AcasăCORONAVIRUSDocumente explozive. SUA finanțau cercetarea Covid înainte ca virusul să apară

Documente explozive. SUA finanțau cercetarea Covid înainte ca virusul să apară

Datele publicate pe site-ul USAspending.gov, care arată, oficial cum sunt cheltuiți banii publici în Statele Unite, au scos la iveală detalii șocante despre Covid-19. Astfel, aflăm că Departamentul pentru Apărare al SUA a finanțat cercetările privind Covid-19 din 2019, când încă noul coronavirus nu apăruse și nici nu fusese ”botezat” de Organizația Mondială a Sănătății. Același site arată și numeroase finanțări către laboratoarele din Ucraina, într-un program de reducere a amenințărilor biologice.

Pe site-ul USAspending.gov, care transparentizează toate cheltuielile publice, se arată că în SUA s-au cheltuit până în prezent peste 4 trilioane de dolari pentru Covid. La rubrica de contracte ale Departamentului de Apărare, apare firma Black & Veatch Special Projects Corp, care a primit un contract de 77 milioane de dolari. Foarte interesant este că unul dintre subcontractorii firmei americane, Labirint Global Health INC, primește, în 12 noiembrie 2019,  369.000 de dolari pentru  un proiect intitulat SME Manuscript Documentation and Covid 19 Research. Asta în condițiile în care Organizația Mondială a Sănătății a denumit noul coronavirus ”Covid-19” abia în februarie 2020, iar primele cazuri de SARS-Cov-2 au apărut abia în decembrie 2019 în Wuhan.

”Mai mult, în 12 Decembrie 2019, se semna un acord de confidențialitate între NIAID, agenția lui Faucci, și Moderna, pe de o parte, și University of North Carolina at Chapel Hill pentru transferul vaccinului candidat ARN mesager coronavirus. Iar 12 decembrie este data semnării, însă probabil el a fost conceput și negociat cu mult timp înainte. De altfel, potrivit europarlamentarului Cristian Terheș, în urma unei cereri de informații publice către EMA, a rezultat că Moderna a trimis primele studii clinice pentru vaccinurile ARN mesager anti-coronavirus încă din data de 5 octombrie 2016, iar Pfizer-BioNTech și-a înregistrat primul studiu clinic pentru vaccinul anti-Covid la EMA, în data de 14 ianuarie 2020, la numai trei zile după declanșarea epidemiei în China și a anunțului oficial al OMS”, ne-a declarat activistul civic Aurelian Popa.

Pregătiri asidue

În 2016, Moderna, a primit un grant de la Fundația Bill & Melinda Gates de 20 milioane de dolari pentru un proiect de evaluare a combinațiilor de anticorpi într-un studiu preclinic și pentru un studiu clinic de fază I pentru potențial tratament ARN mesager, ne mai spune activistul civic Aurelian Popa. Moderna a confirmat ulterior că acest grant a fost extins la 100 milioane de dolari. Termenii acestui acord stipulează că Moderna se obligă să acorde Fundației Bill & Melinda Gates anumite licențe non-exclusive. Dar, în același timp, Moderna și-a păstrat dreptul de a exploata această proprietate intelectuală după cum consideră de cuviință. ”Toate aceste probe arată că atât Anthony Fauci, cât și Bill Gates s-au pregătit în avans și au investit bani în aceste vaccinuri bazate pe tehnologia ARN mesager și confirmă ipoteza că pandemia a fost creată pentru vaccin, și nu invers. Trebuie precizat și faptul extrem de relevant că Fundația Bill & Melinda Gates este sponsor principal atât al Organizației Mondiale a Sănătății, cât și al Alianța Globală pentru Inițiative de Vaccinare”, ne-a precizat activistul civic Aurelian Popa.

Ucraina e peste tot

Potrivit expose-news.com, la istoricul tranzacțiilor companiei Black & Veatch Special Projects Corp, regăsim 115 tranzacții cu destinatari și scurte descrieri, dintre care majoritatea sunt articole precum „echipamente de laborator pentru Kiev” și „mobilier de birou pentru Kiev”. Printre destinatarii banilor se numără ALT UKRAINE LTD, BIOLABTEKH LTD, UNILAB, SMART DEFENSE, pentru echipamente de laborator destinate Kievului și Odesei. În septembrie 2012, Defense Threat Reduction Agency (DTRA), din cadrul Departamentului de Apărare al SUA, a atribuit un contract unei companii globale de inginerie, achiziții și construcții specializată în dezvoltarea infrastructurii. Contractul era pentru un program de reducere a amenințărilor biologice în Ucraina și a fost încheiat în octombrie 2020.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
5.977 afisari

66 COMENTARII

  1. Hopaaa… Pas cu pas apar detalii noi despre ticăloșia „perciunaților” khazari. Lumea trebuie să înțeleagă că marii inamici ai umanității sunt khazarii ca rochefelă, rotșild, gheiț, șvab…

  2. Deci virusul a fost inventat de americani, creat in secret in ucraina, si distribuit in china in timpul jocurilor militare. Apoi tot ei au vandut vaccinuri in toata lumea.

  3. De aceea sustin ei Ucraina din toate puterile. Dar prostii de europeni, ce treaba au in aceasta piesa?

  4. Virusul a fist testat pe un grup in SUA, cu mult timp inainte de 2019, numit „pneumonia tigarilor electronice”, cu toate ca era SARS-Cov2, iar varianta de baza incriminatorie, daca se studia structura genetica, a fost distrusa prin eliminarea probelor de sange de la pacienti cobai din SUA.
    Virusul era in Europa, probabil adus de cei care au avut contact cu pacientii ” pneumoniei tigarilor electronice”.
    Situatia scapase de sub control si viusul se raspandea.
    Oportunitatea evitarii condamnarii internationale, a fost „jocurile militare din Wuhan” si planul a fost facut pentru a da vina pe laboratorul din Wuhan!!!
    Ancheta aparitiei virusului s-a facut asfel in China, evitand aflarea adevarului.
    Rolul laboratoarelor din Ucraina nu se cunoaste, fortificatiile de aparare din beton au fost incepute in 2014, totul pentru ca armata rusa sa fie oprita si sa nu se gseasca dovezi in laboratoare.
    Au aparut informatii ca lucrau la un virus de turbare /rabie cu mortalitatea cunoscuta de 100℅ fara vaccinul special mARN.!!!

  5. virusul nu a aparut nici inainte nici dupa , ci in timpul „cercetarii ” cu scopul de a pune china cu botul pe labe . bietul Trump a spus-o din 20 si la costat scaunul la casa alba.asa se explica si experimentele chinezilor cu statul in casa si alte restrictii pentru ca se pregatesc pentru despagubirile si sanctiunile ce vor urma . china va avea viata grea a spus-o si chinezul , ca trebuie sa se descurce singuri .

  6. Nu există nicio dovadă că SUA finanțau cercetarea COVID înainte ca virusul să apară. Această afirmație este o teorie a conspirației care a fost dezmințită de mai multe ori de către experții din domeniul sănătății și de către mass-media de încredere.
    Într-adevăr, există programe de cercetare finanțate de guvernul SUA care au vizat bolile infecțioase, inclusiv coronavirusurile, dar aceste programe au fost axate pe prevenirea și combaterea bolilor care au existat deja în lume, precum SARS și MERS.
    Este important să fim atenți la sursele informațiilor pe care le citim și să avem grijă să căutăm surse credibile și verificabile. Teoriile conspirației pot duce la dezinformare și pot avea consecințe negative asupra sănătății și siguranței publice.

  7. Nu cred ca „virusul” COVID-19 a fost facut in laborator.
    Nu cred ca „virusul” COVID-19 a fost altceva decat o raceala nenorocita. Pandemia nu a existat.
    Asta e culmea importului si globalizarii, sa importi RACELI din China.
    Totul a fost o minciuna gretoasa si infecta, construita pe testele frauduloase PCR, proiectate sa dea fals pozitivuri in functie de factorul de amplificare ales (arbitrar). Un subiect testat in Bucuresti obtinea un rezultat diferit de testul aceluiasi subiect testat la Cluj sau chiar in alt spital din Bucuresti. Cum e posibil ca acest factor sa nu fie standardizat around the world din prima zi?
    Peste minciuna fara pereche numita teste PCR s-a asezat minciuna fara pereche numita protocoale medicale, totul premeditat si impins inainte cu ajutorul presei corupte si manjite care in nov 2021 astepta bucuroasa si saluta eventuala impunere a „certificatului verde” la locul de munca.
    Nu-ti trebuia decat un infarct sau un AVC si un test FRAUDULOS PCR, fals pozitiv din configuratia factorului de amplificare, cu max 15 zile inainte de moarte, si aveai un mort COVID-19.
    Apoi spitatlele de boli grave s-au inchis, romanii murind acasa in conditii ingrozitoare in timp ce, in spitalele in care trebuiau tratati, zaceau oameni sanatosi legati de pat cu un test fraudulos PCR fals pozitiv.
    Cand erau internati batrani, erau bagati in masina de tocat numita „aparate de oxigen”, unde erau ‘sacrificati’ si aruncati in pungi de plastic, ascundere de cadavre.
    In acest timp, afaceri oneste se prabuseau around the world, locul lor luandu-le cateii ce se imbogateau din vaccinuri deveniti milioanri, iar presa ne imbuiba cu noile „date COVID-19”, scoase din burta pe baza testelor frauduloase PCR, si noi plateam amenzi pentru nepurtat masca.
    Pandemia COVID-19 nu a existat, a fost inventata, iar rapoartele care transmit ideea ca ar fi fost facut virusul in laborator sunt menite sa dezvinovateasca sistemul ticalos si criminal care a creeat minciuna. Peste ceva timp isi vor cere scuze, ca, nah, pandemia a existat, virusul a existat, dar le-a scapat si lor, ce vrei? Au gresit si ei, dar totul a existat, totul a fost pe bune.
    Nu a existat, iar varianta cu laboratorul este o minciuna, un colac de salvare pentru meduza veninoasa cu mii de tentacule de la Davos.
    DON’T FALL FOR IT!

    • Spune-ne macar unul care, ”cand erau internati batrani, erau bagati in masina de tocat numita „aparate de oxigen”, unde erau ‘sacrificati’ si aruncati in pungi de plastic, ascundere de cadavre”, si ii luam noi gitul !
      Imediat ce-l stim il sacrificam !
      Cit mai multi criminali TREBUIE SA MOARA !!!

  8. Zmäu Lifuroi/face baie prin zävoi
    Cum curge pârâiașul
    Se bălăcește Zmäurașul
    Prin apa rece,ca un șuvoi

  9. Oare lucrul asta,mai poate surprinde pe cineva?
    Se misca oare ceva pe pamant fara controlul blestematilor de americani?
    O rasá blestemata,nimic altceva!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger