AcasăCORONAVIRUSDe la dicţia robotică la "robotul cu muşchi". Klaus Iohannis, ironizat în...

De la dicţia robotică la „robotul cu muşchi”. Klaus Iohannis, ironizat în social media după ce şi-a afişat fizicul impozant la vaccinare (FOTO)

klaus iohannisDe la dicţia robotică la "robotul cu muşchi". Klaus Iohannis, ironizat în social media după ce şi-a afişat fizicul impozant la vaccinare

Klaus Iohannis s-a vaccinat public, vineri, la ora 10.00, la Spitalul Militar din Capitală. Șeful statului a marcat astfel începerea celei de-a doua etape a campaniei de imunizare împotriva COVID-19 din România.

Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie”, a spus Klaus Iohannis.

iohannis muschi
Muschii lui Klaus Iohannis

Fizicul lui Iohannis a atras atenţia

Dar principala atracţie a evenimentului n-a fost imunizarea preşedintelui, în sine. Ci fizicul impozant al şefului de stat, în vârstă de 61 de ani. Klaus Iohannis a afişat un corp lucrat la sală, bine definit, cu bicepşi impresionanţi, care s-au văzut când şi-a suflecat mâneca pentru vaccinare.

iohannis bancnota
Klaus Iohannis pe bancnota de 500 lei

Această imagine a stârnit un val de aprecieri, dar şi de ironii în social media. Muşchii preşedintelui au fost comentaţi mai mult decât acţiunea de imunizare, care, până la urmă, a fost tot scopul prezenţei lui Iohannis la Spitalul Militar.

În doar câteva ore, postarea Administrației Prezidențiale despre vaccinarea anti-Covid a președintelui a adunat peste 40 000 de aprecieri și a generat peste 8000 de comentarii.

Iată câteva dintre cele mai bune ironii!

  • „Mă apuc de sală, am zis!”
  • „În numele tuturor femeilor, vă mulțumim. La rapel, dacă se poate, vă rugăm frumos, vrem să vedem dacă faceți și abdomene„
  • „La ce sală mergeti?”
  • „La 60+ nu tu burta, bicepsi lucrati. Alta dovada clara ca nu e roman”
  • „.. felicitări pt deltoid și antebraț se poate mai mult la biceps…”
  • „Am crezut prima data ca e reclama la sala de fitness”
  • „Domnule președinte, cu asemenea biceps nu înțeleg cum Dragnea îndrăznea sa va supere ca de-l pocneați ajungea la UPU nu la penitenciar…”

Şi meme-urile au fost foarte amuzante

Trucajele şi montajele foto de pe Facebook, Instagram şi Twitter au făcut şi ele deliciul zilei de vineri.

ambasada-suediei
Ambasada Suediei în România l a trolat pe Klaus Iohannis

Pornind de la fotografia oficială a momentului vaccinării președintelui, utilizatorii şi l-au închipuit pe preşedinte în diferite ipostaze. La fel şi Ambasada Suediei în România.

author avatar
Andrei Ștefan
901 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu mai folositi aceasta denumire inepta „sef de Stat”! Asa ceva exista numai in dictaturi. Este Presedintele Republicii si punct!

  2. Pacat ca nu si-a etalat si ” muschii” din dibla.Am vazut cimpanzei mai muschiulosi.Dar oricum,nu se compara la muschi cu Tolea Ciumac.

  3. Chiar acum morfolesc la inghinale un cimpanzeu derbedeu ratacit in zoopark , mi-a umflat falcile si ma tine ostatic , ii sunt drag nebunului ……hihihihihihihihihi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger