AcasăCORONAVIRUSDr. Beatrice Mahler, semnal de alarmă asupra acestor categorii de persoane: "Înainte...

Dr. Beatrice Mahler, semnal de alarmă asupra acestor categorii de persoane: „Înainte de vaccinare, să meargă de urgenţă la medic!”

mahlerDr. Beatrice Mahler, semnal de alarmă asupra acestor categorii de persoane: "Înainte de vaccinare, să meargă de urgenţă la medic!"

Medicul Beatrice Mahler, manager al Institutului de Pneumologie „Marius Nasta”, a explicat care sunt categoriile de persoane care trebuie să meargă la medic, înainte de vaccinarea anti-Covid.

Atrag atenţia şi mi-aş dori ca persoanele care sunt înscrise pe liste şi care sunt suferinzi cu boli cronice şi nu se simt bine sau consideră că starea lor de sănătate nu este cea mai bună, să nu ajungă într-un centru de vaccinare înainte de a trece printr-un cabinet de medic de familie dacă starea lor de sănătate nu este bună”, a spus dr. Beatrice Mahler.

Familii întregi ajung la ATI

Din perspectiva mea şi din modul în care văd eu lucrurile, da. Pe de o parte, numărul de cazuri care sunt în spital este mare şi sunt cazuri mult mai grave, cu o evoluţie rapid spre deteriorare.

Pe de altă pare, sunt foarte mulţi pacienţi şi nu vorbim de un membru al familiei, ci familii întregi.

Primim telefoane, sunt cel puţin 4-5 familii pe zi care solicită ajutorul, familii cu mai mulţi membri bolnavi. Sigur, intensitatea bolii variază în cadrul aceleiaşi familii„, a mai zis medicul.

Ea a atras atenţia asupra faptului că mai multe persoane i-au spus că au colegi de serviciu care s-au testat cu teste rapide, dar nu vor să declare boala, sau cunosc oameni care au simptome, dar nu vor să se testeze, ea spunând că aceste situaţii „amplifică gravitatea situaţiei pe care o trăim„.

Sunt convinsă că, fără să facem testarea rapidă şi rapid, nu vom reuşi să stabilizăm această creştere a numărului de cazuri”, a afirmat Mahler.

Ea a precizat că nu a avut pacienţi care să refuze oxigenul, însă a avut pacienţi care au cerut un anumit protocol medical, solicitând medicamente care nu se administrează în România, ei fiind refuzaţi.

„Nu mă aştept ca lucrurile să evolueze într-o direcţie bună„, a afirmat dr. Mahler.

 

author avatar
Andrei Ștefan
800 afisari

10 COMENTARII

  1. Hai sictir de criminali. Omorâți oameni cu zile, cu medicamente aiurea, intubări aiurea, măști cu oxigen aiurea etcetera. Huooo!

  2. NU SUNT ROMAN , halesc ca cat de pe malul stang al Nistrului , sunt un provocator stalinist ordinar caruia ROMANII ii umfla falcile si rozeta la foc automat .

  3. Doctora?Daca se face sexoloaga o vizitez .Nu arata rau.Mai ales ca are bani la greu .

  4. Nationalul protejeaza mancatorul de ca cat de la 13.25 prin cenzura.OK,ielegem ,manaca impreuna din acelasi blid.Scuze,n-am observat.

  5. Si explica-le la toti cei care ajung la tine cum ii pui tu pe picioare !! Pe lumea cealalta !! 🙂 Parazita mica ce esti !! 🙂

  6. Sper sa ajungi si tu un fel de presedinte de carton in tara aia esuata, sa ii poti elimina pe toti cei care nu vreau sa devina cobaii tai micuti si dragalasi, ca tie doar de sanatatea poporului roman iti pasa, si de nimika altceva, tu ipokrita ordinara ce esti !! 🙂

  7. „In tara aia esuata” ? Ba , berbecule , vezi cum te dai de gol ca NU ESTI ROMAN ? Vezi , ba , de zooparkul tau cu cobai , ipokritule ordinar ce executi sugiukuri la flaute zburlite cu gusa in boschetii din spatele garii Tiraspol ! Te dai John Walker , Gianluca Vialli si Victor Stanculescu cand toata lumea stie ca esti Constantin Moldovean zis Kostea Sugiuk Tiraspol ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger