AcasăCORONAVIRUSDezvăluiri șocante. Ministerul Sănătății a recunoscut că antiviralul Kaletra ucidea pacienții Covid

Dezvăluiri șocante. Ministerul Sănătății a recunoscut că antiviralul Kaletra ucidea pacienții Covid

Au ucis cu Kaletra, dar nimeni nu răspunde

După ce a ucis bolnavi pe bandă rulantă, cu un vârf de decese în toamna anului 2021, Ministerul Sănătății a transmis secțiilor de boli infecțioase,  abia în ianuarie 2022, să nu mai administreze antiviralul Kaletra, pentru că pune în pericol viața pacienților Covid, dezvăluie dr. Tatiana Uruioc. Mai mult, la câteva luni de la izbucnirea pandemiei, medicii din spitale s-au prins că boala Covid era o pneumonie și au tratat-o ca atare, confirmând încă o dată abordarea dr. Flavia Groșan.

Kaletra (lopinavir/ritonavir) a omorât bolnavii Covid, așa cum am tot susținut în perioada de vârf a pandemiei, în materialele publicate în Ziarul Național. Acum aflăm că și Ministerul Sănătății a recunoscut acest lucru, însă abia după valul de morți provocat în toamna anului 2021. Dr. Tatiana Uruioc, neurolog la Spitalul Orășenesc Prof.Dr. Eduard Apetrei” Buhuși, județul Bacău, spune că infecționiștii au constatat și ei că antiviralul, folosit în tratamentul HIV, făcea mult rău bolnavilor Covid și că mulți dintre aceștia au fost nevoiți să comită ilegalități doar ca să salveze viețile pacienților.

”Stimulentele financiare pentru îngrijirea cazurilor confirmate Covid, care erau substanțiale, au fost o încercare de a mai adormi vigilența celor care poate aveau tendința să-și pună unele întrebări despre ceea ce se petrece. Iar mult lăudatele medicamente special dedicate pentru Covid, conform protocoalelor, mai ales a celor de la început, în speță Kaletra, erau extrem de greu tolerate de către pacienți și asta mi-au confirmat-o medicii infecționiști. Aceste antivirale făceau mai mult rău, astfel că mulți medici preferau să nici nu le administreze, chiar dacă le prescriau formal. În ultima informare privind antiviralele orale, din 12 ianuarie 2022, care a fost transmisă secțiilor de boli infecțioase, același medicament Kaletra este menționat printre tratamentele care nu sunt eficiente în Covid și nu trebuie utilizate pentru că pun viața în pericol”, a declarat dr. Tatiana Uruioc.

A fost pneumonie

Legat de protocoalele de tratament, dr. Tatiana Uruioc arată că medicii infecționiști, deși poate erau convinși la început că tratează pacienți cu o patologie nouă, după un timp, destul de scurt, au constatat că cel mai bun tratament pentru pacienții cu patologie respiratorie și cu un test pozitiv este cel pe care îl administrează de ani de zile pacienților cu pneumonie, poate cu unele adaptări specifice. ”Sunt mulți colegi, medici infecționiști, care au pus binele pacientului înaintea respectării protocoalelor impuse, deși numai ei știu cum au reușit să facă acest lucru”, a spus dr. Tatiana Uruioc. De fapt, primul medic, cu specialitatea de bronhopneumologie, care a avut curajul să afirme public că acest Covid este, de fapt, o pneumonie atipică, a fost deja cunoscuta Flavia Groșan. Aceasta a prescris tratamentul pentru pneumonie bolnavilor Covid, reușind să aibă un procent de vindecare de 100%, în toată perioada pandemiei. O greșeală gravă, comisă deliberat de autorități, după părerea mea, a fost interzicerea administrării de antibiotice specifice pneumoniei, acest lucru ducând la o agravare a stării de sănătate a bolnavilor și la imposibilitatea de a le mai salva viața.

Omorâți de metodologie

Medicii recunosc acum că bolnavii cu alte afecțiuni grave erau ținuți cu orele fără tratamente până se reușea transferul lor în spitalele Covid, fapt care a contribuit, din plin, la decesul multora dintre aceștia. ”Protocoalele impuneau transferul acestor pacienți într-o altă unitate sanitară, la un spital suport Covid. Aceasta presupunea de multe ori zeci de telefoane, numeroase intervenții de tot felul, ore întregi de căutare și de așteptare, până găseam un spital și o secție, unde acel pacient putea fi primit. Uneori era nevoie să trimitem pacientul chiar și la o distanță de 100 de km, pentru că doar acolo se găsea un loc. Am avut situații în care pacienți gravi, care aveau nevoie de îngrijiri medicale cât mai rapide pentru cu totul alte patologii decât Covid, dar care aveau și un test pozitiv, rămâneau în urgență cu orele, până găseam unde să transferăm acel pacient”, a mai declarat dr. Tatiana Uruioc.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
14.954 afisari

45 COMENTARII

  1. Centrul medicinei mondiale s-a mutat de la Onești la… Buhuși.
    Nenorociți mai sunteți, „antinationalilor”…

  2. Omoráti…de METODOLOGIE!
    Se trata de GENOCID!
    Totul a fost si este in continuaré PREMEDITAT!
    Din pácate inca mai ai IDIOTI care se inteapa!
    Asta,pt ca sa-si protejeze,de exemplu bunicii…
    Vai si amar!

  3. Acum ar trebui ca toti nenorocitii,criminali dovediti in fapt care stiau, in frunte cu Coocotatul esuat care pot fi banuiti ca au avut un interes ( parandaratul ) incasat pe zecile de milioane de Doze de vaccin si celelalte medicamente ucigase,sa fie cercetati penal si aplicata Legea. Dar cine sa o faca daca nu au ” dezlegare ” dela Esuat ?

  4. Criminalii in halate albe, de parca vaccinul si remdesivirul nu la fel te omoara.

  5. În scurt timp nu este exclus să aflăm că,experimentele naziștilor au fost o nimica ,pe lângă ce,au clocit acești sataniști globalisti ,imp cu concursul multor guverne ,care si,au terorizat propriul popor

  6. -ka-le-tra,ka-le-tra,kaa-le-tra
    kaa-le-tra,
    kaletra,kaletra,hei,hei!

    (nu au fost rushii,orice asemanare cu kakalinka
    e din vina producatorului )
    (vina e a ELITELOR VESTICE!)

  7. Toti eroii in alb, adica erorile in alb merita cate un stalp, nu o statuie, pe Magheru !! Adica pe stalp !! Bai tefeleilor multilateral vaxxinati in cap, vedeti ca baietii astia nazisti-globalisti dau drumul lal adevarata arma biologica in toamna lui 2024, la virusul SAERS, cautati si voi pe net, ca deja se scrie despre asta, iar toti ratatii intre 10 si 20 de ani o sa cam dea coltul, cica virusul asta o sa fie adevaratul real deal, cu rezultate de reusita de 80 %, adica din 10 care il vor prinde, cam 8 o sa invete sa zboare, fara avion, numai cu bilete dus 🙂 Ha ha ha 🙂 Scapa numai care poate, cam despre asta e vorba din martie 2020, car enu deschide bine ochii, si asculta de cantecul de sirena nazista a propagandei naziste occidentale, si-o ia in freza !!

    • Si marmota invelea ciocolata !!
      Dc nu te bagi tu intr un mormant la Bellu , sa te obisnuiesti cu intunericu ??
      De unde dreaq scoti asemenea aberatii ??
      O sa vina si meteoritu care a provocat extinctia dinozaurilor ??
      De unde le scoateti , bai nene ??

  8. Mai e ceva: Kaletra este un medicament foarte scump, aproximativ 10 RON/pilula!
    Licenta Kaletrei apartine firmei Abbott, de unde credeti? Din Germania! Hmm, mai sa fie!
    Kaletra, daca solicitai in spital, iti dadeau la greu. In schimb, ceva asemanator aspirinei, nu, spunand ca nu au!

  9. Tovarasii Eroi in Alb au avut sporuri salariale de peste 100% pentru a injecta si „trata” popilatia. Avand in vedere ca un salariui de medic porneste de la 2.000 Euro, va dati seama cat au incasat Eroii si eroinele noastre timp de peste 2 ani. II mai interesa pe ei ca „protocoalele” ucid? Nu, ei livrau cadavre pe banda rulanta, dar pe „protocol covid”. E mai usor sa ucizi un om si sa-l bagi in saci de plastic stropiti cu formol, apoi sa-l livrezi familiei la rampa, decat sa-l tratezi pentru afectiunile reale pe care le are plus complicatiile pulmonare care pot aparea din statul in pozitie orizontala a pacientului. E mai usor sa-i legi si sa-i dsedezi, decat sa le asculti istoricul bolilor si al terapiilor prescrise. Luna trece mai repede cand stii ca incasezi 4.000-5.000 de euro si-ti indeplinesti toate visele. Restul „prostimii” nu conteaza, nu au pregatire medicala si nu sunt in protocol cand vin pe picioarele lor la spital pentru o raceala sau o ungie incarnata. Sub protocol sunt doar cei livrati familiei in cosciuge sigilate.

    • Bai nene , voi sunteti nebuni sau prosti de a binelea ???
      Da numarul celor salvati nu l vedeti ??
      Pai muuult mai multi au fost salvati de doctori decat au murit !!! Si au murit in toata tarile lumii oameni !! Voi ati vazut ce program infernal aveau si cum stateau ore intregi in combinezoanele alea ???
      Voi cand sunteti bolnavi va duceti la dr sau la baba safta sa va descante ??? Bn a zis Brucan, ca suntem un popor de prosti…as intelege unu doi, da sunteti multi , da prosti rau !
      Asa cum sunt doctori care inca iau spaga, sunt din toate domeniile si vor mai fi , cat e lumea si pamantul. Nu insemna ca i bagam pe toti in aceeasi oala, oricat ati vrea voi !!!

      • Câti ai vāzut tu salvati, mã, blegule? E clar cā ai pus botul la propagandā, ca atâtia altii. Ceea ce conteazā este cā au fost omorâti oameni care mai aveau zile, sau au fost lasati sā moarā, tot un drac. Încä nu te-ai trezit, încā nu sti ce se vrea cu tine?

        • @bos din ca cat . de unde stii tu ca au fost salvati ? salvati de la ce ? tu daca traiesti acum prostule inseamna ca te-a salvat cineva ?

  10. Dr.Cristian Socolov a facut public , primul in Romania, tratamentul „anticovid” clasic , ca pentru orice pneumopatie interstitiala clasica , complicata cu pneumonie si a aratat ca infectia covid nu este altceva decit o obisnuita infectie respiratorie virala .

  11. 1. Protocolul era „recomandat”.
    2. Raspunderea mortii o poarta medicul curant care trebuia sa stie ce face
    3. Detasarea medicilor in sectii covid, unde tratau doar covid, depasindu-si competenta, e responsabilitatea managerilor de spitale, abuz in functie!
    4.Abuz in fuctie – pt cel care a declarat pandemia in lipsa datelor interne, trecand peste Ministerul Sanatatii, la recomandarea unor entitati straine ( cred ca se adauga si inalta tradare)
    5.Stomatologi care conduceau centre de vax – depasirea competentelor, practica ilegala !
    6. Testarea-toate testele au aprobare de urgenta, nu sunt OMOLOGATE ! Abuziv sunt inca folosite desi nu mai exista stare de urgenta!
    ….
    Cred ca un tribunal al poporului victima ar fi necesar.

  12. Nenorocitilor, obedientilor, ati incalcat juramantul lui Hippocrat, v-ati caciulit pentru bani. Dumnezeu va stie pe toti dupa nume, dupa varsta, unde locuiti.
    Vine si vremea voastra, totul se stie! Veti plati, pentru ca asta e legea!! Ati omorat oameni!

  13. Se plimba Gheorghita si zicea: vreau victime!
    V-am auzit! o sa iasa si martorii sa va jupoaie de vii bai coloneilor, bai infractorilor!
    Peste 90% din cei de la urgente au murit, au fost considerati victimele lor, de cand au intrat in spital, stiau ca ii vor omori.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger