AcasăCORONAVIRUSCriza Covid 2020-2022: distrugerea societății civile, faliment economic și Marea Resetare

Criza Covid 2020-2022: distrugerea societății civile, faliment economic și Marea Resetare

Criza Covid 2020-2022: distrugerea societății civile, faliment economic și Marea ResetareCriza Covid 2020-2022: distrugerea societății civile, faliment economic și Marea Resetare / Sursa FOTO: facebook.com

Suntem în mijlocul a ceea ce pare că este cea mai gravă criză din istorie. Pe tot globul, oamenii au fost induși în eroare atât de guvernele lor, cât și de mass-media mainstream cu privire la cauzele și consecințele devastatoare ale pandemiei Covid-19. Adevărul nerostit este că noul coronavirus oferă un pretext și o justificare intereselor financiare puternice și politicienilor corupți, aflați în slujba marii elite conducătoare. S-a vrut (și parțial reușit) ca lumea să fie dusă într-o spirală a șomajului, în faliment, sărăcie extremă și disperare. Direct sau indirect, mai bine de 7 miliarde de oameni sunt afectați de criza corona.

„Urgența” de sănătate publică ne-a fost prezentată ca mijloc (soluție) de a combate „virusul ucigaș”. Însă dacă populația era corect informată de la început și asigurată că virusul Covid este, conform definiției OMS, „similar cu gripa sezonieră”, atunci toată această campanie de frică ar fi scăzut. Iar blocarea și închiderea economiilor naționale, definitiv respinse.

Ce am aflat după doi ani de pandemie

Încă de la început, în ianuarie 2020, autoritățile au dat alerta cu privire la existența unei epidemii care progresează rapid și este foarte periculoasă.

Între timp, am aflat că…

  1. Testul RT-PCR nu are sens (lucru confirmat acum de OMS), iar întreaga bază de date a așa-numitelor „cazuri pozitive Covid” este total invalidă. Estimările date zilnic la televizor sunt folosite doar pentru a justifica stările de alertă/ urgență impuse de autorități începând cu martie 2020;
  2. SARS-CoV-2 este o „răceală” similară cu gripa sezonieră” (potrivit Organizației Mondiale a Sănătății);
  3. Efectele economice și sociale ale blocajelor sunt devastatoare: falimente, șomaj, sărăcie și disperare. Pașaportul Covid distruge societatea;
  4. Vaccinurile cu ARNm Covid-19 au ridicat rata mortalității la nivel mondial. De curând, chiar foștii șefi din Big Pharma au început să vorbească.

Prima etapă a acestei crize globale a fost lansată de OMS pe 30 ianuarie 2020, într-un moment în care în lume existau câteva zeci de cazuri confirmate. Justifica asta declararea unei urgențe de sănătate publică la nivel mondial? Nicidecum, dar campania de frică a fost susținută de declarații politice și dezinformare mediatică, iar oamenii chiar s-au speriat și panicat. În mai puțin de o lună, criza a lovit deja toate piețele financiare din lume. Doar „Big Fraierii” au pierdut, miliardarii și-au dublat și chiar triplat averile în pandemie.

La 11 martie 2020, OMS declara oficial o pandemie mondială de coronavirus. Imediat după, instrucțiuni de „lockdown” total au fost transmise către cele 193 de state membre ale Organizației Națiunilor Unite. Ca la un semnal, lumea s-a conformat și a aplicat simultan, fapt fără precedent în istorie, aceleași măsuri – miliarde de oameni au primit „arest la domiciliu”! Efectul de domino: sectoare întregi ale economiei mondiale – destabilizate, întreprinderi mici și mijlocii – în faliment, șomajul și sărăcia – în creștere.

Distrugerea societății

Oamenii sunt speriați și nedumeriți. De ce ar face cineva asta? De ce ar vrea cineva școli goale, aeroporturi goale, magazine alimentare închise?

Întreaga economie a serviciilor urbane este în criză. Magazinele, barurile și restaurantele sunt conduse spre faliment prin blocarea lanțurilor de aprovizionare, inducerea unei crize energetice fără precedent, scăderea puterii de cumpărare a oamenilor.

Am avut în 2020 călătorii și vacanțe suspendate, străzi goale. Iar azi, în multe țări, barurile și restaurantele trebuie să ia numele și datele de contact ale clienților care nu vor decât să aibă parte de o seară normală. Iată „noul normal”, pe care și politicienii din București ni-l vânturau prin fața ochilor acum câteva luni, să nu uităm.

Libertatea de exprimare este suprimată

Blocada instaurată este susținută cu ajutorul dezinformării din mass-media mainstream, prin cenzură online, inginerie socială și o campanie de teamă întreținută zilnic.

Medicii care pun la îndoială cuvântul „faucilor” din sistemul de sănătate publică sunt amenințați. Își pierd slujbele, carierele sunt distruse. Toți cei care îndrăznesc să se opună blocadei instaurate sunt clasificați drept „psihopați antisociali”. Opiniile oamenilor de știință proeminenți care pun la îndoială măsurile autorităților sunt ascunse cât mai adânc în „burta” Internetului.

I se spune „verificarea faptelor”, dar nimeni din IT nu recunoaște că atât OMS, cât și din ce în ce mai multe autorități naționale de sănătate încep să dea înapoi și azi retractează ce au spus „ieri” despre Covid.

Război economic, state executate la comandă

Destabilizarea dintr-o singură lovitură a economiilor naționale este un act de „război economic”. Această agendă diabolică subminează suveranitatea statelor naționale și sărăcește oamenii. Structurile puternice ale capitalismului global, banii cuplați cu inteligența și aparatul militar reprezintă forța motrice. Folosind tehnologii digitale și de comunicații avansate s-a putut realiza ceea ce niciodată n-a fost posibil – blocarea și închiderea economică a omenirii! Această intervenție simultană în 190 de țări derogă democrația.

Se spune că virusul SARS-CoV-2 este responsabil pentru valul de falimente și șomaj. O minciună! Nu există o relație de cauzalitate între virusul microscopic și variabilele economice. Elita globală, care-i cuprinde pe finanțatorii și miliardarii puternici, se află în spatele acestui proiect care a contribuit la destabilizarea economiei reale. De la începutul lui februarie 2020, miliardarii au devenit și mai bogați, iar acest proces, de redistribuire a averii continuă și azi.

Cele mai recente evoluții sugerează că narațiunea Covid-19 se prăbușește în mijlocul protestelor majore din întreaga lume. „Convoiul libertății”, pornit din Canada, cucerește lumea, oamenii se unesc într-un răspuns comun pentru apărarea libertății.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
3.141 afisari

8 COMENTARII

  1. CORECȚIE: DOAR HANDICAPAȚII S-AU PANICAT

    Cei ce știau a citi și a studia și-au putut da seama, din prima, că totul este o farsă.

    Cel mai bun exemplu: cum dracu să cazi, ca secerat, de la răceală, cum arătau ăia în China?

    Doar când ești împușcat în tâmplă sau în inimă pici așa!

  2. O multime de oameni au pierdut o groaza de bani. Cred ca dupa revenirea la o oarecare normalitate, multe capete or sa cada!

  3. E marea demascare a nebunilor care au lucrat doar pt distrugere!!!Acum omenirea sa i pedepseasca ca la nuremberg!!!

  4. marele tupeu este ca incepe sa se recunoasca mizand iarasi pe prostia oamenilor , gadea deja paraseste corabia vaxx si ne vorbeste de proteste pentru libertate , si a uitat cand facea spume daca spuneai ceva impotriva vaxx , ba tot haznaua ne spunea , stai in casa si va fi bine . a fost rau ! toti propagandistii trebuie sa plateasca , altfel fara sa se stearga de k kt la gura vor incepe iarasi .

  5. politicienii si ziaristii „plandemici” trebuie sa raspunda penal !!! sa putrezeasca in puscarie !!!

  6. E clar ca baietii globalisti de la putere, adica cei ca Musk, Bezos, Branson, Schwabb, astia toti au facut totul planificat, chestia asta a fost gandita inca de acum cel putin 10 ani, dar uite ca tot nu le-a iesit cum au vrut ei, fiindca… surprise surprise… nu toti sunt iepuri, oi, boi si vaci, ca sa se alinieze ca la Auschwitz, cum au facut toti tefeleii aia ratati din Occidentul ateu si decadent, care nu mai cred deloc in Dumnezeu, sa se intepe in cap cu minunatul ser experimental otrava !! Pazea, bai astia toti colaboratorii regimului vaxxinist- covidian, pe toti va stim care unde sunteti, o sa ajungeti cu totii pe stalp, sus pe stalp !! Ha ha ha 🙂 Acum astia incearca sa o intoarca ca la Ploiesti, e clar ca vor sa inceapa un razboi mondial, numai ca sa scape ei, dar o sa ramana destui ne-vaxxinati care o sa ii haituie pana la ultimul nazist imputit !! Jos Maskarada Nazista-Globalista !! Moarte tuturor nazistilor din Cultul Covidian !! Sieg Heil, Sieg Heil, Novaxx Djokovici Macht Frei 🙂 Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger