AcasăCORONAVIRUSCovid-19. Doza booster, obligatorie pentru păstrarea certificatului verde. Ţara care impune măsura...

Covid-19. Doza booster, obligatorie pentru păstrarea certificatului verde. Ţara care impune măsura fără precedent

boosterCovid-19. Doza booster, obligatorie pentru păstrarea certificatului verde. Ţara care impune măsura fără precedent

Franța va extinde campania de vaccinare cu doza booster împotriva COVID-19 la persoanele de 50 de ani şi peste, începând din luna decembrie, a anunțat preşedintele francez, Emmanuel Macron.

Pentru persoanele de 65 de ani şi peste, care au fost convocate deja pentru doza de supra-rapel (booster), aceasta va deveni obligatorie pentru păstrarea certificatului verde începând de la mijlocul lui decembrie, potrivit CNN.

Cei în vârstă de peste 65 de ani au putut cere o a treia doză de la 1 septembrie, în Franța.
Permisul de sănătate a fost un instrument esențial pentru guvernul francez în creșterea ratelor de vaccinare, interzicerea accesului în transportul public și într-o varietate de spații publice și private pentru cei fără dovada vaccinării complete.

Europa a intrat în al cincilea val

Măștile vor rămâne obligatorii în școli și în prezent sunt obligatorii în interior și în transportul public. „Al cincilea val a început în Europa”, a spus Macron, citând OMS, adăugând că Regatul Unit și Germania înregistrează acum 30.000 de noi cazuri de Covid-19 zilnic. „Nu am terminat cu pandemia”, a spus el.

Emmanuel Macron a făcut un „apel de responsabilitate” celor 6 milioane de francezi care încă nu s-au vaccinat, adăugând că „va trebui să trăim cu virusul până când populația globală va fi imunizată”.

author avatar
Andreea Vlad
592 afisari

3 COMENTARII

  1. Bai Micron, bai abuzatule dosist, bai ce palma ca la fetite ti-a dat tie francezul ala in vara, ti-a dat un bitch-slapping ca la carte, bai trepadusule nazist imputit !! H ha ha 🙂 Auzi acolo, cica responsabilitate la voi, bai nazistilor francezi din Republica a 2-a de la Vichy !! Nu exista asa ceva, bai Micron mic si minuscul, in curand incepe iuresul aka razboiul civil si la voi, si in Italia nazista a lui Draghi, sa vezi cum o sa arda toti cei 10 sau 10 milioane de negrii miititei importati de voi, dar care uita sa mai si lucreze, o sa fie mai ceva ca in ghetto-urile din Marseille !! Moarte tutoror vaxxinistilor dementi nazisti, locul vostru la toti e sus, in steang !! Ha ha ha 🙂 Pregatiti-va, venim !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger