AcasăCORONAVIRUSCum se simte Nea Marin după ce a fost depistat cu noul...

Cum se simte Nea Marin după ce a fost depistat cu noul coronavirus. Unde crede că s-a infectat! – VIDEO

Nici vedetele autohtone nu au fost ocolite de COVID-19. Mai nou, despre cunoscutul realizator TV Marin Barbu, Nea Marin – cum îl știu telespectatorii emisiunilor difuzate la Antena1 – s-a aflat că a fost confirmat cu noul coronavirus

Jovial, ca de obicei, Nea Marin a explicat cum a ajuns să facă un test COVID și mai ales cum se simte. Acesta a dezvăluit că momentan se afla internat la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș și că i-a fost administrat un tratament. ”Mă simt foarte bine, n-am nicio chestie, n-am avut decât duminica trecută am făcut temperatură de 38 şi de atunci nu am avut nimic. Dar faptul că (…) s-a testat un coleg de-al nostru și a fost pozitiv am zis să oprim, să mă testez şi eu, m-am testat, sunt pozitiv. Am venit ieri (vineri-n.n) la Matei Balş, la camera de gardă, m-am internat, sunt foarte bine. Analizele sunt bune. (…) Mi s-a spus că luni o sa fac un CT (computer tomograf-n.n) şi dacă la CT nu sunt modificări, o să plec acasă probabil ori luni ori marţi și să mă izolez și eu ca şi ceilalţi la domiciliu”, din câte a declarat Nea Mărin, sâmbătă, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

De altfel, internată este și soția lui Nea Marin, ambii fiind testați joi. ”Și soția e bine, fără probleme”, din câte reiese din spusele realizatorului de emisiuni de divertisment

Cum crede Nea Mărin că s-a infectat

Realizatorul TV în vârstă de 61 de ani e de părere că s-ar fi putut infecta în perioada în care a fost pe litoral. ”Am purtat masca de dimineaţa până noaptea, deci am şi filmat cu viziera pe faţă. Numai că totul cred că am pierdut de sub control la mare. Acolo, în zona aceea, mulţi copii care se apropiau de noi să le dăm autografe, să facă poze cu noi. Eu, crezând că aceşti copilaşi nu o să fie infectaţi, cred că am pus mâna pe unul din ei. Pe plajă şi chiar și pe stradă, că pe unde filmam, copiii se adunau grămadă după noi”, a susținut Nea Marin.

Zilele trecute, un alt nume cunoscut din sfera showbiz-ului autohton anunțase că a primit rezultat pozitiv la testarea pentru COVID. Este vorba despre Adelina Pestrițu, fosta soție a lui Liviu Vârciu, unul dintre invitații prezenți adesea în emisiunile realizate de Nea Marin.

sursa foto: Facebook/Marin Barbu – Nea Marin

542 afisari

6 COMENTARII

  1. Cică, nume cunoscute din lumea showbiz de la noi… Adelina P. are vreun talent? Noi avem show-business.

  2. Noi credem ca s a infectat la audienta si popularitate.Observam ca mai toate asazisele vedete aflate in criza de imagine ,creatie a televiziunilor care tin ocupati milioane de romani care nu au nici o treaba, dadura in boala coronavirusului.Se poate ,bre,pai daca ar mai trai tizul mata mai mare si mai celebru v-ar spune:”Ce boi?Dai dracu,niste vaci”.Ca astea au ramas prin showbizul contemporan.

  3. Daca te uiti atent parca seamana cu actorul Joe Pesci.Asemanarile se opresc aici .Deosebirirea e ca Joe Pesci e un mare actor ,asta e un maimutoi care se milogeste pe la usile cocalarotelevizunilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger