AcasăCORONAVIRUSDr. Beatrice Mahler dezvăluie schimbările horror pe care le-a suferit virusul Covid-19...

Dr. Beatrice Mahler dezvăluie schimbările horror pe care le-a suferit virusul Covid-19 şi de ce România e într-un pericol şi mai mare

beatrice-mahlerDr. Beatrice Mahler dezvăluie schimbările horror pe care le-a suferit virusul Covid-19 şi de ce România e într-un pericol şi mai mare

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, Beatrice Mahler, a spus că simptomele bolii COVID-19 s-au schimbat, iar acum medicii se confruntă cu cazuri mult mai dificile.

S-a schimbat boala, din punctul meu de vedere. La cazurile care au forme de evoluție severă – pentru că și aici avem o parte din pacienții care sunt infectați care au această evoluție – ajung să dezvolte forme brutal de violente, cu necesar crescut de oxigen”, a spus medicul la postul Digi24.

Ea a explicat diferența dintre actualele forme grave și cele întâlnite la debutul pandemiei.

Sunt foarte puțini pacienți care au acest tip de evoluție în momentul în care simptomatologia apare. Anul trecut aveam un tablou: debutul bolii, după 6-7 zile pacientul avea evoluție către formă critică, acel procent de 5%.

În acest moment avem o categorie de pacienți care ajung să stea acasă până în ziua a 12-a, a 13-a, care au saturații normale la domiciliu și care ajung la finalul perioadei, când le scade saturația și se simt rău, să vină la spital și care au nevoie de o concentrație foarte mare de oxigen și admisie extrem de rapidă spre o soluție de ventilație.

Și sunt mulți, avem între 8 și 10 pacienți pe care îi îngrijim pe secție împreună cu medicul de terapie intensivă, situație pe care nu am avut-o anul trecut„, a spus ea.

Numărul real al bolnavilor, de 4 ori mai mare?

Beatrice Mahler a spus că, în opinia sa, în România sunt cu 4 ori mai multe cazuri de COVID decât cele raportate, respectiv 20.000.

Cred că este o combinație de tulpini care circulă, care creează o paletă diferită de simptome și pe care nu avem cum să o evidențiem fără secvențiere genică„, a afirmat Mahler.

În ce privește raportarea cazurilor, Beatrice Mahler a spus că sunt foarte multe persoane care își fac teste rapide acasă care ies pozitive și care, chiar dacă au buna intenție de a raporta testele pozitive, acestea nu pot fi încadrate în raportarea națională, pentru că nu există această posibilitate:

Ori până când nu vom încerca să vedem și această latură, acești pacienți care vor să fie luați în calcul, pentru că ei sunt de bună credință, vom avea un minus important„.

 

 

author avatar
Andrei Ștefan
994 afisari

19 COMENTARII

  1. Dna Beatrice nu are treaba ? ca toata ziua e prin media…Zice ca are multi pacienti acolo la Nasta.
    Sa lase panica, sa se calmeze si in functie de simptomatologie, care se schimba, sa schimbe si tratamentul ala…sa l adapteze la pacient, la tulpina…si sa nu mai mearga pe „schema fixa” , ca d aia au morbiditate ridicata.

  2. TANTI?!? MUCLES de-aici! Sau MARŞ de-aici! Cum preferi? Du-te de aici de criminală. După ce ați omorât oamenii la ATI si le-ați grăbit moartea atâtor ființe. Voi „îngerii” întunecați fără conştiință, aveți nesimțirea să mai apareți la televizor? Criminali ordinari ce sunteți! Ați legat bolnavii de paturi, le-ați dat tratamente neștiute de rudele lor, i-ați infometat, i-ați insetat, le-ați grăbit moartea lipsindu-i de medicamentele lor si acum ieşiți ca idioții să ne povestiți la nesfârsit de mutații tulpini si rădăcini ale virusului? De petale, pistil si stamine nu ne povestiți?Tanti, voi încă ne luați de prosti pe toți? Ia să vezi când vă vine rândul si vouă. Să vezi ce iese din mizeria voastră „sfinților” ce vă credeți. Să vezi ce ATI vă dăm noi poporul român. Că avem o furie pe noi de n-o să vă scape nici dracu.

  3. Scroafo , un cuvant nu ai scos in favoarea IVERMECTINEI care a dat rezultate in zeci de studii si este folosita in multe zone ! Escroaca de Dorobat a fost pusa sa minta public ca face nu stiu ce studiu si apoi ati facut tot posibilul sa ingropati subiectul ! Claritromicina de ce nu e in „protocolul” dumnezeilor mah’tii ??

  4. Stimata doamna Mahler, eu nu am nimic personal cu dvs., si cum credeti dvs. ca va faceti meseria !! Dar, ganditi-va ca din aia 20.000 de ghinionisti care au avut norocul sa prinda in ei arma biologica chinezeasca, la rudele si apartinatorii lor, oare cati dintre ei credeti ca au o dorinta nesfarsita de revansa ? 🙂 Si daca ar fi numai 10 %, asta inseamna cam 2.000 de oameni care asteapta numai cu acel gand in ei in fiecare zi, si aceste ganduri nu iti dau pace, mai ales ca ei stiu ca cei care au murit au facut parte din experimentele gen Soylent Green, iar aceste ganduri de revansa sunt tot mai puternice cu fiecare luna care trece, ele nu se estompeaza, numai asta ii tine in viata, si anume ca se vor razbuna si ei cumva !! Felicitari, doamna Mahler, tocmai a-ti dat foc cam de 1 an la colonia numita Romanika, de acum incolo scapa chiar numai care poate, ce vine de acum incolo o sa fie ceva ca in filmele S.F. sau horror, sau ambele, dar asa trebuie sa fie, tot ce scrie in Cartea Apocalipsei trebuie, si se va si intampla !! 🙂 Sa veti numai vise usoare si pufoase, doamna Mahler, si sa vedeti nu cumva sa aruncati cu papucii in domnul palestinian Arahat, ca ala e prost, si nu stie de gluma, ca majoritatea romanilor, ala scoate pistoletul si va impusca, asa ca atentie maxima, stimata doamna, si sa va creasca capul mare !! 🙂

  5. Teroriștii medicali și teroriștii de presă care le publică propaganda teroristă. Dacă v-ar cunoaște lumea pe stradă, v-ar umple de flegme. Veți plăti voi, nici o grijă.

  6. Aceasta „criza medicala” a scos in fata o serie de medici-agenti acoperiti care au fost specializati in raspandirea panicii. Dintre acestia s-a distins dna. Mahler a carei credibilitate s-a prabusit dupa erorile evidente pe care le-a comis (ea sau regizorii). De pilda, in acest articol, apare afirmatia ca numarul real de imbolnaviti ar fi „de patru ori mai mare”. Fara nici un reper sau argument Ea stie! Nu putea sa spuna nici „de zece ori” (ca Rafila care, totusi a invocat …. anumite studii) pentru ca transmiterea redusa o vad toti, dar panica trebuia intretinuta: asadar de patru ori sa fie….

  7. 8 ( opt ) comentarii de rasu -plansu . ” E invazia imbecililor . Televiziunea a promovat idiotul satului fata de care spectatorul se simtea superior . Drama internetului este ca a promovat pe idiotul satului ca purtator de adevar . Jurnalistii ar trebui sa filtreze cu o echipa de specialisti informatiile de pe internet , pentru ca nimeni nu este in stare sa priceapa astazi daca un site este credibil sau nu ” . ” Asa cum presa scrisa a dus la ascensiunea nationalismului , internetul global duce la aparitia unor noi identitati politice , la micro-nationalisme si la ideologii nemaivazute pana acum , la comunitati care iau nastere in urma dinamicilor din mediul online . Statele vor trebui sa-si refirme controlul atat asupra spatiului fizic , cat si asupra spatiului virtual „. TREBUIESC IMPUSE REGULI STRICTE PENTRU PLATFORMELE SOCIALE !

    • Corect. Trebuie început cu vitele ce trolează sub anonimat! Și care nu prea știu a scrie!

    • Si cu ce te deranjeaza pe tine nationalismul sau un set de opinii ,care dupa cum se vede sunt exprimate de o majoritate ? De ce nu spui nimic despre cauza care le genereaza? Nu va convine adevarul? Vreti sa puneti bocancul securist pe gura ? Nu va ajunge cate goarne de propaganda aveti ? Ai venit aici sa bati campii cu „reglementari” – Mergi in China si satura-te de sistemul odios la care visezi !

      • @ Barbu Gh. : Si cu ce te deranjeaza pe tine ca sunt idiotul satului si behai in ciulinii din spatele garii Tiraspol cu falcile umflate si rozeta zdrente ? Tocmai execut un set de kamasutra cu bocancul zburlit in gura , ling pingeaua si temperez hemoroizii cu vaselina de tanc , urmeaza niste goarne zburlite chinezesti sa-mi faca prelucrari prin aschiere . Boje , Boje , de-a dreptul odios , poate scap de o noua internare la reanimare…..!

  8. Privind INCALCAREA legilor si a Constitutiei Romaniei de catre seful statului , este de remarcat faptul ca in perioada cand era stabilita prin Ordonanta Militara Starea de Urgenta si era interzisa iesirea din case , IOHANIS SI-A PERMIS CU AROGANTA SA INCALCE LEGILE SI ACEASTA ORDONANTA MILITARA SI SA HOTARASCA TRIMITEREA DE CONVOAIE MARI DE ROMANI (nevoiasi) LA MUNCI AGRICOLE GRELE IN GERMANIA(la stapanii sai), denumita actiunea „SPARANGHELUL” ce a fost executata cu slugarnicie de acolitii sai guvernanti si de institutiile de forta, CHIAR DACA ACEASTA ACTIUNE MIZERABILA AFECTA GRAV SANATATEA ROMANILOR !!!!!
    De asemenea este de mentionat ca Iohanis in acea perioada S-A PREOCUPAT CU INSISTENTA SI NONSALANTA DE CAMPANIA DE ALEGERI LASAND DE IZBELISTE ORGANIZAREA SI DOTAREA SISTEMULUI MEDICAL PENTRU PREVENIREA SI TRATAREA ACESTUI VIRUS COVIT 19 , ce a provocat (si provoaca in continuare ) MARI SUFERINTE SI MULTE DECESE CE PUTEAU FI EVITATE !!!!!
    Ne intrebam de ce institutiile statului , societatea civila sau alte organisme NU-L OPRESC SI TRAG LA RASPUNDERE PE ACEST IOHANIS PENTRU ACESTE NELEGIUIRI CE LE FACE CU NONSALANTA SI DISPRET PENTRU POPORUL ROMAN?????

  9. Postez din Tiraspol , ma regasesc intru-totul in postarea de la 10:41:23 despre idiotul satului si dau si pantalonii jos in mijlocul intersectiei blocand circulatia .

  10. si ca orice boala daca sunteti doctor stiti ca se trateaza nu inseamna sa dati verdicte ca e o teroare si ca ce??????????trompete pt cine ii are in lesa.

  11. Iata de ce sunt torturati pacientii operati si scosi din spitale la ore de maxima audienta – Romanii resping masiv inocularea cu serul experimental , iar mafia de stat inceraca tot felul de diversiuni terorist-psihologice , ba chiar ameninta cu planuri diabolice de vaccinare fortata. Nemernicul calau Tataru de la Vaslui anunta pe la TVR acum cateva zile CONFISCAREA COPIILOR NEVACCINATI DE LA FAMILII !! Atentie mare la miscarile celei mai odioase guvernari din toata istoria postdecembrista!

    https://www.stiripesurse.ro/proiectul-anuntat-cu-surle-si-trambite-de-fritz-e-un-e–ec-doar-zece-timisoreni-s-au-vaccinat-in-cabinetele-medicilor-de-familie-in-trei-zile_1734275.html

  12. Kosteo ,minti cum respiri , nu a cerut nimeni „CONFISCAREA COPIILOR NEVACCINATI DE LA FAMILII ” , iar ai tras pe nas din punga , dihorule aurolac ! National.ro , azi , 11 aprilie 2021 , ora 11:34 , articol de Andreea Vlad : ” MISCAREA ” ZERO COVID „. NEMTII AU IESIT IN STRADA : CER RESTRICTII MAI DURE „

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger