AcasăCORONAVIRUSDe ce tac vaccinații? Efectele secundare le-au distrus sănătatea

De ce tac vaccinații? Efectele secundare le-au distrus sănătatea

În rândul vaccinaților pe bune, nu ăia la chiuvetă, s-a așternut, brusc, tăcerea. Afectați simțitor de serul magic, aceștia preferă să tacă și să încerce să se trateze prin spitale, să ia apoi pumni de medicamente, uneori pe viață, dar în niciun caz nu le trece prin cap să acuze pe cineva. Este, într-un fel, sindromul vinovăției femeii violate, care se teme că a greșit și ea cumva sau că opinia publică o va condamna. Tăcerea vaccinaților este însă altfel acum, mai grea parcă. Și asta pentru că morțile subite, pe care nimeni nu le mai poate ascunde sau justifica, încep să dea târcoale.

Aproape nu trece nicio zi fără să aud, de la vecini, cunoștințe, rude sau chiar oameni oarecare de pe stradă sau din piețe, ce efecte devastatoare a avut, pentru ei sau rudele lor, vaccinul anti-Covid. Ceea ce m-a frapat a fost că oamenii aceștia nu au nicio ezitare să facă legătura cu vaccinul. De ce? Simplu. Problemele lor de sănătate au debutat imediat după vaccinare, în special cu a doua sau a treia doză, sau la scurt timp după. Am aflat, astfel, despre 24 de atacuri cerebrale la o singură persoană, evident, tânără, și fără afecțiuni preexistente. Pe un șofer de tir atâta l-au hărțuit patronii, băgându-l ba în carantină, ba refuzând să-i mai dea curse, până când, în final, acesta a cedat și s-a vaccinat. A făcut ulterior două infarcturi și are două stenturi puse. La polul opus s-a remarcat un alt șofer de tir care a venit în Olanda, iar oamenii de acolo nu au vrut să-l primească la încărcare, pentru că nu era vaccinat. Românul nostru le-a zis atunci că le lasă marfa acolo și pleacă acasă. L-au întrebat olandezii dacă e polonez, iar acesta le-a zis că e român. ”Lasă-l mă, că românii sunt nebuni, ăștia nu se vaccinează”, au vorbit olandezii între ei. Și, evident, l-au lăsat să încarce. Și cazul nu e singular, din fericire. Șoferii de tir, fiind și la mare căutare, au cam refuzat să se injecteze. Au mai fost însă și români care nu au avut curajul să-și înfrunte patronii. Dintre toți angajații unui hotel din țară, doar unul a reușit să se fofileze și acum toți îl invidiază, pentru că e singurul care a rămas sănătos. În rest, toți au avut ba AVC-uri, ba probleme cu inima, iar acum abia se mai țin pe picioare, după ce înghit pastile cu pumnul.

”Nu mai sunt ca înainte”

Doar cei care se ascund și care refuză să creadă că și-au făcut rău cu mâna lor încearcă să pară astăzi că sunt bine. În rest, toți spun că nu mai sunt ca înainte, că obosesc repede, că au amețeli și că au început să sufere de diferite afecțiuni, ba la ficat, ba la rinichi, ba te miri pe unde. Și toți sunt tineri, sub 50 de ani, în orice caz. Ai spune că vaccinul i-a afectat doar pe tineri, nu și pe vârstnici. Să nu uităm însă că procentul cel mai mare de refuz al vaccinului a fost în rândul vârstnicilor. Iar când un vârstnic vaccinat s-a îmbolnăvit sau a murit a intrat, automat, în categoria normalității, chiar dacă omul nu avea probleme majore de sănătate până atunci. Pe lângă tinerii care se îmbolnăvesc din senin, mai sunt și cei ale căror afecțiuni se agravează inexplicabil, dar pe aceștia nu-i ia nimeni în seamă. Toți acești oameni care s-au îmbolnăvit după vaccinare și din cauza vaccinului s-au tratat pe banii lor. Care a avut bani a reușit să scape cu sechele, pe care să le ducă pe picioare. Cei mai săraci zac, probabil, prin spitale, cu boli grave și unii, fără șanse de supraviețuire. Cel mai ușor au scăpat, dacă se poate spune așa, vaccinații care încă nu au fost afectați de boli. În schimb, imunitatea acestora a început să scârțâie, și se îmbolnăvesc ba de Covid, din 3 în 3 luni, ba de diferite viroze, ba au infecții ciudate, chiar dacă înainte de vaccinare nici nu-și mai aduceau aminte când au răcit ultima oară.

În așteptarea nenorocirii

Că s-au tot îmbolnăvit oameni prin jurul lor nu li s-a părut așa deplasat celor vaccinați. De la o vreme însă moartea asta subită a început să secere peste tot. Și, oricât s-au străduit propagandiștii să indice stresul, fumatul sau stilul de viață, nimic nu era atât de pertinent încât să-i liniștească. Când cad morți copii de 14 ani, de 16 ani, de 18 ani, fără nicio explicație medicală, legătura cu vaccinul este evidentă. ”Așteptăm să vedem ce o să ni se întâmple”, mi-au spus recent, cu resemnare și spaimă în glas, un el și o ea triplu vaccinați. Cam asta este în sufletul tuturor celor vaccinați, că vor sau nu să recunoască. Și totuși, de ce tac vaccinații?

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
9.946 afisari

90 COMENTARII

  1. Sa ceara nurdmberg mondial pt toți care au decis și impus chiar și angajatori care au obligat ca niște slugi la Big farma inteparea.

    • ”Vaccinatii” tac ptr ca-s prosti ca numai prostii nu se intreaba ca contine ”vaccinul” si mai ales de ce sunt pusi sa semneze declaratia prin care isi asuma raspunderea ptr efectele secundare intre care si moartea. Nici prin cap nu le trece sa ceara socoteala ptr omisiunea de informare. Dupa ”vaccinare” se spunea ca o sa aiba dureri locale si poate mici dureri de cap. Atunci de unde a aparut efectul secundar – infarct?
      Acum se implementeaza un program ptr stenturi cum informeaza Rafila. Oare de ce?
      Oricum si-auf utut sanatatea si viata. Vor muri toti.

      • Au aparut cazuri de cancere multiple la vaxxati!In afar de miocardite, infarcturi! Vaccinatzi tac de rusine ,le e rusine ca au fost prostiti sa faca injectia mrnA, care le-a distrus sanatatea si le e rusine sa recunoasca c-au fost prosti..

      • Evident. Aia slabii au cedat presiunii, cei carora le este frica sa infrunte pe oricine. Cei care isi vad de ale lor” sa fie in randul lumii, sa nu supere pe nimeni ca asa au fost invatati ei sa se supuna si sa taca. Ce sa spuna acum? Daca aveau ceva de spus spuneau deja. Mai sunt si cei care s-au dat peste cap sa se vaxeze la sute de km, tinerii frumosi si liberi aia desteptii. Cum sa recunoasca ei ca au gresit? Nu se poate.

        Eu fumez de sting, dar nu am nicio problema. greutate normala, sanatate de fier. Imunitate perfecta. In jurul meu nefumatori, nebautori, racesc non stop. Ii doare una alta, vaxati evident. Mandri ca sunt vaxati. Albi galbui. Asta au asa ii identifici:
        – multi care incercau de zeci de ani sa slabeasca au slabit acum de cand s-au vaxat, mult si sunt fericiti ca acea cura pe care o tin de 14 ani a dat acum rezultate. VAIDS, adica SIDA indusa de vaccin, caderea sistemului imunitar.
        – altii cerati, palizi dar nu albul ala sanatos, rozaliu, ci unul spre galbui, sunt anemici, nu mai au hematii. Nici nu mai trebuie sa imi spuna cineva daca are sau nu ca se vede.

        Cei de peste 70 de ani de la noi s-au vaxat in procent mic de tot. Cel mai mic. Cele mai multe decese tot la ei sunt dar este normal, de la varsta. Mor multi vaxati evident, aia 18%, din aceia mai multi decat la ceilalti, dar nu se vede, ca merge treaba. Oricum, nu este neobisnuit sa decedeze cei de peste 80 de ani.

        Dar daca dai cautare pe tiktok cu efecte adverse o sa gasesti cateva videouri, multe. Si la comentarii jale. Cati spun ce au patit dupa, oameni tineri care spun ca regreta si ca ar fi dorit sa nu faca niciodata acest vaccin.
        Au fost inselati, au cedat presiunii, au vrut sa calatoreasca, sa mearga la mall una alta. Cei care sunt in categoria venituri foarte ici si aveau de hranit familia sunt o categorie aparte, patronii lor care i-au fortat…. ma bucur ca vad ca o patesc in alte feluri si ei, o merita, oamenii acestia chiar nu au avut de ales, nu ca aia cu mallul. Imi este foarte mila de aceasta categorie. Cei care au profitat de ei, sa le impuna, ca erau atat de vulnerabili… nu au nicio scuza, nu pot spune ca au fost cainosi ca este necinstit pentru caini.
        Aia de au avut toate mijloacele de informare si s-au crezut mai destepti… sa le fie de bine. Cretini woke cu lgbtq, cu toate cele.
        Sunt multi cu tot felul de afectiuni si imunitatea varza. Sa vedem ce o fi.
        Ma bucur ca multi romani nu s-au vaxat, ca nici bulgarii nu prea, mai bine decat noi si ca multi de la noi au ales chiuveta, chiar daca au ingrosat randurile opresorilor, dar macar nu sunt vaxati, sa le fie de bine. Eu vreau sa traiesc in adevar, de aceea nu am vrut sa fiu cu fundul in doua luntrii, mi-am asumat nevaxarea, cu toate consecintele negative care m-au facut un pic razna de furie si de ciuda ca suntem atat de pacaliti si de frustrare pe nedreptatea care ni se face.
        Dar a trecut, furia a ramas. Asa ca astia afectati, sa faca ceva sa se revolte. Cei care mine o sa le luam partea sa cerem tratamente, dar numai daca de data asta initiaza ei rezistenta.
        Noi am fost lasati singuri.
        Nu ii vom lasa, stiu ca multi nevax gandesc la fel ca mine. O sa stam, alaturi de ei, dar ei de data asta trebuie sa ceara socoteala, sa scoata capul din nisip. Au de ales, nu o sa facem nimic pentru ei daca nu se trezesc ei intai

      • Pot să pună atenției cate vor că o să le fie protejata inima, oarecum, dar le pica alt organ…

    • Anonim date-n p izda ma-tii. Ce p ula mea te-a fortat cineva sa te intepi. S ugi p ula ca fachiru’, ce Nurnberg vrei idiotule. Ai sa mori si gata. Multa m uie tie si familiei tale!

      • Gogule, una e obligarea, alta e fortarea. Unii au fost fortati sa se injecteze, ca altfel ramaneau pe drumuri, iar familiile lor fara nicio sursa de venit.

        • ”ca altfel ramaneau pe drumuri,” Nu putea fi dat nimeni. Inteparea nu a fost obligatorie in Romania.
          M U I E la intepati!

          • Anonim despre ce bani vorbesti? Daca nu-i in penal nu ai nevoie de avocat. Asta e! A fost mai usor sa fiti lasi si jeguri decat sa fiti verticali si de neclintit in a nu va vaxxa cu un ca cat de ser. Acum muriti, dava-n p ula mea , gunoaoelor!

  2. Cand esti mort, nu stii… dar ii afecteaza pe ceilalti.
    La fel si cand esti prost.
    Prost pe propria semnătura, adica.
    Injectat din proprie initiativa, dus singur ca vita la taiere.
    Cum rămâne cu proteina Spike si cu transmiterea covid de catre si prin cei injectați?
    Cum ramane cu presiunile facute de conducatorii de institutii asupra propriilor angajati ca sa se injecteze?
    Cum ramane cu sechelele dupa injectare si cu promisiunile lui arahat ca totul va fi bine?
    Cum ramane cu spalatul pe creier ca doar injectarea este singura varianta pentru a reveni la NORMAL si pentru a scapa de covid?
    Unde este dr. Cercel si dr. Gheorghita?
    Unde sunt profetii vaccinarii?
    Viata este grea, dar e si mai grea… daca esti prost.
    Unde sunt „CONVINSII” care rupeau stilul pe la sedintele cu părinții incercand sa-i prosteasca si pe altii sa-si otraveasca copiii?
    Unde sunt?
    Ca eu stiu ca unii nu mai sunt, iar altii se târâie cu tot felul de miocardite…

    • Ce mandri erau ei cand ”umblau” noaptea, intrau la teatru la ”Dineu cu prosti”, mancau la restaurant, intrau in Mall, etc.
      Acum intra in cimitir. Intrarea libera.
      Sa nu uitam ca ei sunt slugarnici, fricosi si prosti. Datorita noua celor neintepati in Romania nu a fost ”vaccinul” obligatoriu.
      Sa le dau p ula sa mi-o suga, c oaiele sa mi le linga acesti idioti intepati. M uie mah!

      • Eu nu merg bsolut nicaieri unde nu eram primita inainte, ca nu aveam certificatul vietii. Nu ma mai duc la niciun magazin care il cerea. Asta e cu romanii, ca au memorie scurta. A, ne primeste acum aici??? Sa dam navala. Nu fratilor, mergeti numai acolo unde erati primiti si cand erati paria societatii. Pot sa stau fara crasmele lor de 2 bani, chiar am facut o lista cu alea de cereau certificat si pe terasa, nici nu mai trecem pe langa trotuar.
        Dar multi au uitat.

        Am umblat si eu noaptea si ce? OK, cam cu stres, dar tot am umblat, de a naibii ca nu am vrut sa ma conformez ordinelor unor neterminati, ordine ilegale. Dr ma uitam in jur de potera 😀

  3. Tot ce e medicament are reactii adverse doar sa citesti prospectul .
    Dar daca avem sub 300 de cazuri Sars in Romania si China a ajuns la acord sa cumpere mesagerul american, per asamblu vaccinul e bun nu nebun.

    • nu este si n-a fost vorba de chinez, american, roman, etc, samd.
      este vorba ca s-a tras semnalul de alarma din 2019 ca ceva nu este in regula cu aceste vaccinuri.
      politicul si presa platita cu miliarde… de ce s-a procedat asa?
      da, peste tot sunt reactii adverse, dar aici s-au trecut la categoria diverse unele efecte precum moartea subita, infarctul, miocardita, paralizii masive, probleme ulterioare mari cu imunitatea, trombozele de tot felul si tot asa.
      acum nu mai este teoria conspiratiei, este conspiratia teoriei.
      oricat se va incerca ascunderea adevarului, nu se va reusi.
      raspunsurile oferite de producatorii de vaccinuri la interpelarile lui terhes din parlamentul european dau foarte mult de gandit.

    • Medicamentele se prescriu de medic , vaccinul pentru covid, nu. Declari că așa vrei tu ,cel bine informat.

  4. Capul plecat sabia nu=l taie , vechi proverb din mosi stramosi , in plus poti fi bagat in beciurile securitatii si batut pina la lesin .

    • Romania este cladita si pe sangele martirilor si marilor biruitori mucenici si mucenite din temnitele comuniste.
      Beciurile securitatii au fost portile raiului pentru cei batuti si uciși acolo.
      Nu va fie frica decat de cei care pot ucide sufletul, iar aceia cu Duhul lui Dumnezeu pot fi biruiti.
      Cei care ucid trupul… nu au de fapt nici o putere, caci trupul este trecator. Sufletul este vesnic, iar acesta trebuie sa mearga in rai… pentru ca iadul a fost creat pentru duhurile cele căzute, nu pentru om.
      Vaccinati, nevaccinati… rugati-va, ca alta soluție nu mai avem.

      • Ete na, mai lasa-ne. Nu trebuie sa ne fie frica punct. De nimic. Daca intr-adevar credem in Dumnezeu nu ne este frica, este o prostie frica indusa pentru control

        • Viteaz(a) mai esti! Se vede ca nu ai fost pusa in situatii limita si ca nu intelegi beneficiile fricii. Tu nu ai invatat ca drumul spre Rai incepe cu frica de Dumnezeu si ca frica pazeste bostanii?

    • Mos naduf esti un securist care vrea sa sperie lumea.
      Vezi ca nu mai poti speria decat pe prostii de vaccinati si astia mor oricum nu ai ce face cu ei.
      Dute si te mai vaccineaza o data caci sar putea fi ultima data.

    • ”acum va rugati sa nu muriti in somn!” Asa este. E mai spectaculos sa o faci la corporatie cand conduci ”sedinta”
      Oricum nu scapa unul. Daca nu mor ”subit” atunci vor fi napaditi de boli. Sistemul lor imunitar este f utut.

    • Fane, eu ca neinjectat am trecut la munca la negru. Nu vreau sa le platesc pacalicilor astia tratamente ciudate ptr ca au fost prosti si s-au intepat, ba mai mult eu am fost segregat si marginalizat fiind neintepat. La fiecare salariu plateam cate 1300 lei CAS. Acum nu mai platesc nimic, refuz sa platesc.
      Sa le dau M uie la toti!

      • Eu o sa ma las de fumat sa nu mai platesc 15 lei/pachet catre Min Sanatatii, ca de 5 ori bugetul asta e de la noi fumatorii, le platim tratamentul la toti si sa vezi chestie ca eu nu am avut nevoie de nimic toata viata mea, ca nu m-am vaxat deloc nici cu gripal nici cu nimic, toate sunt proaste si numai de la vaccinuri se fac toate bolile inclusiv cancerul

      • Tu daca nu o sa mori de la vreun „vaccin”, o sa mori de la propriul tau venin. Toti neinjectati au fost persecutati intr-un fel sau altul, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa aratam compasiune pentru injectati.

        • Ce sa arat Anonim? Compasiune? Pe bune ? Tu esti intreg la cap? Le dau o flegma intre ochi! Stii cat am platit pe teste sa intru in institutiile statului? Bagamias p ula in gura lor!

  5. Si eu am trecut la munca fara acte. Oricum banii nu ajung ptr tratamente in caz ca voi fi bolnav si nici de nu-s ce pensie. Nu mai platesc nimic. M-au chinuit peste un an cu pasaportul lor covid ptr ca sunt neintepat. Nu uit!

    • bravo Janna si Gore!!! asa trebuie procedat! si eu am trecut la munca la negru si orice plata la statu criminal o voi intarzia cat se poate de mult si voi faulta orice initiativa a acestei colonii criminale!!

      VREAU JUSTITIE PENTRU COPII DISPARUTI!!! UNDE SUNT LUIZA SI ALEXANDRA?!?!

  6. Nu e nici un vaccin. E armă biologică. Și va găsi la fiecare înțepat o „portiță” în sistemul imunitar. Așa că Dumnezeu cu mila!

  7. realitatea tv.
    ranjet cinic. banul satanei.
    discriminare cu cruzime, pe bani grei.
    alexandra pă cur aru, emisiune libera de nevaccinati.
    deont oloaga asta, cam atat o dus-o capul, cu ranjetul pe buze si cu buzunarele doldora de banul satanei.
    alexandra pa cur aru, iesi in față, propagandista cu cravata, sluga banului.
    alexandra pa cur aru, daca prin cuvantul tau mincinos si propaganda facuta la tv, ai convins macar unul sa se injecteze si acum sa traga toate nenorocirile de efecte adverse,… iadul te asteapta, scorpie!

  8. Prostul daca nu e si fudul nu-i prost destul.Fuduli ca niste pauni ca s-au vaccinat,nu mai era nimeni ca ei,prosti ca au semnat declaratia pe propria raspundere ca sant de acord cu vaccinarea fara sa se intrebe de ce este nevoie de ea din moment ce era un simplu vaccin,dar unde nu-i cap vai de picioare (sanatate).

    • Da-i in p ula calului! Merita ce primesc. Prostia se plateste. Acum cu viata! Jeguri de ”oameni”!

  9. campioana la ipocrizie.
    realitateatv plus, troaca cu lături provaccinare.
    auzi la ea, emisiune libera de nevaccinati.
    cine a promovat toate minciunile pana la isterie, pentru mafia covid?
    păcuraru, ipocrito, mai ai tupeu sa te afisezi la tv?

  10. Cui sa reclami? Medicii si spitalele nu au curajul sa recunoasca pentru ca tot banditii sunt la butoane , le ridica acreditarea si ii lasa muritori de foame.

    • Ai sa crapi Anonim. Sistemul tau imunitar este f utut de la ””vaccin”’! Prostule!@

    • :))) aia de la Dineu cu Prosti au fost maximi. Lasa-i ca ne-a aratat plandemia ca nu avem nevoie de terasele lor si de mallurile lor sa ne cheltuim banii aiurea, nici de hainele lor sa tot cheltuim aiurea. Auzi: sa arat la paznic sau la ospatar actele mele, dar cu ce drept??? Auzi, sa fiu carantinata ca nu am vax si am calatorit, cand cei vaxati tuseau de mama focului si eu nu aveam nimic si se stia deja ca se infecteaza si vax si nevax in egala masura. Pai nici de a naibii nu ma duc acum vreo 2-3 ani in tarile cu multi vaxati, ca imprastie spike si chiar imprastie. Stranut non stop daca stau prea mult printre ei, sunt infectiosi.
      Sa se duca doi, trei ani si dupa aia mai vedem

    • Om hotarat Caramitru. Dupa Dineu cu Prosti (sala plina cu intepati) a zdohnit! Misto reclama. Multa M U I E la intepati!

  11. In frunte cu m.c. le sugeti voi Paula și se însănătoșesc toți vaccinatii.
    Cei anti tot vor muri. De prosti.

  12. Bai vaxxinatilor in cap, capul la cutie si asteptati sa cadeti secerati pe strada, in masina in timp ce o ci=onduceti, la nunti ca sa va faceti de rahat in direct intre rude si cunostinte, si in orice situatii de acest fel 🙂 La cat mai multe decesuri subite intre cobaii vaxxinati 🙂 Hai liberare 🙂 Ha ha ha 🙂 Bai arahatule, bai gheorghitza muitza, cui i-ai lasat pe cobaii astia, nu vezi ca plang ca niste bischoni mititei, habar nu au in ce directie sa o ia 🙂 Vi, vai, ce rea e lumea, nu mai poti sa ai increder ein nimeni in ziua de azi, mai ales daca esti un cobai prost, si mai ales vaxxinati multilateral in cap 🙂 Ha ha ha 🙂 Multumim, bai cobailor, iar acum asteptam de la voi inca un numar de circ, marca Metaloglobus Bukale 🙂

  13. Tac fiindca le e rusine sa recunoasca faptul ca s-au lasat trasi pe sfoara.Bine ,exista si acum destui care nu s-au vindecat de prostie.Ii vedem pe strada cu carpele pe nas.

    • vine un mesaj pe watsap de la directorul de resort care nu facu, probabil, decit sa dea glas sefului sau pentru ca asta s-a intimplat in toate directiile, deci trebuie ca a fost ceva cu instructiune de sus: „de maine, cine nu s-a vaccint, sa-si ia concediu fara plata ori sa se vaccineze.”

      • dau si eu raspuns inapoi: eu nu sint vaccinat si nici nu am de gind sa ma vaccinez si nici nu voi intra in concediu fara plata. Va rog sa-mi aratati legea sau dispozitia semnata a primarului. undeva in jur de ora 1700 vine un alt mesaj: toata lumea la munca.

        • au fost persoane care in urma acestei conditionari, s-au vaccinat. cine raspunde in caz de situatii nefericite?

          Adevarul ne va elibera!

  14. Bai prostavanilor, eu am patru doze si nu am patit nimic rau!
    D-na Claudia, sa stii ca de la vaccin am o erectie mai indelungata!! Asta este efectul secundar.

    • @Misu – ”Bai prostavanilor, eu am patru doze si nu am patit nimic rau!”
      DEOCAMDATA.

    • fratior, inteapa-te si a 5a oara… stii cum o sa o ai sculata, frate? medicii legisti ii zic „rigor mortis”… stiu ei de ce! Tare ca piatra frate! 🙂

  15. Claudia Marcu, care a fost impuscata-n cap cu arcu, vaccinatii tac ca nu au ce sa le spuna bolnavilor mentali care vad conspiratii mondiale la tot pasu’…

  16. Cei care sau vaccinat pentru a-si pastra locurile de munca nu trebuiesc acuzati, in schimb cei care au facut-o din naivitate, ca sa nu spun altfel, isi merita soarta. In schimb nu trebuie sa ne contram aiurea. Principalii vinovati sunt sefii de stat si de guverne si marea majoritate a corpului medical. Producatorii de vaccinuri au un singur scop : profit maxim, cu orice pret.
    Sugerez cotidianului ,,National” sa respinga orice comentariu care are ca ,,argumente” limbajul vulgar, violent. Nu este cenzura. Este bun simt.

    • @Obs – Sa imi sugi p ula. In Romania nu a fost obligatorie ”vaccinarea”. Te f ut in gura si in c ur.

  17. eu nu inteleg și atâta dezbatere.
    eu, asa pe langa ghiuvetda, am facut oleaca trei doze…si, nimic.
    da nimic, d-le. nimic.
    si am iesit si la tembelizor sa ma vada lumea cum bag seringa-n aripă.
    am crezut ca poate dupa a treia o sa aiba vreun efect… dar nimic.
    nici un efect.
    nu stiu ce sa ma mai fac, ma mananca palmele de nu reusesc sa ma calmez decat de la patru jdemii de coco in sus, cel putin.
    totusi, cand or sa scoată astia si vaccinul ala anticoruptie? ca pe cristinel ăsta, vicele, de era cărăuș de spaga,… pardon cărăuș de antidot la coruptie… l-or luat procurorii lu’ boc ca l-or prins cu o portie din aia mica de patru jdemii de coco… in flagrant, nu alta!
    amu-i nasol tare aici la noi, la consiliu judetean din captu’ tarii, ca vicele barbu cot si cu celalalt nu-s de nici o nadejde.
    si asa-mi ard palmele si-i o pohta de euroi, si-o seceta, si-o uscaciune, de numa’, numa’.
    nici n-am ce face cu fricoșii astia doi.
    vai, de-ar iesi odata vaccinul ala anticoruptie.
    promit ca pe ala il fac pe bune, ca m-am saturat.
    atunci oi putea sta si eu linistit, dacă asa…
    ca pe aici, de-acuma si lumea pe strada ma arata cu deștu’, ca zice ca-s hoț.
    da’ nu-s hoț, îs numa’ injectat de formă cu trii doze di vaxin di aista pentru guvidu, că din ăla anticorupție o zis orban că vine la anu, si să mai așteptăm sa-l facem ca lumea, odată cu werner.

  18. Cercetarile medicale arata ca vaccinul duce la boli imunitare, de inima, cancer si dementie. Poate sant si norocosi care inca sant sanatosi. Dar nu stii niciodata cand crapa, si fiind foarte toxic in mod garantat ia ani din viata oricui

  19. Eu sunt in Austria, la fel de prosti sunt si aici, inca aici s-au vaccinat mai multi decat in Ro, undeva la 80%. Numai de scandal am avut parte cand am incercat sa-i avertizez in legatura cu masca, vaccin etc.. Am iesit doi ani la proteste si am inghetat in strada iar ei stateau in casa sau mergeau in vacante, restaurante mandri ca noi astia fara „green card” nu putem intra. Plandemia mi-a deschis ochii, nu am crezut ca oamenii pot fi atat de prosti si naivi. Totusi ce mi-a placut la austrieci e ca aia nevaccinatii au fost foarte uniti si au iesit mereu in strada, veneau din toata tara la Viena si se strangeau foarte multi, din pacate multi romani suntem in strainatate iar cei din Romania nu au bani sa mearga saptamanal la Bucuresti. Eu cred ca nu e neaparat vorba lipsei de unitate, ci mai mult o problema financiara.

  20. Am avut si eu multi prieteni la care le-am spus cā acel vaccin mai târziu o sā Le provoace niste boli de care nu for mai scapa si din causa carora vor putea deceda,dar m-au contrazis cu atata de mare opozitie incat mai cā nu mau înjurat. Vor vedea ei peste cativa ani ce vor pati,dar va Fi prea târziu !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger