AcasăCORONAVIRUSDr. Beatrice Mahler aruncă BOMBA înainte de începerea şcolilor: e groaznic ce...

Dr. Beatrice Mahler aruncă BOMBA înainte de începerea şcolilor: e groaznic ce s-ar putea întâmpla peste 2 săptămâni!

Dr. Beatrice Mahler Dr. Beatrice Mahler aruncă BOMBA înainte de începerea şcolilor: e groaznic ce s-ar putea întâmpla peste 2 săptămâni!

Dr. Beatrice Mahler a spus că valul patru al pandemiei nu va fi mai blând decât cele anterioare. Mai mult decât atât, medicul se hazardează în astima 10.000 de cazuri zilnice de COVID-19, în octombrie.

Specialistul a mai zis că valul 4 al pandemiei nu va fi unul mai blând decât cele anterioare.

În România, mai greu decât în UK?

În vară credeam că o să fie mai bine, dar la cum percepem în acest moment creșterea numărului de cazuri, la cum se vede din partea unde suntem noi, cadrele medicale, modul în care sunt afectați pacienții și cazurile care ne vin în spital, nu cred că va fi mai bine în acest val.

Din contră, cred că nu vom avea exemplul Marii Britanii în care spitalele să nu fie atât de pline. În România va fi greu, va fi greu în spitale”, a declarat directorul Institutului, la Digi 24.

Şcoala va dubla numărul de cazuri?

Dr. Beatrice Mahler este de părere că, la două săptămâni după începerea școlilor, numărul de cazuri zilnice se va dubla.

Cred că la două săptămâni după ce începem școlile ajungem să dublăm, dacă nu să triplăm această cifră și cred că, în octombrie, dacă nu înțelegem că trebuie să respectăm regulile și să purtăm mască și să revenim la regula care limitează transmiterea infecției, octombrie va fi o lună care va duce către zece mii de cazuri.

Cazurile care ajung la ATI sunt mult mai grave, simptomele din acest val sunt mult mai severe”, afirmă managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”.

Doctorul a adăugat că medicii au de-a face și cu furnia oamenilor, care spun că unii sunt revoltați și spun că se simt mai rău pentru că au venit în spital.

Am întâlnit această replică: am venit în spital și mă simt mai rău decât când am venit”, explică medicul, care arată că boala evoluează la unele persoane în ciuda tratamentului.

author avatar
Andrei Ștefan
701 afisari

11 COMENTARII

  1. E groaznic doar faptul că există retardați mintal ca Andrei Ștefan care bagă în seamă toate curvăturile care o waxeresc în domeniul public.
    DACĂ LABĂ TRISTĂ ĂSTA CU DOUĂ NUME MICI ERA REPORTER CU ADEVĂRAT SE INTERESA CE S-A MAI ÎNTÂMPLAT CU ĂIA CARE AU ARS DE VII ȘI AU SCĂPAT DIN SPITALUL CONDUS DE BAGABOANTA ASTA!

    AȚI UITAT DE ĂIA ARȘI DIN SPITALUL CONDUS DE NENOROCITA ASTA? EU NU!!!

    • Barbule, mooista asta nu a mai introdus ceva lung în cavitatea bucală de multă vreme. Niște gunoaie care agită apele ca sa poată pe urma institui iar pușcăria în propriile case ale oamenilor. Ăștia ar trebui ignorați, iar orice restricție a drepturilor constituționale TREBUIE înlăturată, chiar dacă asta ar presupune sa fie unii, precum arahat, linșați în stradă sau acolo unde sunt prinși! UPRISING!!!!

  2. Incep sa cred ca Andrei Stefan este un pseudonim pentru toate articolele tampite care sunt fortate pe gatul publicarii.

  3. De unde mama dracului stie sionista asta ce se v-a intampla peste 2 saptamani?Da` arsii aia nenorociti nu i-a prevazut?Fira` dracului de „politicianca„ ca medic sigur nu e!

  4. Asa cu botnitoi parca-mi vine sa-i dau memeac , insa cand si-o scoaate imi piere tot entuziasmul…

  5. Tu Mahleroaica, tu esti o jidanca sau chiar o nazista serioasa, e clara treaba, cum primiti comanda de la stapanii vostrii globalisti, cum re-incalziti ciorba de anul trecut !! Nici voi nu mai stit deja dintre cei care ajung la voi la spitalele din Birkenau, care are febra, care are gripa, care are pneumonie, asa ca incercati sa ii prindeti pe toti la mijloc, ca doar trebuie sa va faceti iar planul cincinal la hectar !! Nimeni nu mai are incredere in voi, iar odata cun inflatia si explozia de preturi o sa vina si explozia din societate, asa ca pregatiti-va ca vine si distractia generala, in care viermii arabului de Arahat si trupetii lui de sclaveti se vor ascunde in bunkarele lor, atunci o sa inceapa teroarea serioasa, nu ce e eacum, asta e asa numai de incalzire !! Mahlerioaca, stai acasa, si salveaza vieti, asa cum bine va zice propaganda neo-nazista britanica 🙂 Ha ha ha 🙂

  6. Du te fă criminalo de aici! Satană ce ești! Câți ai ucis fă până acum?
    Dormi bine pe perna ta de puf de curcă beată? Criminali idioți ce sunteți. V-ați învățat la bani mulți jigodii ordinare. O să vă iasă toate astea pe nas si nu numai. Huo javre ce sunteți.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger