AcasăCORONAVIRUSCoronavirus. Încă un caz confirmat la Ministerul Sănătății

Coronavirus. Încă un caz confirmat la Ministerul Sănătății

covid-19

La Ministerul în fruntea căruia se află Nelu Tătaru au fost depistate deja două cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Ministerul Sănătății confirmă identificarea celui de-al doilea caz de infectare cu noul coronavirus în rândul contacților direcți ai primului caz pozitiv”, transmite MS într-o scurtă informare de presă.

Din câte mai precizează oficialii MS, este vorba despre o persoană care prezintă simptome specifice, se află deja în izolare și urmează să ajungă să fie internată, în cursul acestei zilei, într-o unitate sanitară de boli infecțioase.

Într-o astfel de unitate medicală se află deja și angajata despre care MS anunța, încă de seara trecută, că a primit diagnostic pozitiv la testarea Real Time PCR. DETALII AICI.

De altfel, cele mai recente date venite din partea Grupului de Comunicare Strategică arată că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.215 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19). Și că până pe 11 august în România au fost confirmate 63.762 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. ”Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 613 persoane au fost reconfirmate pozitiv”, au transmis marți reprezentanții GCS.

author avatar
Cristina Stefan
53 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger