AcasăCORONAVIRUSCunoscut primar din România, anunț de ultimă oră: „Infectat cu ultima formă...

Cunoscut primar din România, anunț de ultimă oră: „Infectat cu ultima formă Omicron”

Cunoscut primar din România, anunț de ultimă oră: „Infectat cu ultima formă Omicron” (sursa foto: facebook/Vlad Oprea)

Edilul din Sinaia a făcut, marți după-amiază, un anunț din care să reiasă că în perioada următoare va continua să lucreze, dar de la distanță și nu din biroul său de la Primărie. Totul, după ce a aflat că are rezultat pozitiv, fiind vorba, menționează primarul, de infectare cu Omicron, tulpină a SARS-CoV-2.

Vlad Oprea a explicat și ce semne a avut, pentru care a ales să facă, preventiv, un test.

„14 zile lucrez online. Mi-a curs nasul, am avut o stare de moleșeală și am decis să fac un test preventiv. Tocmai am primit rezultatul pozitiv infectat cu ultima formă Omicron”, a anunțat primarul din Sinaia, într-o scurtă postare pe Facebook, făcută în după-amiaza zilei de 4 ianuarie.

Edilul cunoscutei stațiuni montane a ținut să menționeze că va continua „munca de la distanță alături de echipa de la Primărie”. Și a îndemnat la respectarea regulilor de protecție. „Vă rog să fiți precauți și să respectați regulile de protecție. Împreună trecem peste toate!”, a mai transmis Vlad Oprea.

E a doua oară când s-a infectat cu Sars-CoV-2

Și în octombrie 2020, primarul se confruntase cu un rezultat pozitiv la testarea pentru COVID-19. Și la acea vreme, edilul orașului Sinaia a ales să facă public un anunț în acest sens. „Îmi doresc ca acest mesaj să vă găsească sănătoși. Tocmai am primit vestea care mă va ține în carantină. Am fost confirmat pozitiv în urma testului PCR-RT pentru Sars-CoV-2.

Am trecut prin multe lupte și le-am câstigat, îmi păstrez acest crez și pentru zilele următoare. În acest moment starea mea de sănătate este una bună cu mici stări de febră și tuse”, scria, pe 24 octombrie 2020, Vlad Oprea, pe aceeași rețea de socializare.

285 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger