AcasăCORONAVIRUSCovid-19 a lovit puternic zona Moldovei. Ce s-a întâmplat la Iaşi este...

Covid-19 a lovit puternic zona Moldovei. Ce s-a întâmplat la Iaşi este GROAZNIC!

ambulanta covidCovid-19 a lovit puternic zona Moldovei. Ce s-a întâmplat la Iaşi este GROAZNIC!

Noaptea de vineri spre sâmbătă a fost una de groază pentru personalul medical de la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. Ambulanţele au stat la coadă în curtea spitalului cu pacienţi în stare gravă care necesitau internare.

Managerul spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Florin Roşu, a afirmat că principala cauză a fost infectarea cu noul coronavirus.

99% din pacienţi, nevaccinaţi

A fost o noapte de foc la spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. În curtea spitalului puteau fi observate ambulanţe şi autospeciale ISU care aşteptau, monitorizând permanent pacienţii. În garda din această noapte, până la ora 01.00 au fost consultaţi peste 80 de pacienţi, iar jumătate dintre aceştia au necesitat internare şi acordarea tratamentului de specialitate”, a declarat managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Florin Roşu.

El a spus că situaţia este una dificilă, adăugând că a constatat „cu dezamăgire” că 99 la sută dintre pacienţii care ajung în stare gravă la spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi provin din rândul persoanelor nevaccinate.

Paturile de la ATI Iaşi, mereu ocupate

Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi este unul dintre cele mai importante din întreaga zonă a Moldovei. Acesta funcţionează aproape de capacitatea maximă, paturile din cele două secţii de terapie intensivă din cadrul unităţii fiind în permanenţă ocupate.

Pe de altă parte, reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi au declarat cu o zi în urmă jurnaliştilor că există o creştere alarmantă a numărului de solicitări în această săptămână şi că nu doar că sunt cazuri mai multe, ci sunt şi mai grave decât în valurile Covid precedente.

Nu mai facem faţă, suntem depăşiţi. Cazurile sunt multe, dar şi mai grave. Sunt foarte mulţi tineri în această situaţie, cei mai mulţi nevaccinaţi”, a relatat medicul Simona Ivaşcu, managerul SAJ Iaşi.

author avatar
Andrei Ștefan
329 afisari

6 COMENTARII

  1. Iar ati inceput cu porcarii din astea.V-a livrat pe card partu transa de toamna.Nu va e dracului rusine?

    • Le-a livrat ca are de pe facturile de energie ! Smulge de la gura batarnilor si a familiilor cu copii si da la mafia sekurista si la slugile lor mancatoare de excremente !!

  2. Articol marca Andrei Stefan. Minciuni si panica la comanda! Esti penibil! Iti va venii si tie randul la judecata!!

  3. Erau nevaXXinati pe dracu ! Peste 50% sunt cu schema curhului facuta la inceputul campaniei si nu mai au nici o imunitate !

  4. D-le Boeru , pentru ce dai de mancare la agentura asta cu pseudonim sa faca propaganda securista ?? Si mai e si mameluca cealalta Andreea Vlad !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger