AcasăCORONAVIRUSCum a reacţionat Diana Șoșoacă după ce s-a zvonit că s-a vaccinat:...

Cum a reacţionat Diana Șoșoacă după ce s-a zvonit că s-a vaccinat: „Am ales libertatea”

diana sosoacaCum a reacţionat Diana Șoșoacă după ce s-a zvonit că s-a vaccinat: "Am ales libertatea"

Diana Șoșoacă este, poate, una dintre cele mai recunoscute voci anti-vaccin din România. Avocata participă aproape la toate protestele anti-imunizare din Bucureşti, iar, la TV, de câte ori are ocazia, face propagandă unei atitudini împotriva serului contra Covid.

Cu toate acestea, au existat zvonuri conform cărora senatoarea s-ar fi vaccinat chiar ea. Imediat, femeia a sărit să dezmintă această variantă.

Diana Șoșoacă spune că a ales libertatea

Avocata spune că nu va lua parte la ceea ce numește „experiment” și-i îndeamnă pe cei care o urmăresc să acționeze la fel.

Eu, Senator al României, Diana Iovanovici-Șoșoacă, dezmint articolele calomnioase din presă în care se afirmă că m-aș fi vaccinat!

NU M-AM VACCINAT! NU MA VACCINEZ! NU MĂ SUPUN ACESTUI EXPERIMENT ȘI VĂ ÎNDEMN SĂ ÎMI URMAȚI EXEMPLUL!

AM ALES LIBERTATEA!”, a transmis Diana Șoșoacă, conform postului Realitatea Plus.

L-a certat pe protestatarul din Zalău infectat cu Covid

Un lider al protestelor anti-vaccin din Zalău s-a infectat cu Covid-19, iar reacția sa a surprins pe toată lumea. Ajuns pe patul de spital, Erno Kovacs a conștientizat greșeala pe care a făcut-o până atunci și a încercat să o repare, încurajându-i pe cetățeni, de această dată, să se vaccineze.

Diana Șoșoacă, senatoarea antivaccinistă care a apărut într-o fotografie alături de bărbat, a avut o reacție bizară după ce a aflat ce i s-a întâmplat. Avocata a dezvăluit că nu-l cunoaște pe bărbat, și mai mult, că nu a avut nicio legătură cu acesta:

Nu am auzit niciodată de el, nu am vorbit niciodată cu el! Unde scrie ca eu ma cunosteam cu Erno Kovacs?! Cine vrea sa se vaccineze n-are decat, dar sa se stie ca pot aparea efecte adverse. Cine raspunde pentru efectele adverse provocate de vaccin? Nu i-am zis daca să se vaccineze sau nu”.

author avatar
Andrei Ștefan
968 afisari

2 COMENTARII

  1. DACA ASCULTATI DE TOATE SOSOACELE SA NU VA MIRAT CAND AJUNGETI LATERAPIE INTENSIVA SI NU SE MAI POATE FACE NIMIC.

  2. Asta, asa crede ea ca și face campanie, cred ca o susține și sosoaca barbatul, o instiga sau îi dă sa guste din aghiazma de 40 grade…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger