AcasăCORONAVIRUSDiana Șoșoacă a sărit ca "arsă" când a auzit că Luis Lazarus...

Diana Șoșoacă a sărit ca „arsă” când a auzit că Luis Lazarus e bolnav Covid-19. Ce susţine senatoarea că ar avea prietenul ei

luis lazarus diana sosoacaDiana Șoșoacă a sărit ca "arsă" când a auzit că Luis Lazarus e bolnav Covid-19. Ce susţine senatoarea că ar avea prietenul ei

Realizatorul TV Luis Lazarus a fost internat la Spitalul Universitar, joi, după ce a fost depistat pozitiv cu virusul SArs-CoV-2. O rudă apropiată din familie a spus că acesta a avut simptomele unei răceli, iar miercuri s-a simţit bine. Ulterior, şi-ar fi făcut un test care a ieşit pozitiv.

Familia nu a făcut declaraţii referitoare la starea de sănătate a realizatorului TV. Luis Lazarus a făcut parte până acum din rândurile coronascepticilor. De altfel, realizatorul TV a participat la proteste împotriva restricțiilor.

Diana Șoșoacă spune că Lazarus are pneumonie

Apropiați ai lui Luis Lazarus, printre care și senatoarea Diana Șoșoacă, au confirmat că realizatorul a avut simptome de răceală.

Omul de televiziune a declarat şi el pentru presa tabloidă că ar avea doar o răceală, și nu coronavirus și a mai spus că sunt persoane care acceptă bani pentru a se vaccina.

Luis Lazarus nu are COVID! Le-ar plăcea ăstora să aibă! Are pneumonie! 5 teste negative COVID și ei tot covidat îl consideră.

Deocamdată este mai bine să nu vorbească! Ia uite ce rezultate se primesc în spital la interval de 2 ore. Noaptea minții!

M-a rugat să vă transmit aceste date”, a scris Diana Șoșoacă pe contul său de Facebook.

Publicaţia Fanatik a reușit inițial să-l contacteze telefonic pe Lazarus, care, cu o voce răgușită, a dat de înțeles că nu se simte tocmai bine și ar fi răcit, dar ulterior a refuzat să mai răspundă apelurilor.

author avatar
Andrei Ștefan
1.142 afisari

3 COMENTARII

  1. Bai Lazarus, bai investigatorule, tie nu ti-a zis nimeni pana acum ca trebuie sa ai oamenii tai prin auschwitz-urile locale, daca nu vrei sa te rezolve astia, asa ca atentie maxima, omule, vezi sa nu prea adormi noaptea, ca astia atat asteapta, automat te sedeaza, apoi inveti si tu sa zbori !! 🙂 Speram sa iesi pe picioare de acolo, si nu ca fostul ala de ministru pe care tot astia l-au rezolvat !! 🙂 Doar stii si tu ca testele alea ies cum vreau ei, toate sunt contra-facute, sa nu ai incredere in nimeni acolo, bai Lazarus, ca astia cu zambetul pe buze te fac, asa ca vezi ce faci !! 🙂 Si nu mai sta bot in bot cu altii, ca arma asta biologica asa a fost facuta in laborator, ca nu stii cand se declanseaza in tine, de asta e mai bine sa pastrezi distanta !! 🙂 Altfel, vorba unui ilustru prezidente: Ghinion 🙂

    • Da, mă, desteptule, se transmite virusache prin simpla respirație, sare așa, ca iepurele, de la unul la altul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger