AcasăCORONAVIRUSDoliu în lumea medicală: Cardiologul Gabriela Eminovici a murit la 55 de...

Doliu în lumea medicală: Cardiologul Gabriela Eminovici a murit la 55 de ani

Doliu în lumea medicală: Cardiologul Gabriela Eminovici a murit la 55 de ani (sursa foto: Facebook/Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu)

O lovitură foarte grea primită de familia, colegii și cunoscuții unui medic cardiolog sibian.

Gabriela Eminovici a pierit, joi, după ce organismul său nu a mai putut lupta cu noul coronavirus. Potrivit presei locale, doctorița a sfârșit la vârsta de 55 de ani. Cumplita veste a fost anunțată public, în cursul serii, de către reprezentanții Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

”Dragi prieteni, cu mare tristețe vă anunțăm că dna. Dr. Eminovici Gabriela, medicul șef al Secției Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu a pierdut, din păcate, lupta cu virusul Sars-Cov2. Dumnezeu să o ierte și să o odinească în pace!”, s-a anunțat pe pagina de Facebook a unității spitalicești.

Colegii au doar cuvinte frumoase despre medicul Gabriela Eminovici, gândurile acestora îndreptându-se către familia îndoliată, căreia i-au adresat condoleanțe. ”S-a stins din viață un cardiolog de excepție, cu o pregătire deosebită și cu o reală vocație, iar medicina sibiană este, de astăzi, mai săracă, pierzând un profesionist desăvârșit. Dna. Dr. Gabriela Eminovici s-a dedicat permanent meseriei și pacienților pe care i-a îngrijit cu devotament și empatie și va rămâne mereu atât în inimile colegilor săi cât și în inimile pe care le-a tratat și le-a dat șansa la viață”, se transmite în mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Pandemia Covid-19 mai face o victimă în rândul personalului medical

Totodată, în tot acest context, se face referire la rolul vaccinării. ”Din nefericire, deși mai avea multe de oferit, atât pe plan profesional cât și pe plan personal, viața și cariera dnei dr. Gabriela Eminovici au fost curmate mult prea repede de infecția cu SARS-CoV2. Pandemia Covid-19 mai face o victimă în rândul personalului medical care, mai mult decât oricine, este supus permanent riscurilor. Tocmai de aceea, subliniem încă o dată că este în puterea noastră, a tuturor, să contribuim la limitarea numărului de infectări și a cazurilor grave, prin vaccinare”, mai scriu reprezentanții SCJU Sibiu, pe aceeași rețea de socializare.

E de precizat faptul că, potrivit managerului instituției, doctorița în vârstă de 55 de ani nu ar fi fost vaccinată împotriva COVID-19, transmite turnulsfatului.ro.

490 afisari

3 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa o ierte!Condoleante familiei.
    Doar ca exista un clenci.Si anume ca acest nenorocit de Covid nu omoara oameni el insusi.Jegosul nu face decat sa amplifice anumite comorbiditati si sa slabeasca organismul ,ca aceste comorbiditati sa-si faca treaba.Prin urmare eu cred ca saraca doamna doctor avea si niste probleme de sanatate grave.

    • De unde stii ?
      Tu ai facut in laborator acest virus si noi credem gresit ca americanii ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger