AcasăCORONAVIRUSDr. Monica Pop a dezvăluit ce se poate întâmpla în organismul unor...

Dr. Monica Pop a dezvăluit ce se poate întâmpla în organismul unor pacienţi, chiar şi după ce se vaccinează

dr. monica_pop Dr. Monica Pop a dezvăluit ce se poate întâmpla în organismul unor pacienţi, chiar şi după ce se vaccinează

Dr. Monica Pop le-a criticat pe autorităţile responsabile cu campania de vaccinare, din cauză că le-ar fi transmis românilor senzaţia că un om vaccinat nu s-ar putea infecta cu virusul Covid-19.

Medicul mai susţine că nu înțelege rostul acestor dezinformări, mai ales că din comunicatele oficiale reiese clar că persoanele vaccinate, unii chiar cu rapel, s-au reinfectat cu virusul SARS-CoV-2.

Cum e posibila dezinformarea ca după vaccinare nu se mai îmbolnăvesc?! Indiferent cine susține asta şi ce baza invoca!

INSP-UL a anunțat public acum câteva zile ca 7000 (șapte mii) de romani vaccinați, unii cu rapel, au făcut boala COVID !!!

Şi atunci?! Acum dl Col Dr. Gheorghiță spune ca sunt peste 13.400 de testați pozitiv după primul vaccin si peste 1850 după rapel ! Au făcut boala! Deci?!

Se știu si exemple de persoane publice vaccinate, cu rapel, care au făcut COVID după vaccin ( inclusiv după rapel). Col. Dr. Gheorghița are dreptate si surse sigure, doar e șeful campaniei si strategiei de vaccinare! De ce se spune altceva??!!„, a postat dr. Monca Pop.

„Orice vaccinat se poate infecta cu coronavirus”

Orice vaccinat se poate infecta cu coronavirus. Ceea ce face vaccinul este să protejeze ca pacient să facă o formă ușoară, dar de boală nu scapă.

Dacă se întâlnește un vaccinat cu cineva cu corona ia boala. Deci sugestia este că acei oameni ( n.r Horeca) să ceară test negativ sau să îl facă la intrare.

Infectații nu sunt la fel??!! Că fac forme mai blânde, da, aceasta e menirea vaccinurilor in toate bolile virale!

Dar, NU e real că nu se mai îmbolnăvesc! Iar, daca „nu se îmbolnăvesc”, ce sa transmită??!! Si din formularea acestui anunț se deduce simplu care e realitatea.

Vaccinarea este soluția. Asta este ceea ce se comunică politic tot timpul și ar trebui spus oamenilor corect pentru că, oamenii nu știu lucrurile astea. Cred că dacă au făcut vaccinul, gata nu mai fac boala.

Nu este adevărat! Fac boală ușoară dar e transmit altora. Dezinformările duc la neînțelegeri și la lucruri care se spun și care nu sunt reale„, a mai scris dr. Pop.

author avatar
Andrei Ștefan
1.015 afisari

4 COMENTARII

  1. ne pot explica doctorii , daca spun ca plamanii devin ca de sticla deci nu mai functiopneaza ce rost are sa pompeze oxigen in ei la ATI in loc sa trateze descongestionarea lor si daca vaccinul nu te imunizeaza decat temporar pe cate unii de loc, de ce sa fie atat de divinizat si mai ales obligatoriu ????????

  2. Popor curajos care isi da tot caracterul pe fata…stramosii nostri au murit pentru apararea credintei, pentru apararea pamantului, a familiei, a poporului…si generatiile evoluate si stiutoare de carte sunt de o lasitate rar intalnita in istorie. Fiecare breasla de intelectuali e macinata de nimicuri, coruptie, smenuiala cu trecatorii politicieni, daca unul se ridica cu vreo idee buna pentru popor, o mie il incaleca, gen nepotul generalului Iulian Vlad, Cristian Tudor Popescu, om bun la toate: sa injure si sa spurce de la Dumnezeu in jos, si ziarele publica damblagelile lui. UNDE E CARTE MULTA SI PROSTIA DEPASESTE MASURA. Din fericire, functioneaza selectia naturala. Scolitii pe la Paris de odinioara, care aduceau in tara obiceiuri proaste, au acum continuatori pe scolitii de prin Occident, care au deprins obiceiuri si mai proaste. Si pe care ii papuseaza si ii umfla ce serviciu de intelligence are chef. Patria plateste nu siguranta cetateanului ci joaca acestor servicii cu aceste marionete…unde am ajuns cu sute de mii de securisti vechi si noi: cersetorul de Ibsen, Iulian Bulai sa aiba in grija cultura! Cristian Busoi sa aiba grija de sanatatea si vaccinarea poporului, Arafat sa aiba grija de enoriasii ortodocsi….BALAMUC cu concursul serviciilor secrete. Ori sunt beti tot timpul, ori sunt tradatori, ori sunt nevolnici!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger