AcasăCORONAVIRUSCum decurge procesul de vaccinare la centrul drive-through din Capitală. Tot ce...

Cum decurge procesul de vaccinare la centrul drive-through din Capitală. Tot ce trebuie să ştie un pacient care doreşte să se imunizeze

vaccinare-drive-thruCum decurge procesul de vaccinare la centrul drive-through din Capitală. Tot ce trebuie să ştie un pacient care doreşte să se imunizeze

Se întâmplă şi la Bucureşti, după ce alte oraşe din ţară au dat tonul. Primul centru de vaccinare anti-COVID de tip drive-through din Capitală va fi deschis joi, în Piața Constituției, și va funcționa zilnic, între orele 8.00-20.00.

Va fi folosit vaccinul Pfizer, iar cei care vor să se vaccineze vor putea merge cu cartea de identitate, fără a fi nevoie de programare.

Cum decurge procesul de vaccinare?

În centrul de vaccinare drive- through, persoanele care vor să se vaccineze pot merge doar cu actul de identitate și cu chestionarul de triaj, care poate fi completat anterior prezentării la vaccinare.

Documentul poate fi accesat pe site-ul RoVaccinare, la adresa https://vaccinare\u0002covid.gov.ro/chestionar-triaj-vaccinare-adulti/. Vaccinarea este posibilă fără programare în Platforma RoVaccinare, iar datele persoanelor vaccinate vor fi introduse ulterior în Registrul Electronic Național de Vaccinare.

Vaccinare fără programare

Vaccinarea se realizează fără programare în Platforma RoVaccinare, iar datele persoanelor vaccinate vor fi introduse, ulterior, în Registrul Electronic Național de Vaccinare.

Organizatorii anunță că agenții de îndrumare a traficului vor asigura fluidizarea accesului către zona de triaj, vaccinare și supraveghere post vaccinare, iar vaccinarea se efectuează fără a fi necesară părăsirea mașinii.

Unde au mai fost centre drive-through?

Primul astfel de centru a fost deschis în data de 24 aprilie la Deva, în Hunedoara, unde au fost vaccinate 3.239 de persoane.

Apoi, la 26 aprilie, a fost deschis al doilea centru de tip drive-through din România, în Cluj, fiind vaccinate 1.038 de persoane, iar miercuri a fost deschis cel de-al treilea centru în Arad, unde au fost vaccinate 40 de persoane în primele patru ore de la deschidere.

author avatar
Andrei Ștefan
197 afisari

4 COMENTARII

  1. Pai merge, asa: Vine boul hipster, sau drona corporatista, ii intepat si stampilat ca un vitel, si pleaca acasa vaca !! 🙂 Ha ha ha 🙂 Iar apoi incepe sa infecteze pe toti din jurul lui, corpul lui deja fiind o b-o-m-b-a cu ceas, in care sistemul lui imunitar va ajunge praf, la propriu, in scurt timp !! 🙂 Selectie naturala la maxim 🙂

  2. doamne ce a ajuns actul medical!!!!!!!!!pandemia asta chiar ca le au luat mintile la multi si le a sticat rau orice relatie si cu corpul lor nu doar cu societatea!!!!!!!!!!!

  3. Incercati sa va împrieteniți cu tipul care va tratează. Nu uitați că trebuie să vă intepe de 2-3 ori la fiecare șase luni.
    O rugăminte adresată ce!or care numesc vaccin acest tratament. Verificați definiția vaccinului! Așa zisă vaccinare este de fapt un TRATAMENT GENiC PROFILACTIC
    Propagandiștii guvernului folosesc termenul vaccinare că sa nu sperie oile.
    Mi se pare deosebit de interesant că după nlcl 100 de ani, Mengele și-a făcut adepți in „elita” mondială și chiar printre loazele incompetente din parlamentul și guvernul romanesc
    Din păcate meritam tot ceea ce trăim, atâta timp cât acceptăm un guvern ales de mai puțin de 15% din electorat, o coaliție reprezentând aprox 8% ( pnl), ,5%(URSS) și 2%(UDMR)
    Se pare că Tutea s-a înșelat. Nu suntem tâmpiți, suntem masochiști.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger