AcasăCORONAVIRUSDeputat PSD: ”Știu doi polițiști tineri care au murit după vaccinare. E...

Deputat PSD: ”Știu doi polițiști tineri care au murit după vaccinare. E normal să mă tem”

Dumitru Coarnă: ”Voi vota împotriva certificatului verde”

Deputatul Dumitru Coarnă, deputat PSD și fost președinte al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, susține că nu se vaccinează și că va vota împotriva certificatului verde. Acesta ne spune că are cunoștințe despre două cazuri de polițiști tineri care au decedat după ce s-au vaccinat și că este normal să se teamă.

Pentru că a trecut prin Covid și mai are și alte probleme de sănătate, deputatul Dumitru Coarnă nu vrea sub nicio formă să se vaccineze. În plus, acesta se teme și-ar putea pierde viața, așa cum s-a întâmplat recent cu doi polițiști tineri, care au murit după prima doză.

”Eu am avut o formă medie de Covid, aproape severă, am avut simptome, deci m-am imunizat natural, chiar dacă am depășit termenul acela de 180 de zile. Eu am și probleme de sănătate majore, care mă fac să mă gândesc foarte bine dacă mă vaccinez sau nu. Și mai am și două exemple cu probe clare. Polițist din Brașov, 33 de ani, după prima doză de vaccin Pfizer, a murit, iar un alt polițist din Arad, de 42 de ani, a murit după ce s-a vaccinat cu Johnson. Și atunci sigur că mă tem, mai ales că am probleme de sănătate. În opinia mea, vaccinul acesta nu este absolut sigur, așa cum ni se spune. Dacă am gândi și în paradigma economică și ne-am uita la contractul de 120 milioane de doze, începem să înțelegem și motivele comunicării acesteia extrem de agresivă”, ne-a declarat deputatul Dumitru Coarnă.

Acesta ne spune că poziția împotriva vaccinării pe care o au oamenii este determinată și de comunicarea agresivă, de vaccinarea cu forța cu care toate trusturile de presă sufocă zilnic populația. Deputatul PSD a mai remarcat că sunt posturi de televiziune care nu mai invită în emisiuni persoane publice care au alte păreri decât cele ale lui Raed Arafat. ”Asta este țara, am reușit să ne întoarcem în anii ’50, când cine nu era cu noi era împotriva noastră. Din păcate, trăim vremuri cumplite”, a afirmat deputatul Dumitru Coarnă.

Alegere imposibilă

Deputatul Dumitru Coarnă ne mai spune că a fost întrebat de către un vecin dacă să se vaccineze sau nu și că i-a răspuns că este alegerea lui. Ulterior, omul a decis să se vaccineze cu Johnson și a trecut prin momente cumplite. ”A trebuit să-i duc eu medicamente și pulsoximetru acasă, că era singur, îi murise nevasta. O săptămână nu a coborât din pat, a luat și antibiotic, pe care i l-a prescris medicul de familie”, ne-a precizat deputatul Dumitru Coarnă. Acesta susține că nu va vota pentru impunerea certificatului verde, nu pentru că ar fi împotriva vaccinului, pentru că cine vrea să se vaccineze poate să o facă. ”Dar haideți să o luăm rațional. Uitați-vă în România unde sunt focarele de infecție cele mai mari, acolo unde sunt cei mai mulți vaccinați. Avem sate în județul Călărași, pe care îl reprezint, ca deputat, unde rata de infectare este zero, că nu s-au vaccinat. Deci municipiul Călărași, unde oamenii s-au vaccinat, este în roșu, cu peste 7 la mie, iar zona rurală, unde preponderent sunt nevaccinați, sunt pe verde, marea majoritate”, ne-a mai declarat deputatul Dumitru Coarnă.

Fără constrângere

Deși la ultima discuție în grupul parlamentar PSD s-a decis să se voteze împotriva certificatului verde, lucrurile se mai pot schimba, ne spune deputatul Dumitru Coarnă, care a subliniat că votul său va fi clar împotrivă, indiferent de poziția partidului. ”Eu voi vota împotriva certificatului verde, nu pentru că sunt pro sau împotriva vaccinării, ci pentru că sunt pentru opțiune, adică omul trebuie să aibă posibilitatea să opteze fără constrângere. Eu am văzut extrem de multe discuții între specialiștii din sistemul medical, care au creat această neîncredere. Dacă votăm acele constrângeri, este clar că se va crea un culoar favorabil pentru cei vaccinați, ceea ce nu este în regulă, este discriminatoriu. Am înțeles că ar fi și dintre ai noștri care susțin certificatul verde, dar la grup s-a decis să votăm împotrivă. Acum să vedem, lucrurile se schimbă de la o zi la alta, dar eu vă spun care este poziția mea și care va fi votul meu”, a conchis deputatul Dumitru Coarnă.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
5.125 afisari

19 COMENTARII

  1. Nu vaccinul a fost creat pentru virus ci virusul a fost creat pentru vaccin. Let that sink in vorba aliatului strategic.

  2. Vaccinatii…aveti putintica rabdare ca sa vedeti cum v-ati rezolvat..
    CA PANA LA URMA CAT E ATA DE LA DUMNEZEU ATATA O DUCI…POATE SA FIE ORICE…VA AMAGITI NESTIIND SCRIPTURA! CAND A VENIT VREMEA SA IASA SUFLETUL…POTI SA FII ASISTAT SI DE TOT U.M.F.

    • După mintea ta extra de limitata ar trebui sa aruncam la cos tot ce tine de medicina și sa trăim ca în epoca de piatra. Ce rost are sa cheltuim atâția bani cu medicamente, operații, investigații, medici, etc. Tot cât ți-e ață trăiești. Minte de cercopitec.

  3. ADEVARAT!
    Am un coleg care s-au vaccinat și a doua zi a trebuit să-și ia concediu de odihnă pentru că se simtea rău. Peste trei zile aflu că a fost declarat pozitiv Covid. Peste patru zile aflu că este în spital!

  4. Bazaconiile, croite pe chipul și asemănarea personajului principal din articol, sunt jenante. Se induce sistematic ideea că vaccinarea e un pericol ceea ce este de noaptea minții. O jignire la adresa unui inteligențe medii. Opriți-vă cu idioțenii le cât mai e timp. Îngropați mai mulți oameni pe zi decât într-un continent întreg! Propagandă rusească jenantă.

    • Cozile de topor ajung întotdeauna lemne pt foc. Clișeul cu „propaganda rusească” mă face să cred că tu ești coadă de …matură. Marș la înțepare fără număr, că nu te oprește nimeni!

  5. Cenzore, putem sa te bagam undeva la cald, de unde ai iesit, sau esti prea ocupat cu altceva ? Ha ha ha 🙂

  6. Bai, voi a-ti vazut videoclipul ala care circula cu un mare mahar din PCC, adica de la chinezoii aia mici, galbeni si sfrijiti, cum zice ala de de-abia asteapta ca toti ratatii din armata SUA sa se vaxineze in cap, ca aia care o vor face sunt ca si pa si pusi, adica urmeaza in curand sa dea coltul, iar ei, chinezii vor castiga roazboiul cu americanii fara sa il si inceapa nuclear !! Si mai zice aceva de genul ca ei, adica chinezoii aia mici si spurkati, adica gandacii chinezoi au si anti-dotul la arma biologica chinezeasca pornita din LAB 4 din Wuhan !!

    • Poti să ne împărtășești si nouă in ce domeniu te consideri expert? 86 reprezintă anul din care te consideri expert?
      Ești expert și in politică? Ai depus jurământ USR ului sau lui Catzu, geniul carpaților?

  7. Milițianul,ești sănătos la cap?Trebuie verificați și ăștia ca tine cine v a dat adeverință ca nu va puteți vaccina;ești mai rău decât sosoaca..

  8. Da ceva polițiști care au murit de COVID 19 nu cunoaște dl senator? Întreb pentru un prieten!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger