AcasăCORONAVIRUSCum contestă "Garcea" campania de vaccinare şi restricţiile impuse de autorităţi

Cum contestă „Garcea” campania de vaccinare şi restricţiile impuse de autorităţi

Mugur-MihăescuCum contestă "Garcea" campania de vaccinare şi restricţiile impuse de autorităţi

Mugur Mihăescu, alias Garcea, de la Vacanţa Mare, contestă dur restricţiile impuse de autorităţi în pandemie. Patronul unui pub în Centrul Vechi din Bucureşti, comediantul a fost afectat serios financiar.

I-a luat apărarea Flaviei Groşan

Întrebat cum interpretează cazul medicului pneumolog Flavia Groşan care tratează pacienţii COVID-19 diferit de protocolul stabilit de Ministerul Sănătăţii, actorul Mugur Mihăecu a precizat că orice om care se opune „normalităţii” stabilite de autorităţi va fi criticat.

Dacă nu intri în ordinea pe care ţi-au spus-o dumnealor că este normalitatea, nu existi, ești împotrivă. Orice se face bine, stai să vedem, stai să ne mai gândim.

Ei trebuie să aibă o justificare a nenorocirii care au făcut o la adresa întregii populații de pe planeta asta.

Ei au o singură scăpare prin vaccin, vaccinarea este singura, nu mai există alternative. Doamna doctor propune un medicament, stai că ne gândim.

Multă lume se tratează fără niciun doctor, alţii iau tratament pe care nu-l prescrie niciun doctor, că ce noi suntem câini, și au scăpat pentru că este un virus, indiferent ce au făcut domniile lor specialiştii.

Au carantinat orașele, pentru că, spun ei, nu poți să lupți cu virusul. Cu virusul te adaptezi.

Ei o ţin langa, langa pe a lor, pentru că trebuie să justifice. Cum se justifică birocrația de la Uniunea Europeană, ei fac schemele.

Închiderea tuturor industriilor, cum se justifică pierderile de miliarde, dar cum justifică moartea milioanelor de oameni de pe planetă lăsați în sărăcie„, a mai zis Mugur Mihăescu la postul Antena 3.

 

author avatar
Andrei Ștefan
520 afisari

2 COMENTARII

  1. Mugure, ce vezi tu acum e numai inceputul, tu crezi ca criminalii astia, ca miliardarii care conduc de fapt lumea, ca sefii de stat de ei sunt indrumati ce sa zica si sa faca, tu crezi ca trans-humanistii miliardari au dat drumul la deja celebra arma biologica chinezeasca numai asa, sa se afle si ei in treaba ? 🙂 Omule, astia au planuri serioase, nu se incurca ei cu astia care ne impotrivim noi, intelegi ? 🙂 Mengele isi da chiar acum pumni in cap ca nu s-a nascut in Rumunika, prin anii `80, sa vezi ce zburda el acum prin Aus-chwitz-urile romanesti, zise si spitale, omul intr-o zi facea experimente pe cobai la Bukale, apoi in alta zi la Iasi, apoi la Brasov, apoi la Sibiu, si tot asa, omule, iti dai seama ce implinit se simtea omul ? 🙂 Bai, Mugure, acestia sunt anii din urma, acum se v-a adeveri tot ce s-a scris in Cartea Apocalipsei, tu vezi ce drac impielitat este pe tron la Vatican, ala e agentul personal al demonilor progresisto-nihilisti, cam asta e tot ce trebuie sa stii !! 🙂 Restul sunt vorbe si propaganda pentru cobaii fara minte 🙂

  2. De un an de zile o tin una si buna: inchis, inchis, inchis. Pai daca ai inchis si numarul creste, de ce nu aplici alta metoda? Desi gresita, o tii pe a ta. Acum a mai aparut si apa de ploaie (vaccin , stiintific), si tot nu au facut nimic. Tulpinile, ramurile, mugurii, valurile apar iar si iar. Cred ca exista o solutie: asa zisii „specialisti” sa muteasca, oms-ul sa se desfiinteze si sa lase oamenii in pace. Aceasta solutie ar da roade. Nu si-au facut plinul inca? Nu li s-au umflat conturile suficient?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger