AcasăCORONAVIRUSDecizie importantă luată de Italia, în lupta contra COVID. Va fi obligatoriu...

Decizie importantă luată de Italia, în lupta contra COVID. Va fi obligatoriu din 6 august!

Decizie importantă luată de Italia, în lupta contra COVID. Va fi obligatoriu din 6 august! (foto: Facebook)

Guvernul italian, stat pe teritoriul căruia se află un număr semnificativ de români, a luat o decizie importantă, în contextul luptei ce se duce contra COVID-19.

Și anume s-a aflat că se va introduce, din 6 august, un ”permis de sănătate” obligatoriu pentru acces în locuri cu spaţii închise precum restaurantele și cluburile, potrivit Agerpres.

Decretul a fost aprobat de Guvernul condus de Mario Draghi joi seară, în 22 iulie. ”Permisul de sănătate este un instrument care le permite italienilor să-şi continue activităţile cu garanţia de a nu se regăsi printre persoanele contagioase‘”, a punctat premierul, în cadrul unei conferinţe de presă, conform antena3.ro.

Ce presupune decizia și de când se aplică

”Decretul-Green Pass, cum mai este numit, prevede ca începând din data de 6 august Certificatul Digital Covid-19 (cu prima doză de vaccin) să fie obligatoriu la intrarea în spații închise, dar și la evenimente care au loc în aer liber cu mari adunări de persoane. Vor fi scutiți de această măsură copiii cu vârsta sub 12 ani”, potrivit rotalianul.com.

Acest certificat va fi necesar pentru a intra în sălile de sport, pentru accesul la piscine, muzee și săli de cinema și teatre, conform thelocal.it. Dar și la intrarea în restaurante și la baruri cu servire la masă.

Ro Vaccinare: Rata de infectare s-a dublat în mai multe state europene!

Vestea vine după ce, în dimineața zilei de 21 iulie, pe pagina de Facebook Ro Vaccinare -pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19 – se anunțase: ”Rata de infectare s-a dublat în mai multe state europene!”.

Și se prezentaseră grafice considerate a fi concludente. Cu următoarele observații:
”- cu o lună în urmă, în majoritatea Europei incidența cazurilor era fie în stagnare, fie în scădere, câteva excepții fiind în Rusia, Portugalia și UK
– în momentul actual, Europa este în creștere a incidenței, majoritatea țărilor fiind în creștere cu până la 200%.”

De asemenea, se anunțase că ”vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19”, în ideea că ”Prin vaccinare împotriva COVID-19:
✅ se reduce riscul de infectare;
✅ se reduce riscul de transmitere a virusului;
✅ se reduce considerabil riscul de spitalizare;
✅ se reduce considerabil riscul de deces.”

author avatar
Andrei Coman
712 afisari

4 COMENTARII

  1. A ha ha, deci si Italia, dupa UK-istan, Spania, renumita Germanie Nou-Normala si Neo-Nazista de tip Neo-Nihilist si Fara Dumnezeu, s-a cam dat pe brazda !! Vedeti ca peste tot unde s-a trecut de 50 % vaxinati in cap, deja s-a trecut la instituirea de facto a noului regim nazist de stat 🙂

  2. E bine, asa ca poate sa vina acum Marea Foa-me-te, si apoi Ra-zb-oiul Raz-boi-urilor, piatra pe piatra nu o sa ramana dupa aceea, si se va rezolva automat si problema red-uce-rii pop-ulat-iei, dar si a el-ite-lor glob-alis-te cri-min-ale, asa ca va fi o situatie de win-win, dar numai pentru cativa supra-vietuitori, viata in Noul Ev M-ed-iu va fi ca in Paradis, adica ca in Ia-d-ul pe Pamant pentru cei ramasi in viata !! 🙂

  3. Covid Macht Frei, bai natie de va fan cullo de italieni catolici fara Dum-ne-zeu, Mus-s-oli-ni rade de voi acum in I-a-d non-stop, la cat de pr-os-ti si de natie de co-b-ai sunteti 🙂 Nu va lasati, bai, Pur-gato-riul pentru voi e aproape, ta-mpi-tilor or-din-ari si kur-va-sa-ri 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger