AcasăCORONAVIRUSDeputatul Coarnă: ”Prioritatea mea este ca legea certificatului verde să pice în...

Deputatul Coarnă: ”Prioritatea mea este ca legea certificatului verde să pice în Parlament”

Deputatul Dumitru Coarnă: ”O Românie a vaccinaților și o Românie a nevaccinaților, doar în mintea unor oameni bolnavi”

Deputatul Dumitru Coarnă s-a arătat extrem de vehement în privința legii certificatului verde, afirmând că nu va vota niciodată împotriva intereselor oamenilor pe care îi reprezintă în Parlament. Nu există două Românii, una a vaccinaților și alta a nevaccinaților, și numai mințile bolnave ar putea accepta o astfel de segregare socială, a precizat acesta.

Afirmațiile premierului Nicolae Ciucă, referitoare la faptul că adoptarea certificatului verde este o prioritate, au stârnit reacții negative în rândul parlamentarilor. Deputatul Dumitru Coarnă ne spune că Nicolae Ciucă are o temă, probabil implementată din altă parte, și că nu crede că-i aparține.

”Eu am fost ales de oameni să-i reprezint, nu să votez împotriva intereselor lor, pentru că trebuie să țin cont clar de opinia alegătorilor mei. Niciodată nu o să votez împotriva interesului general. La mine prioritatea numărul unu în ceea ce privește certificatul verde este ca această lege să pice în Parlament. Noi nu avem nevoie de două Românii: o Românie a vaccinaților și o Românie a nevaccinaților. Asta poate exista numai în mintea unor oameni bolnavi. Eu chiar mă gândesc că trebuie revizuită acea reglementare pentru 1 Decembrie, pentru că este o sărbătoare națională a tuturor românilor, nu o sărbătoare a românilor vaccinați. Pentru mine nu există români vaccinați și români nevaccinați, pentru mine există români și atât. Sigur că pot fi români, Doamne ferește!, cu probleme medicale, cum am fost și eu, și români sănătoși, dar nu români vaccinați și nevaccinați. Asta este o temă de segregare socială pe care eu nu o accept, indiferent de cine spune, ce spune sau de unde primește comanda”, ne-a declarat deputatul Dumitru Coarnă.

Acesta a mai precizat că nu o să se situeze niciodată împotriva propriului popor și că cei mai mulți dintre colegii cu care a discutat i-au spus că o să voteze împotriva acestui certificat verde.

Crește rata de vaccinare, cresc și ratele de infectare și decese

Soluția este testarea și pentru vaccinați și pentru nevaccinați, izolarea celor bolnavi și tratamentul precoce, susține deputatul Dumitru Coarnă, deoarece bolnavi pot fi la fel de bine și vaccinații, și nevaccinații. ”Știu extrem de multe cazuri în care toți cei din familie erau vaccinați și au făcut forme grave de Covid. Dacă o luăm statistic o să observăm că, în momentul în care a crescut rata de vaccinare, au crescut și ratele infectărilor și a deceselor. Faceți comparație între 2020 și 2021”, a afirmat deputatul Dumitru Coarnă. Potrivit statisticilor oficiale, în 2020 s-au înregistrat în România 632.263 cazuri Covid și 15.767 de morți. În cele 11 luni din anul 2021, până la data de 25 noiembrie, au fost raportate 1.139.624 infectări și 40.062 decese, adică de două ori mai multe cazuri Covid și de aproape trei ori mai mulți morți.

Să nu lăsăm garda jos

Deputatul Dumitru Coarnă și-a manifestat îngrijorarea față de ceea ce se întâmplă în Australia și, mai nou, în Austria, considerând că nu trebuie să lăsăm garda jos pentru a nu ajunge în astfel de situații dictatoriale.

”Eu sunt pentru dreptul la opțiune. Vrea omul să se vaccineze, este în regulă, nu vrea, este la fel de în regulă. Au ajuns să pună garduri de sârmă în supermarketuri, o atitudine de tip fascist. Care era logica? Se oprea virusul în gard? Că virusul circulă, să fim serioși, dacă vrem să fim serioși cu noi. Dacă nu, punem garduri. În Australia deja e problemă mare, oamenii ăia trăiesc un calvar. Eu sper să învățăm și noi ceva și să nu lăsăm garda jos, ca să nu ajungem undeva în zona de dictatură gen Australia. Iar ce vor să facă acum în Austria ține de faptul că această țară este patria lui Hitler și nu trebuie să lăsăm acest curent să ajungă în România”, ne-a spus deputatul Dumitru Coarnă.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
7.537 afisari

26 COMENTARII

  1. o rara avis in cocina de parlament . ce folos ca la restul le tremura izmenele si nu au inteles ce cauta acolo , adica sa reprezinte interesul oamenilor nu al smecherilor

    • Du-te bre și te culca. Janghina asta e pasare rara?! O fi vreun erou.. un subofiterache linge blide care, culmea culmilor, a ajuns parlamentar. În golania asta de țară orice e posibil. Sa se uite la tovarășii lui de meserie ca se întrec toți la lins dosul și amendează popu lo tia cu amenzi nesimțite pentru închipuirile lor virale. Mâncător de rahat și tu și acest vierme opărit…

      • in situatia data, da este o rara avis! incerci sa dicreditezi ideea pe care o expune, corecta si normala, discreditind purtatorul mesajului? nu ti-e rusine? cum, n-ai?

        • Cata… nu discreditez nicio idee!!! Fii precis în ceea ce scrii!!! Eu criticam „conjunctura” asta păguboasa de spectacol politic, în care cineva mănâncă rahat despre ce face el(un zerou) pentru poporul năpăstuit. Atât?!!! Asta e problema acestui covid și a ceea ce fac autoritățile în raport cu pop u la tia?!!! Certificatul?! În rest totul e ok?!
          Întreg sistemul e corupt și joaca cartea asta a falsului serviciu în slujba cetățeanului, la adăpostul căreia se capatuiesc…
          Nu am nimic împotriva ideei de a anula tot ce tine de restricții, inclusiv certificatul verde…

      • bati campii nebunule ! ai citit articolul , ce nu-ti convine ce a spus ? ca raspunde la cererile oamenilor si nu la ordinul de partid ? e de vina Coarna ca se dau amenzi ? du-te si bea-ti tuica las-o cand ai fi treaz !

      • Sarpe , peste capul tau tine vine mania Domnului !
        Astfel vor fi cei de pe urmă întâi şi cei dintâi pe urmă, că mulţi sunt chemaţi, dar puţini aleşi.

          • Ma duc la somn imediat. Nu pot chiar acu’, mai vrea mă-ta o tura de sloboz pe riduri..
            La mingeac dai doar cu limba ca vad ca de labă nu te mai poți ține?! Vorba unui băiet….

  2. Bravo d-le Coarna pentru gestul curajos. Sunteți un om pregătit și puteți fi luat ca exemplu de politisti. Va rog sa faceți ceva și pentru prezenta antiviralele în farmacii pentru a fi prescrise de medicii de familie și atunci chiar ca nu va ai fi nevoie de certificatul ala nenorocit. India și Africa au gonit Covidul cu hidroxiclorochina și Ivermectina. Unde s-a „vaccinat” in prostie a apărut și varianta „Microneuron” a virusului. Concluzia numai prostii sau cei de rea-credință nu o pot trage.

  3. Bravo domnule Coarnă! Fiți alături de popor. Opriți ilegalitățile si încălcarea gravă a Constituției.

  4. Avangarde arunca un sondaj securist , IRELEVANT si manipvlator pentru „damage control” . Mutarea procentului de refuz al Rabojului 666 (la locul de munca) foarte aproape de mijloc.
    Refuzul real este la peste 80% su NU la 53% !
    Inca un aspect manipvlator al acestui „sondaj” este focalizarea DOAR pe problema „certificatului” 666 la locul de munca si EVITAREA oricarei discutii pe impunerea neconstitutionale si ilegala , prin mecanisme de forta la intrarea in magazine si institutii !
    Inca o intrebare meschina este cea despre de plata testelor timp de 60 de zile pentru romanii care urmeaza sa fie fortati la injectia letala !

    r3media ro/sondaj-avangarde-peste-jumatate-dintre-romani-nu-sunt-de-acord-cu-introducerea-certificatului-verde-la-locul-de-munca/

  5. Multumim domnului Coarna ca ii fwute in gura pe toti tradatorii vanduti din parlament, pacat ca nu prea sunt multi ca el pe acolo, aia toti sunt niste hiene !! Transmitetti-i niste urari de bine si de mama si fiului de tarfa de Rafiloi, o sa ajunga sa probeze mai multe cravate, cat de curand !! Vine iuresul, bai tefelistilor userei kurkubeisti, o sa va ia drakul pe toti, bai ametitilor vaxxinati degeaba in cap, sunteti mai prosti decat cei care v-au facut, aia erau niste gandaci de bucatarie !! Ha ha ha 🙂 Sieg Heil, Sieg Heil !! Arbidol Macht Frei 🙂

  6. Prioritatea mea este ca borfașoo, penaliștii, curvele, liderii de sindicat și alții să fie cercetați penal, condamnați și trimișo la Gherla să facă mobilă. A a juns și jegul ăsta să dea sfaturi desăre un lucru pe care nu îl știe scrie….hai marș!

  7. CE TE INTERESEAZA DE UNDE E RANGA, DACA VREI SA II SPARGI SEIFUL LUI ARAFAT? CE CONTEAZA CINE E LIDERUL AZI DACA AI CEVA DE FACUT PANA MAINE?! AL DRACU RRUMAN DE AIA VA MANCATI CA SI JAVRELE PESTE TOT…CARE SA FIE PRIMUL..
    IDIOTILOR, TALHARUL A INTRAT IN RAI DUPA HRISTOS, PENTRU CA S-A CAIT DE PACATELE SALE SI NU S-A CREZUT MARE SMECHER. .SI REGELE MIHAI DACA II STRANGE LA EL PE TRADATORII ASTIA…AVEM A MULTUMI…BARBATI CARE ATI UMPLUT ROMANIA DE PAZNICI SI AVETI COA .E DOAR SA VA BATETI FEMEILE ACASA…MAMA VOASTRA DE MAIMUTE CASTRATE. ..BARBATI DE KKAT CARE ATI PRIMIT MASCA PE BOT??! FUTU-VA IN BOT DE RRUMANI BATUTI IN CREIER . .FATALAILOR!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger