AcasăCORONAVIRUSDeși vaccinat, n-a scăpat de infectare. Șeful CJ Timiș, Alin Nica, testat...

Deși vaccinat, n-a scăpat de infectare. Șeful CJ Timiș, Alin Nica, testat pozitiv cu COVID-19

Deși vaccinat, n-a scăpat de infectare. Șeful CJ Timiș, Alin Nica, testat pozitiv cu COVID-19Deși vaccinat, n-a scăpat de infectare. Șeful CJ Timiș, Alin Nica, testat pozitiv cu COVID-19 (foto: facebook/Alin Nica)

Liberalul care ocupă fotoliul de președinte al Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, nu va merge la birou în zilele următoare, după ce a primit rezultat pozitiv la testarea pentru COVID-19.

Șeful CJ Timiș s-a testat înainte de a pleca din țară, având în plan să participe la un eveniment în Serbia. Așa a aflat de rezultatul pozitiv la testul tip PCR, drept urmare nici vorbă de plecare. Nica a dezvăluit că e vaccinat anti-Covid cu trei doze. Și a anunțat și cum se simte.

„Mă pregăteam să merg în Serbia la lansarea Capitalei Europene a Culturii pentru care a trebuit să fac un test RT-PCR pentru că la întoarcerea în ţară e nevoie de el, şi s-a dovedit că e pozitiv.

În consecinţă, trebuie să mă izolez la domiciliu 5 zile. Am făcute 3 doze de vaccin, aşa că după cinci zile voi repeta testul şi dacă e negativ, pot să îmi reiau activitatea. Nu am simptome. E o formă uşoară de boală, asta datorită faptului că m-am vaccinat. Am făcut şi un test antigen care a fost negativ, însă la cel RT-PCR, care e mai exact, a ieşit pozitiv”, a explicat Alin Nica, pentru news.ro.

Totodată, și vicepreședintele CJ Timiș, Alexandru Proteasa, a fost testat pozitiv cu COVID-19, anunță aceeași sursă.

Și primarul din Sinaia a lucrat, un timp, de la distanță

Zilele trecute, mai precis pe 11 ianuarie, primarul din Sinaia, Vlad Oprea, anunța, pe Facebook, faptul că a revenit la birou. Totul, după ce, cu o săptămână înainte, anunța că va lucra o perioadă online, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

„Mi-a curs nasul, am avut o stare de moleșeală și am decis să fac un test preventiv. Tocmai am primit rezultatul pozitiv infectat cu ultima forma Omicron. Continui munca de la distanță alături de echipa de la Primărie. Vă rog să fiți precauți și să respectați regulile de protecție. Împreună trecem peste toate!”, scria Oprea, pe rețeaua de socializare amintită, în 4 ianuarie.