AcasăCORONAVIRUSDoctorul Virgil Păunescu, anunțul care îi sperie pe români: „Sunt mai multe...

Doctorul Virgil Păunescu, anunțul care îi sperie pe români: „Sunt mai multe variante ale noului coronavirus”

virgil-paunescuDoctorul Virgil Păunescu, anunțul care îi sperie pe români: „Sunt mai multe variante ale noului coronavirus” / foto: Mediafax

Doctorul Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale, a făcut un anunț care sperie întreaga țară. Specialistul este de părere că sunt foarte multe variante ale noului coronavirus.

Cercetătorii sunt în alertă din cauză că este posibil să circule în România mai multe mutații periculoase ale virusului SARS-COV-2 care să nu fi fost detectate încă. Deocamdată, au fost depistate doar patru cazuri cu noua tulpină a coronavirusului, care a apărut prima oară în Marea Britanie.

Virgil Păunescu susține că noul virus este instabil, care se pretează la mutații foarte ușor.

„Noi am făcut un studiu pe ceea ce s-a secvențializat până acum în România. Din 100-120 de pacienți de la care s-a recoltat virus și s-a făcut secvențializare, 25 aveau mutații fără mari consecințe.

E un procent care ne-a surprins și nu ne-a surprins. E un virus nou, instabil, care se pretează la mutații foarte ușor și tocmai în acest lucru constă și periculozitatea lui”, a spus specialistul la Antena 3.

Potrivit bilanțului publicat duminică, în România au fost înregistrate 3.082 de cazuri noi de coronavirus. Bilanțul crește astfel la 671.284 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Dintre aceștia, 598.610 pacienți au fost declarați vindecați.

author avatar
Andreea Vlad
408 afisari

8 COMENTARII

  1. & Digi 24
    ,,Un pod de piatră de pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza s-a dărâmat, după ce autoritățile locale au decis golirea Barajului Paltinu”
    Podul lui A.I. Cuza de la Doftana, ? Se afirmă și că ar fi fost prăbușit intenționat, ?
    Wikipedia
    ADN
    ,, „Treptele” sunt de fapt de doar patru feluri, unind perechi de baze azotate, ce pot fi patru tipuri diferite de molecule organice, adenină (notată A), citozină (C), guanină (G) și timină (T);”
    Doftana, ? Închisori ce au înspăimântat comuniștii și liberalii și pe care le-au cerut modernizate europenii la aderarea românilor la UE, ?

  2. Digi 24
    ,,Podul, care făcea legătura între localitățile Câmpina și Bănești din județul Prahova, nu mai era funcțional din 2014.” , ?

  3. Nu conteaza mesageru din vaccin anihileaza el lanseaza anticorpi la nivelul tepillor☀️ sars indiferent cum ai modifica tulpina.Ai acopera. Imaginați-vă parasutele unei papadii ude ele nu mai zboara can suflii si nu se mai depun spre insemantare in pamant… Din cauza asta vaccinul american?? e mai bun decat vaccinul traditional rusesc?? ca nu tre actualizat dupa zecile de tulpini.

  4. Din cauza asta cred ca e o revoluție stiintifica ca vor fie stârpite toate cele 250 de viroze dar si alte boli. Nu cred ca e desteptaciunea noastra ci doar cred ca o civilizatie extrem de avansata ne-au dat o mana de ajutor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger