AcasăCORONAVIRUSDiana Șoșoacă, semnal de alarmă la adresa vaccinaţilor: "Se conectează la telefon...

Diana Șoșoacă, semnal de alarmă la adresa vaccinaţilor: „Se conectează la telefon prin Bluetooth!”

diana sosoacaDiana Șoșoacă a făcut circ în Parlament! Senatoarea a atacat AUR: „Hai, sictir” - VIDEO

Diana Șoșoacă lansează o nouă teorie a conspirației despre vaccinul anti-COVID. Aşadar, adepţii ipotezelor conform cărora Bill Gates ar dori să controleze omenirea prin „măsluirea” serului primesc acum satisfacţie. Datorită unui senator al ţării.

Avocata ne-a avertizat pe toţi că vaccinații au început să genereze coduri suspecte, cu ajutorul cărora se pot conecta la telefon, prin Bluetooth. Cifrul care a alertat-o pe senatoare ar fi înscris chiar pe fiolele serului imunizant.

Vaccinaţii ascund coduri Bluetooth?

Diana Șoșoacă a explicat şi pe ce se bazează când face aceste afirmaţii.

Pe fiolă e un anumit cod și, apropo, este verificat și de mine, și de mulți alții, când sunteți lângă vaccinați, dați pe bluetooth și o să vă apară un cod. Uitați-vă, și știu foarte multi oameni.

Am adresat si noi intrebari, dar nu ne-a dat nimeni raspuns. Ce sunt cu codurile de la Bluetooth ale vaccinatilor? Nici eu n-am crezut, am râs până am văzut acest lucru, era numai telefonul meu, am dat tot la o parte, eram undeva la țară”, a declarat Diana Şoșoacă într-o emisiune TV.

Serul anti-Covid te lasă steril?

Fosta membră AUR nu este la prima teorie a conspirației lansată în pandemia de COVID-19. În urmă cu câteva luni, senatoarea a lansat teoria potrivit căreia „vaccinul te lasă steril pe trei generații”.

Afirmația, demontată total de medici, cercetători, biologi, a devenit virală pe internet, fiind considerată una din cele mai neașteptate glume în legătură cu pandemia.

author avatar
Andrei Ștefan