AcasăCORONAVIRUSDe ce nu a crezut Monica Pop în valul 4 al pandemiei....

De ce nu a crezut Monica Pop în valul 4 al pandemiei. Dezvăluirile ei sunt ŞOCANTE! (VIDEO)

dr. monica popDe ce nu a crezut Monica Pop în valul 4 al pandemiei. Dezvăluirile ei sunt ŞOCANTE!

Dr. Monica Pop a spus, probabil ironic, că ea nici nu credea că va veni valul 4 al pandemiei. De ce? Au derutat-o slabele pregătiri ale Guvernului în acest sens.

Specialistul consideră că acest certificat verde este o măsură politică.

Medicul Monica Pop l-a atacat, în special, pe Florin Cîţu

Invitată la Antena 3, doctoriţa a afirmat că guvernanţii nu s-au pregătit aproape deloc pentru a apăra populaţia de varianta Delta a noului coronavirus.

Am zis că nu poate să ştie cineva că vine valul 4 şi să nu facă nimic. Nimic înseamnă stoc de medicamente, stoc materiale sanitare, revigorarea spitalelor de campanie care nu au folosit nimănui şi sunt făcute pe banii oamenilor din ţara asta.

Înseamnă dotarea lor cu personal, pentru că asta cu lipsa de personal nu e adevărat. În ce sens? Puteau foarte bine să pună niște medici consacrați acolo, infecționiști, epidemiologi, 30 de rezidenți care să execute ceea ce spun ei.

Rezidentul e medic, nu e student, deci puteau foarte bine să rezolve. Nu au făcut nimic. Vreau să știu cu ce s-au pregătit. Cu nimic! Spunea domnul Cîțu acum că cei care n-au pregătit valul 4, dar el nu a erijat în șeful campaniei pentru boala asta?”, a declarat dr. Monica Pop.

Testarea e soluţia, nu certificatul verde?

Toți vaccinații se pot infecta și pot transmite. Nu va trece niciodată această pandemie dacă nu se însoțește vaccinarea de testare. Pentru că este singură modalitate de a vedea dacă un om este bolnav sau nu.

Orice fel de vaccinat, dacă face boala, o face mai atenuată și, de multe ori, habar nu are că este bolnav și răspândește tuturor. Certificatul verde este o chestie politică și nu medicală. Cea medicală este să se vaccineze omul și să facă și test periodic.

Ar trebui elevii testați, medicii testați, săptămânal. Toți care lucrează cu oameni mulți trebuie să facă test.

Și testul acesta trebuie făcut gratuit de autorități. Noi plătim asigurări de sănătate. Romanul este asigurat și pentru toți cei asigurați testele ar trebui să fie categoric gratuite și în niciun caz din banii omului”, a mai spus drMonica Pop pentru sursa amintită.

author avatar
Andrei Ștefan