AcasăCORONAVIRUSCum se va impune supravegherea totală a oamenilor în era post-Covid

Cum se va impune supravegherea totală a oamenilor în era post-Covid

Lumea nu va mai fi niciodată la fel ca înainte și numai cine înțelege asta se va putea adapta mai bine la noile schimbări. Vaccinarea impusă prin restricții și limitări de drepturi este doar un alt pas făcut în direcția spre care vor merge lucrurile de acum încolo. Faptul că în China s-a implementat cu succes un program de supraveghere a populației ar trebui să stârnească îngrijorare și nicidecum să ne surprindă. În curând, experimentul Beijingului va fi extins la nivel global.

Proiectul TrustStamp, derulat de Mastercard și Organizația GAVI (o alianță Big Pharma-Big Tech, pusă în scenă de Bill Gates) este o aplicație care combină trei elemente: identitatea biometrică, pașaportul de vaccinare și sistemul de plăți digitale (prin recunoaștere biometrică). La ultimul summit internațional pe tema pandemiei Covid-19, ținut de OMS, promotorii TrustStamp au anunțat că proiectul va fi adaptat pentru lupta împotriva noului coronavirus. Va ajuta foarte mult, spun inițiatorii săi. Însă pe cine va ajuta cu adevărat, aceasta este întrebarea care nu primește răspuns.

Lumea post-Covid va fi una a supravegherii populației. Va fi lumea în care modelul chinezesc este copiat pe rând de toate statele de pe glob. Desigur, totul pentru binele și siguranța noastră, după cum ni se va spune!

Primele trei cărămizi ale acestui plan deja există. A, și să nu uităm un „mic” detaliu: în spatele GAVI stă unul dintre promotorii proiectului, Bill Gates. Același Bill Gates care susține cu tărie dispariția numerarului în favoarea plății digitale. Pentru a-i ajuta pe cei săraci, firesc…

Identitate biometrică, sub controlul Mastercard

Amprentă sau recunoaștere facială? Nu contează. Compania Mastercard are deja operațional un card de plată ce folosește amprente digitale.

Iar cartea verde (pașaportul Covid) a apărut în format digital. În America i se spune Wellness Pass, iar presa mainstream îl prezintă ca pe ceva atât de convenabil; este ca și cum sari peste rând… aproape peste tot. Despre siguranța oferită, mai puține detalii, căci se știe cât de parșiv este noul coronavirus; poate lua mai multe forme, iar vaccinurile de pe piață nu sunt pentru toate tipurile de tulpini.

În curând, identitatea biometrică, pașaportul Covid și sistemul de plată prin recunoaștere biometrică vor aduce omenirea acolo unde se vrea. O închisoare digitală în care gratiile ferecate sunt barele de coduri.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.158 afisari

5 COMENTARII

  1. Bine as vrea sa vad si eu cum merge acest biometric in conditiile in care porti masca si vizeta… 🤗… deci e rasul curcii sa vezi pateatul de identificare ca se face ba romb ba oval ba rosu…

    • Cand o sa folosesti programul de identificare va dispare covidu ‘.O sa ai fata integrala…:)

  2. ba cea mai mare cacialma inventata de astia cu covidul nu e decat pt a subjuga omenirea dar astia sunt doar unu la suta pe cand restul sta si se supun la dezaaxatii astia care ei de fapt se cred in competitie cu forta suprema cum or numi o fiecare nu e altceva!!!!!!!

  3. Auzi, omule cu cenzura pe site, ce ar fi daca ne-ai prinde si pe noi si pe umflatul ala de Ciuca de maciuca ? 🙂

  4. Ferma Animalelor, versiunea 2.0 !! Acum si cu Social Credit de tip China in toata Europa !! Welcome to the fukin Brave New World, sclavilor si cobailor, al vostru va fi Iadul pe Pamant !! Amin 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger