AcasăCORONAVIRUSCTP i-a pus la zid pe Raluca Turcan și Vlad Voiculescu. Cum...

CTP i-a pus la zid pe Raluca Turcan și Vlad Voiculescu. Cum ar fi decredibilizat guvernarea cei doi (VIDEO)

Cristian Tudor PopescuCTP i-a pus la zid pe Raluca Turcan și Vlad Voiculescu. Cum ar fi decredibilizat guvernarea cei doi

Cristian Tudor Popescu i-a condamnat în termeni duri pe Raluca Turcan și Vlad Voiculescu, după ce cei doi miniştri din Guvernul Cîţu au fost văzuţi fără mască în spaţiul public.

Au făcut mai mult rău ideii de autoritate și de respectare a autorității„, decât protestele anti-mască și anti-restricții, spune gazetarul. „Nu există justificări pentru așa ceva„, a completat CTP.

Iată ce fac guvernanții... Am văzut aceste mișcări de stradă care au încercat să distrugă, să decredibilizeze actuala guvernare, pentru că au fost îndreptate împotriva actualei guvernări și chiar a unor persoane din această guvernare.

Întrebarea este: Cine a realizat această decredibilizare mai eficient? Inșii ăștia care au ieșit în stradă, sau chiar guvernanții, mulți dintre ei, în ochii oamenilor?

Deci cine a făcut mai mult rău ideii de autoritate și de respectare a autorității? Inșii din stradă, sau domnul Vlad Voiculescu? Sau doamna Raluca Turcan apărând fără mască?„, a întrebat CTP la postul Digi24.

„Dormi cu masca pe faţa”

Cristian Tudor Popescu a precizat că, pentru a oferi exemple bune, miniştrii ar trebui chiar să doarmă cu masca pe faţă.

Nu interesează justificările cu care au venit! Nu există justificări pentru așa ceva. Nu mă interesează.

Când ești ministru stai cu masca pe față și când dormi, noaptea în somn. Exagerez, ca să înțelegem că mesajul pe care trebuie să-l dea un om aflat într-o funcție de răspundere de felul acesta, trebuie să fie întotdeauna mai puternic decât al simplului cetățean.

Or, făcând ce au făcut, și ei și alții, de-a lungul timpului, din guvernare, au decredibilizat mult mai mult decât au reușit acești bezmetici care au ieșit în stradă. Asta este problema„, a încheiat gazetarul.

author avatar
Andrei Ștefan
336 afisari

4 COMENTARII

  1. De ce Popiescu, alias Sandilău-Boy, apare așa în poză, cu mâna făcută streașină pe juma’ de ocarină si cu uăichii mijiți? Scrutează viitorul, cu privirea-i ageră sau a văzut vreo dezbrăcată și, de fapt, cu dreapta face 13-14 la scîrbavnicul mădular? Nu de alta, dar lumea îl știe și de obsedat sexual. :)))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger