AcasăCORONAVIRUSDiana Șoșoacă, scandal uriaș la tv: „Sunteți lepra galbenă, asasinii Romaniei sunteți!"...

Diana Șoșoacă, scandal uriaș la tv: „Sunteți lepra galbenă, asasinii Romaniei sunteți!” (VIDEO)

sosoaca dianaDiana Șoașoacă a ajuns de necontrolat în studiourile TV: "Sunteți lepra galbenă, asasinii Romaniei sunteți!"

Diana Șoșoacă a ajuns să-şi expună din nou teoriile despre Covid-19 în studiourile TV, pe măsură ce tulpina Delta a devenit tot mai agresivă. Senatoarea nu crede în pandemie, în Covid-19, în decedații din cauza pandemiei și aruncă vina pe oculta mondială pentru uciderea a milioane de oameni cu vaccinul.

Avocata s-a dat în spectacol la postul Realitatea Plus, acolo unde s-a certat cu liberalul Mario de Mezzo, din cauza opiniilor diferite pe marginea pandemiei de coronavirus.

Şoşoacă spune că datele sunt măsluite

Una dintre acuzaţiile grave făcute de Diana Şoşoacă ar fi că datele transmise de DSP-uri ar fi măsluite.

N-am spus că nu cred în Covid, eu nu cred în această stare de urgenţă, stare de alertă, nu avem de ce. Nu este justificată. Pentru a avea pandemie, trebuie să decretezi pandemia. Foarte multe date sunt false. DSP-ul este incompetent”, a spus Şoşoacă pentru sursa amintită.

Pe măsura ce ceilalţi invitaţi din platou susţineau că ar trebuie să luam virusul în serios şi să ne protejăm, senatoarea s-a dezlănţuit în atacuri grave.

Sunteți lepra galbenă, asasinii Romaniei sunteți!”, a zis Şoşoacă, ţinta ei fiind liberalul Mario de Mezzo.

Vineri, aproape 1000 cazuri noi

În ultimele 24 de ore au fost 946 de cazuri noi de COVID-19, din 40.000 de teste efectuate. Rata de pozitivare a testelor este de 2,36%. Alte 19 decese au fost raportate de autorități. La ATI sunt 238 de pacienți COVID-19.

Până vineri, 27 august, pe teritoriul României au fost confirmate 1.094.870 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.053.507 pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 946 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

 

author avatar
Andrei Ștefan
1.464 afisari

16 COMENTARII

  1. Grasa asta iară-i proastă. NU SE SPUNE „LEPRA GALBENĂ” CI „HOLERA GALBENĂ”!

  2. „N-am spus că nu cred în Covid” (Șoșoacă)
    Opoziție controlată. Unul ce nu-i de-al lor nu e purtat pe la tembeliziuni, ziarele se fac că nu au auzit de el.

  3. Ducetiva-n kizda mamii voastre cu cifrele si „infectarile” livrate de mafie ! Cu frauda RTPCR se scoate gripa sezoniera drept covrig , iar cifrele sunt scoase din pix.

  4. De mezzo asta are meclă de slugă la vivid!!! Îl doare adevărul că și distrus tot cică pt o boala anunțată cu ani înainte chiar de la jocurile de la Londra țară cutrelor!!?

  5. Dle autor Stefan, cine v-a scris articolul ? Cum sa spuneti ca „senatoarea nu crede in COVRIG” si mai jos sa o citati spunand ca „N-am spus că nu cred în Covid”. Ar trebui sa fiti dat afara in secunda 2 intr-o tara civilizata.

  6. De Mezzo ar trebui dus de urgenta la Spitalul 9 !!!
    Are nevoie urgenta de ajutor de specialitate.
    Cit despre cifrele reluate in ”articol”, le voi crede atunci cind vor fi verificate si certificate de o structura independenta, nedepinzind de cohortele de criminali care au impinzit Lumea !!!
    E timpul sa rezolvam aceasta situatie !!!

  7. Sa-i multameasca lui Alafat ca i asa de bronzata de sanatoasa si purcica ca daca traia in India se umfla pestii din rau din ea aveau din ea 2-3 ani de mâncare .

  8. Slugile de pe site ne arata de unde mananca painica de toate zilele.Inclusiv idiotul de fata care se auto intituleaza ziarici.Vai de voi,sclavetilor.

  9. De mențo când deschizi gura să vorbești devii de ment. Ti se schimonoseşte fața ca la ăia posedați. Mai bine n-ai mai apărea pe la televiziuni că esti tare penibil. Pe lângă fața de lingău care te ajută mult în sensul ăsta, te apuci ca un de ment să contrazici oameni pregătiți si avizați. Ca să nu mai zic de papagalul de Val si Valcu care are ideile lui fixiste si este un pro-vaxxin convins. Să rămână la comentariile lui sportive. Pe oameni nu-i interesează parerile celor 2 nimeni. Foarte bine că Şoşoacă vă dă la toți peste bot. Este pregătită profesional, vrea să afle adevărul si nu acceptă ca oamenii să fie batjocoriti cu măsuri aberante si inumane de niște nimeni care ne conduc. Si bravo ei că este dură in exprimare, voi toți nimenii meritați fiecare cuvințel pe care vi-l adresează. Sunteți tupeişti, nesimțiți, impertinenți, nepregătiți, zeflemitori, de menți si monştri criminali. Pentru că luați decizii de capul vostru fără să vă intereseze de popor.
    FOARTE BINE VĂ FACE ŞOŞOACĂ!
    Iar televiziunile ar trebui să invite persoane cu un CV cu adevărat solid si cu un parcurs politic serios si pe merit. Acum au apărut tot felul de „mari politicieni” care n-au făcut mai nimic în sensul ăsta. Cum să-l pui pe de mențo si pe Val 4 să comenteze spusele unui procuror care are în spate medici si care împreună fac eforturi să descopere adevărul. Păi mai nemernicilor care vă dați deștepți, v-ar fi plăcut să vi se îngroape careva din familie în sac de plastic negru si în pielea goală?
    Idioți, avortoni si spurcăciuni care tot lătrați la televiziuni fără să vă pese si fără să stiti adevărul.
    Poporul este cu ochii pe voi toți!

  10. Dar tu la ce razboaie ai participat,cocalar mizerabil si prost crescut?Nici macar cu propria nesimtire nu esti in stare sa lupti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger