AcasăCORONAVIRUSDan Barna a dezvăluit ce luptă vor începe românii peste 3 luni...

Dan Barna a dezvăluit ce luptă vor începe românii peste 3 luni de zile

dan barnaDan Barna a dezvăluit ce luptă vor începe românii peste 3 luni de zile

Dan Barna a anunţat o nouă luptă pe care o vor duce românii: în următoarele două-trei luni va fi să-i convingem să se vaccineze pe cei care cred teoriile conspiraţiei.

Pandemia asta o să treacă, probabil o să mai fie o jumătate de an – un an. Eu cred că undeva până într-un an campania de vaccinare va veni din urmă suficient de rapid.

În următoarele două-trei luni probabil vom epuiza doritorii de vaccin şi apoi va începe o altă luptă: să-i convingem pe cei din jurul nostru care cred tâmpeiile pe care le citesc pe internet că sunt cipuri, că ne bagă cipuri.

Vom avea de luptat exact cu acei prieteni colegi, rude care sunt victimele acestei campanii de dezinformare„, a declarat Dan Barna la postul Digi24.

Au dispărut băieţii deştepţi din Sănătate?

Mai sunt, dar şi în transporturi, şi în energie. Faptul că USR PLUS a venit la guvernare nu înseamnă că magic toate sistemele clientelare care existau în statul român 30 de ani au dispărut.

E o realitate. Există reţele de interese pentru că este un stat care 30 de ani a fost sabotat în toate felurile. Asta e realitatea, nu putem să ne ascundem după deget să spunem că nu există”, a afirmat Barna.

Vicepremierul crede că aceste lucruri pot fi corectate „dacă putem să creştem numărul de oameni integri din sistem„.

Dan Barna va candida la prezidenţiale

Vicepremierul a spus că nu exclude o nouă candidatură la alegerile prezidențiale din 2024. Este un „scenariu real” pe care îl discută cu colegii de partid.

Ce pot să spun acum cu fermitate este că îmi doresc să am o prezenţă cât mai consistentă în politica din România şi în următorii ani„, a declarat Barna, adăugând că „nu este o chestiune de viaţă şi de moarte„.

author avatar
Andrei Ștefan
741 afisari

3 COMENTARII

  1. batalii cred ca vor avea romanii cu voi astia trimisi sa ne faceti viata calvar si sa stati sa va certati pe bani multi fara sa faceti nimic din ceea ce fac alte tari in timpuril;e astea!!!!!!!!!cchiar crezi ca te va mai vota cineva???????

  2. realitatea bate netul – cu aia care au crapat intr-o veselie dupa vaccinul mortii, cum ramane tavarshi barnie?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger