AcasăCORONAVIRUSDezastru în sistemul de Sănătate. Doctorii lui Tătaru dezertează pe capete

Dezastru în sistemul de Sănătate. Doctorii lui Tătaru dezertează pe capete

Dezastru în sistemul de Sănătate. Doctorii lui Tătaru dezertează pe capete. Cazul de necrezut de la Târgu Jiu

O situație absolut uluitoare înregistrată la Târgu Jiu a ajuns la urechile autorităților locale, dar și în atenția opiniei publice, în plină criză generată de COVID-19.

Noaptea trecută s-a aflat, în urma unui control neanunțat derulat de inspectorii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj, că trei cadre medicale, confirmate noul coronavirus, au fugit pur și simplu din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, unde ar fi trebuit să se afle nu ca angajați, ci ca pacienți.

Managerul spitalului, ajuns la fața locului, a părut surprins de cele întâmplate și a anunțat că se va face un control la nivelul unității sanitare, pentru a afla cum de s-a ajuns la o astfel de situație.

”E un gest iresponsabil datorită faptului că la nivel de țară, știți bine, cazurile cresc în fiecare zi. E o lipsă acută de locuri în spitale și alții chiar poate așteaptă o zi două până găsesc un loc să se interneze într-o secție de boli infecțioase, iar noi să avem paturi ocupate fictiv”, a declarat Narcis Stoian, șef DSP Gorj, pentru Știrile ProTV.

Cazul a ajuns în atenția poliției, care a deschis o anchetă. Între timp, s-a aflat că doctorițele, cu vârste cuprinse între 31 si 55 ani, conform antena3.ro, au fost găsite la domiciliu și aduse cu ambulanța înapoi la spital. Conform sursei citate, în cazul de față s-a deschis dosar penal pentru pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Fuga, chiar în ziua cu record de infectări

Descoperirea șocantă a fost făcută după ce în cursul zilei de joi fusese anunțat un nou record absolut de infectări, în decurs de 24 de ore, la nivel național. Mai exact că au fost înregistrate 6.481 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), potrivit COVID – 19), iar 163.852 de pacienți au fost declarați vindecați.

1.374 afisari

10 COMENTARII

  1. Adică, dacă nu stai, din motive mai mult fictive decât reale, în pârnaia românească numită spital, Statul nazist-bolșevic îți face dosar penal, iute-iute, și te bagă la bulăul ălalalt, pentru zădărnicirea ” pandemiei ” inventate de niște psihopați. Minunat!

  2. Ceara le-a promis, Sica era matol si nu le-a dat, Tataru e tatar, si gata, Chitzu e vai steaua lui, da, da noi ne laudam cu realizari marete, ca-n comunism, un comunism Johannist, de exceptie, o gashka de derbedei

  3. Regimul organo-arafatist te condamna pentru zadarnicirea combaterii mascaradei,regimul Dej-Pauker baga la bulau pe cei care zadarniceau constructia socialismului.Seamana ca doua picaturi de apa unii cu altii.

  4. @ Comportament abuziv și lipsit de responsabilitate al personajelor ce reprezintă autorități publice , personaje care pun în discuție competența și capacitate medicilor pe care i-au calificat și specializat de a decide despre propriile spețe medicale, referitor la tratamente și măsuri restrictive, ?

  5. National.ro , azi , 30.10.2020 , ora 20:35 , articol de Eli Dan Davidescu : ” VESTI BUNE DIN SISTEMUL SANITAR . PRIMII 200 DE MADICI ANGAJATI FARA CONCURS ”. Unii medici sunt lasi si dezerteaza , altii respecta juramantul lui Hypocrate si se avanta in linia intai .

  6. De RASUL CURCILOR , ministru sanatatii a fost la Suceava( in loc sa fie la comanda sistemului de sanatate ) trimis de conducerea ridicola pnl-ista iohanis/orban , unde a PARTICIPAT LA O MANIFESTARE DE PROPAGANDA ELECTORALA IN PRIM PLAN FIIND „RENUMITUL ” FLUTUR BARONUL PNL DE SUCEAVA iar surpriza mare a fost declaratia electorala (pt. fraieri …) a ministrului Tataru referitoare la criza pandemica , ca ” Suceava este un exemplu azi” , in conditiile in care presa locala scrie ca Suceava atinge coeficientul de 3 (cod rosu) si are o organizare indoielnica a acestei activitati ( si nu numai ) !!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger