AcasăCORONAVIRUSCum a ajuns Klaus Iohannis unul dintre "naşii" certificatului sanitar european

Cum a ajuns Klaus Iohannis unul dintre „naşii” certificatului sanitar european

klaus iohannisCum a ajuns Klaus Iohannis unul dintre "naşii" certificatului sanitar european

Parlamentul European şi statele UE au ajuns la un acord asupra certificatului sanitar european pentru COVID-19, menit să faciliteze călătoriile în interiorul blocului comunitar în condiţii de pandemie.

Documentul, denumit „certificat verde digital” european, trebuie să ateste că titularul său a fost vaccinat anti-COVID-19, sau are un test negativ recent ori este imunizat după o infecţie cu noul coronavirus.

Marţi, liderii europeni au aprobat la summitul lor ce se desfăşoară la Bruxelles certificatul sanitar european care va facilita călătoriile în interiorul UE în timp de pandemie.

În prima zi a summitului, luni, şefii de stat şi de guvern au căzut repede de acord asupra unei noi serii de sancţiuni împotriva Belarusului după ce un avion care survola această ţară a fost obligat de autorităţile de la Minsk să aterizeze pentru arestarea unui opozant aflat la bord.

Certificatul va fi implementat rapid

Liderii statelor UE au salutat marţi elaborarea unui ”certificat digital european COVID” şi au cerut ”implementarea rapidă” a acestuia, potrivit concluziilor summitului difuzate la jumătatea zilei.

Certificatul respectiv va fi în vigoare timp de un an şi va cuprinde informaţii care să ateste dacă persoana titulară a fost vaccinată anti-COVID-19, dacă a trecut printr-o infectare cu coronavirusul SARS-CoV-2 în ultimele şase luni sau dacă are un rezultat negativ la un test PCR efectuat în ultimele zile.

author avatar
Andrei Ștefan
430 afisari

4 COMENTARII

  1. Mai bine cititi seria Pandemic de Bobby Akart, si anume Begginings, The Innocents, Level 6 si Quietus, e tot ceea ce trebuie sa stiti despre ceea ce se intmampla cam de 1 an, restul sunt povestile propagandei pentru cobaii mici si pufosi !! 🙂

  2. ce a ajuns europa asta condusa de ppe sa zica ca iti dau ei liber sa circuli cu un certificat si verde nu cacao pt ceva despre care nu stiu nici macar originea lui cum a zis oms!!!!!!!!!! asa a inceput fostul regim nemtesc de trista amintire din incalcarea drepturilor fundamntale si apoi a ajuns la ororri!!!!!!!

  3. Criminali,ce au prelungit plandemia pana in panzele albe!Acest asa zis certificat,nu este altceva decat o mostra de DISCRIMINARE,o insemnarea cu fieru’ rosu’ al septelului uman,genocid la nivel mondial!

  4. Parca acum s-a sculat din somn
    Noi slujim noi nu gandim, totul pentru straini, nimic pentru tara !
    Asteptam implemetarea la Nivel de UE a Certificatului ca ai fost la buda, ca ai avut diaree

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger