccinare au fost implementate de autorităţile europene pentru a face diferenţa între persoanele imunizate şi cele neimunizate, cu scopul, de asemenea, de a facilita accesul celor care le deţin la evenimentele publice sau de a permite libera circulaţie.

Dr. Monica Pop surprinde însă. Ea susţine că aceste certificate de vaccinare ar fi inutile. „Nu este necesar certificatul de vaccinare pentru a merge la un spectacol, sau pentru a intra într-o colectivitate. Despre asta este vorba!”, a spus medicul.

Monica Pop a enumerat motivele inutilităţii

Medicul consideră că implementarea certificatelor de vaccinare reprezintă o discriminare la adresa persoanelor nevaccinate.

Nu mi se pare normal absolut deloc ce se întâmplă. Să fie foarte clar. Orice om care se vaccinează, poate face boala. Ştie toată lumea asta, sau cine nu ştie, trebuie să afle: poate face boala.

Deci, nu înţeleg la ce este folositor acest certificat de vaccinare, din moment ce personajul respectiv poate face boala şi o şi transmite.

Şi atunci, la ce foloseşte acest certificat de vaccinare, că nu am înţeles. Într-o sală de exemplu, dacă intră o persoană care este vaccinată, dar care este bolnavă, poate să fie asimptomatic şi să aibă boala.

Ar fi fost mult mai normal, să se facă un test, numai că, oamenii nu au posibilitatea materială, pentru că, în ţara asta, ca în niciuna, testele să plătesc, ceea ce nu e normal.

Ar trebui ca orice om asigurat din ţara asta, care plăteşte asigurări de sănătate, pensionari şi aşa mai departe, ar trebui să aibă dreptul la test gratuit, de câte ori au nevoie de acest test.

Eu spun că nu este necesar certificatul de vaccinare pentru a merge la un spectacol, sau pentru a intra într-o colectivitate, pentru că despre asta este vorba”, a spus dr. Monica Pop la postul Antena 3.

România va semna un acord cu Ungaria

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, anunță că în câteva zile va fi semnat acordul dintre România și Ungaria, în privința recunoașterii reciproce a certificatelor de vaccinare românești și maghiare.

„Şi eu am vorbit cu premierul Florin Cîţu despre acest acord, dar a făcut-o şi ministrul de externe Bogdan Aurescu. Prim-ministrul a dat dovadă de deschidere în această privinţă”, a afirmat Kelemen, citat de Krónika.

author avatar
Andrei Ștefan
491 afisari

5 COMENTARII

  1. Cum ce rol are certificatul? Rol de ingradire a unor drepturi. Daca nu-l ai, nu poti face unele lucruri, sau nu poti merge in anumite locuri. Deci INGRADIRE, asta este rolul lui.

  2. Doamna Pop, ați fost degeaba pe funcția aia atata vreme …. Sunteti un pic paranoică ….Nu va suparati ! În condiții de pandemie….repet, pandemie….să aveti asemenea retorică? Mi se face silă cand vă vad pe la Antena 3

  3. Stim cu totii ce rol are din moment ce nu foloseste la stoparea acestei pandemii.

    Acest pasaport a fost planificat inca din 2018
    https://bit.ly/2RwoHZo

    Daca gasiti si lista cu cei mai vocali participanti va lamuriti bine de tot

  4. Felicitări d-na doctor pentru atitudinea curajoasa. Nu luați în seama idioții care va blamează. România are nevoie de medici responsabili ca dvs. Sunt foarte mulți oameni care au făcut o forma ușoară de Covid și au dezvoltat o imunitate naturala la aceasta boala. Aceste persoane cu siguranță sunt discriminate prin acest certificat de vaccinare. Diferențierea persoanelor pe criteriul vaccinării și nu al imunității la Covid este una din dovezile ca prin injectarea ARNm în organismul uman se urmărește un scop ocult. Ascunderea numărului deceselor persoanelor vaccinate, a sechelelor lăsate de acest vaccin, susținerea vaccinării pe motivul ca beneficiile sunt mai mari decât costurile, când aceste costuri sunt de fapt pierderi de vieți omenești, fac din „arhanghelii” vaccinării niște monștrii iar mulți dintre ei sunt medici. Acum s-a văzut cât de putinii sunt medicii care au cu adevărat vocație pentru aceasta nobila meserie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger