AcasăCORONAVIRUSDe ce nu se vaccinează românii. Un sondaj a scos adevărul la...

De ce nu se vaccinează românii. Un sondaj a scos adevărul la suprafaţă

vaccin

47,9% dintre români declară că s-au vaccinat, iar 36,9% din populația nevaccinată este de acord să se vaccineze arată un sondaj INSCOP privind percepția publică asupra vaccinării.

Aproape 80% dintre respondenții nevaccinați apreciază că nu au încă destule informații și nu înțeleg ce conține vaccinul.

Dintre cei care vorbesc despre COVID19 și vaccinare, persoanele vaccinate au cea mai mare încredere în medici, iar persoanele nevaccinate au cea mai mare încredere în oamenii care au avut COVID-19, mai arată concluziile cercetării realizate în perioada 17 – 25 octombrie, la comanda think-tank-ului STRATEGIC Thinking Group – Asociația Grupul de Gândire Strategică.

Românii ar putea fi convinşi să se vaccineze

Datele sugerează că între 30% şi 40% din populaţia nevaccinată poate fi convinsă să se vaccineze cu eforturi rezonabile. Prin acţiuni suplimentare, administrative, logistice şi de comunicare ar mai putea fi convinse să se vaccineze şi alte categorii mai sceptice de populaţia nevaccinată.

Cu excepţia unui segment radical anti-vaccinist de aproximativ 20%-25% din populaţia nevaccinată, restul de trei pătrimi dintre românii care nu s-au vaccinat nu au o atitudine ostilă dogmatică faţă de vaccinare.

Explicaţia atitudinii circumspecte a acestora are însă legătură cu o evaluare personală, fie obiectivă, fie influenţată de dezinformări, a riscurilor proprii pentru sănătate ori se datorează impresiei că nu au suficiente informaţii credibile despre vaccin.

Percepţia vulnerabilităţii în faţa Covid-19 se situează totuşi la un nivel ridicat, aceasta fiind mai puternică atunci când este vorba despre evaluarea riscului asupra propriei persoane decât despre impactul epidemiei la nivelul societăţii”, a declarat Remus Ştefureac, director INSCOP Research.

Ce surse de informare au oamenii

Întrebați de unde obișnuiesc să se informeze cel mai des, 50,2% dintre persoanele nevaccinate și 53,7% dintre persoanele vaccinate menționează posturile TV.

24,4% dintre cei nevaccinați și 14,2% dintre persoanele vaccinate spun că se informează cel mai des de pe rețelele sociale, iar 15,8% dintre persoanele nevaccinate și 22,2% dintre persoanele vaccinate spun că se informează cel mai des din ziare, revistele și publicațiile online.

author avatar
Andrei Ștefan
1.149 afisari

12 COMENTARII

  1. Sa scoata pe piata vaccinul adevarat, cel cu virus atenuat si /sau anticorpi specifici (serologie) si se vor vaccina toti.
    Cand ies in media, cei ce gestioneaza pandemia sa specifice intotdeaua unde s -au facut ” studiile clinice”, nu sa arunce informatia fara sa spuna sursa ei.
    Sa precizeze ce protocol de tratament este in spitale( ce medicamente sunt indicate) si cine si il asuma.
    Sa ne comunice, pe scurt, cum se obtine ARN mesager in laboratoare

    • cand o sa-l scoata pe cel ” adevarat ” ti-l dau si pe al meu ! tare esti proasta si pofticioasa la vaccinuri pentru orice fleac !

    • Bravo Ioana, le-ai pus capac la toate trompetele vcciniste. Întrebările tale ar trebui sa figureze în rechizitoriul procurorilor întocmit pentru Arahat, gheorghița rujata, mahlarita nevaccinata și poate ne f… și pentru toți cei vinovați de genocidul împotriva poporului roman. Vine el și timpul când romanii vor striga Arahat, Arahat, de căti morți ești vinovat? Ca dovada a genocidului trebuie prezentat studiul d-lui prof Virgil Păunescu potrivit căruia vaccinul creează dependenta prin slăbirea imunității corpului uman la expirarea unui termen de 6 luni de la administrare. Vine ea și vremea adevărului.

    • Nu va fi nici un vaccin cu virus atenuat, pentru ca nu exista un virus anume, familia coronavirusilor sunt pe Pamant de mult timp si muteaza in continuu ca la balamuc. Zeci de ani s-au chinuit sa faca un vaccin pentru asa ceva, nu au reusit, nu vor reusi. Nu vezi ca suntem la „valul 4” si ne vaccinam cu ARN messengeru’ de la „valu'” 1?…
      Ce studii clinice sa faca o disciplina care ascunde cadavre si s-a inhaitat cu un parlament interlop care iti ia dreptul la munca (si, implicit, la viata), daca nu te otravesti cu ce-ti dau ei?
      De ce nu se vaccineaza romanii? CA NU SUNT PROSTI!

  2. Credeam că o să schimbe treaba cu virușii, o prostie fără margini, cu exozomii purtători, cum altfel, de material genetic și care infectează. După comentariile de peste tot se pare că nu, se întreține minciuna cu virușii.

  3. Io nu mă vaxxinez bă,in primul rînd nu e vaccin ci e ser experimental! Sa faca experimente pe toata clasa politica și pe toti provaxxiniști! În al II-lea rînd vreau și eu promoție ca la Viena la bordel cu o fata frumoasa 30jjj d minute. Da ma vaxxinez cind ies de la bordel că am auzit ca moare pennisu de la vaxxin,au pațit-o mulți inclusiv varul cintaretei americane NICKY MINAJ, pe care apoi la parasit iubita cind tocmai trebuiau sa se cunune! Adica daca ma vaxxinex si apoi nu mai pot sa prestez la bordel n-am facut nimic! Aș vrea totuși sa ma vaxxinez la chiuvetă!

  4. Ei își împart Arbidol unii altora și Ivermectină și noi să ne să ne sinucidem cu otrava lui Bill??? Îi doresc din tot sufletul lui Arahat și găștii lui de criminali sorosiști măcar cinci Pfizere în curul lui gras de palestinian prefăcut!!!

  5. Bai, voi va dati seama ce iures o sa intre in toti criminalii astia mari din Parlament cand o sa se termine productia de Arbidol si de Ivermectina, ca la o adica, astia din elitele criminale globaliste o pot face, ca tot ceea ce se fabrica sa fie pus deoparte numai pentru ei, adica elite !! Sa vezi atunci ce o sa sara cu kurkubeul in sus toti panglicarii astia din Parlament, care o sa dea mii de iepuroi pe o cutie cu 10 tablete, o sa fie macel atunci, bai trepadusilor din Bukale !! Iar cei care pana acum nu s-a atins virusul chinezesc fiindca au o credinta nestramutata in Dumnezeu vor ramane singurii mostenitori ai Regatului de Foc, rrestul toti vor da coltul !! Bravo, bai Kill Gates, mai da in astia cu cateva valuri facute de voi, mai ales cu avioanele si elicopterele alea care imprastie aerosoli pe la 03 noaptea !! Paoi venim sa te gasim, si sa te facem tarfa noastra, bai Kill Gates, sa vezi ce o sa te fwuta unii in kurkubeu, la propriu, bai criminalule elitist !! Ha ha ha 🙂 Se ascute lupta de clasa si de casta, baietii cu ochi albastrii, sa vedeti voi ce pwule in gura o sa va luati de la romanasi, o sa fie un spectacol de ne-uitat !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger