AcasăCORONAVIRUSDiana Șoșoacă, scandal uriaș la tv: „Sunteți lepra galbenă, asasinii Romaniei sunteți!"...

Diana Șoșoacă, scandal uriaș la tv: „Sunteți lepra galbenă, asasinii Romaniei sunteți!” (VIDEO)

sosoaca dianaDiana Șoașoacă a ajuns de necontrolat în studiourile TV: "Sunteți lepra galbenă, asasinii Romaniei sunteți!"

Diana Șoșoacă a ajuns să-şi expună din nou teoriile despre Covid-19 în studiourile TV, pe măsură ce tulpina Delta a devenit tot mai agresivă. Senatoarea nu crede în pandemie, în Covid-19, în decedații din cauza pandemiei și aruncă vina pe oculta mondială pentru uciderea a milioane de oameni cu vaccinul.

Avocata s-a dat în spectacol la postul Realitatea Plus, acolo unde s-a certat cu liberalul Mario de Mezzo, din cauza opiniilor diferite pe marginea pandemiei de coronavirus.

Şoşoacă spune că datele sunt măsluite

Una dintre acuzaţiile grave făcute de Diana Şoşoacă ar fi că datele transmise de DSP-uri ar fi măsluite.

N-am spus că nu cred în Covid, eu nu cred în această stare de urgenţă, stare de alertă, nu avem de ce. Nu este justificată. Pentru a avea pandemie, trebuie să decretezi pandemia. Foarte multe date sunt false. DSP-ul este incompetent”, a spus Şoşoacă pentru sursa amintită.

Pe măsura ce ceilalţi invitaţi din platou susţineau că ar trebuie să luam virusul în serios şi să ne protejăm, senatoarea s-a dezlănţuit în atacuri grave.

Sunteți lepra galbenă, asasinii Romaniei sunteți!”, a zis Şoşoacă, ţinta ei fiind liberalul Mario de Mezzo.

Vineri, aproape 1000 cazuri noi

În ultimele 24 de ore au fost 946 de cazuri noi de COVID-19, din 40.000 de teste efectuate. Rata de pozitivare a testelor este de 2,36%. Alte 19 decese au fost raportate de autorități. La ATI sunt 238 de pacienți COVID-19.

Până vineri, 27 august, pe teritoriul României au fost confirmate 1.094.870 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.053.507 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 946 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

 

author avatar
Andrei Ștefan