AcasăCORONAVIRUSConfirmare. Schema de tratament a dr. Flavia Groșan, folosită acum și de...

Confirmare. Schema de tratament a dr. Flavia Groșan, folosită acum și de medicii străini

Medicamentele dr. Flavia Groșan, prescrise și de spitalele din afara țării

După mai bine de un an de la apariția în ziarul Național a interviului cu dr. bronho-pneumolog Flavia Groșan, care folosea propria schemă de tratament pentru vindecarea de Covid, iată că apar și confirmările pe plan mondial. Astfel, medici din toată lumea prescriu acum claritromicină în Covid, antibioticul din schema doctorului Flavia Groșan. Mai mult, atât claritromicina, cât și ventolinul și flixotide, din aceeași schemă, au primit confirmări, prin studii, ca fiind benefice în SARS-Cov-2.

Zeci de mii de pacienți Covid au fost vindecați datorită schemei de tratament a medicului Flavia Groșan. După atacuri venite chiar din partea Colegiului Medicilor din România, dar și a altor medici, la mai bine de un an, apar confirmările oficiale. Medicii din afară țării folosesc cu succes claritromicina în tratamentul Covid. ”Schema mea este peste tot și iată că și în străinătate au ajuns să o folosească. Această schemă este cu bătaie lungă, în sensul că la capătul tratamentului nu mai ai nimic, niciun sindrom post-Covid, fibroze sau altceva. Extraordinară mi s-a părut confirmarea claritromicinei pe plan internațional, după ce am îndurat atât de multe jigniri și contestări. Acum au apărut și studii care au arătat clar că claritromicina scurtează perioada de vindecare. Ca să nu mai vorbesc de ventolin și flixotide, care au fost și ele confirmate de studii. Schema mea este ieșită din comun, am pus toate la un loc ca să rezolv tot. Ieri am avut în on-line doi doctori pensionari din Noua Zeelandă, care au făcut Covid și au vrut schema mea de tratament, că știau de ea. În Occcident le dădeau paracetamol, îi trimiteau acasă și le spuneau că vină la spital când le scade saturația. Vă dați seama că oamenii ăia se chinuie, că șocul simptomelor este la început, cu febra, tusea. Dacă eu reușesc să-l trec de acele 3-4 zile, mă duc în câștig la 10 zile”, ne-a declarat dr. Flavia Groșan.

Cei mai mulți pacienți, din afara țării

În ultima perioadă, cei mai mulți pacienți Covid ai medicului Flavia Groșan vin din afara țării, unde numărul de cazuri a crescut îngrijorător. Surpriza plăcută a dr. Flavia Groșan a fost aceea că medicii din spitalele din străinătate prescriu în prezent medicamente din propria-i schemă, atât de contestată. ”Pacienta aflată în concediu în Grecia, prinde o formă moderat spre severp de Covid și se prezintă la un spital din zonă. Înainte de a fi trimisă acasă, ce credeți că i se administrează? Exact claritromicina. Marele și controversatul medicament, claritromicina.O altă pacientă, din Luxemburg, cu schema mea la purtător, merge la medicul de familie pentru compensare. Este total de acord cu claritromicina mea, anumite dubii la prednison, dar pacienta își administrează schema mea integral. Și, de parcă n-ar fi fost de ajuns, acum îmi trimite un mail o doctoriță, tot din afara țării, care, după 5 zile de molnupiravir, pornește o tuse de groază. Începe tratamentul meu cu claritromicina. Îl știa din declarațiile mele de anul trecut. Mâine îi fac un on-line să-i șlefuiesc schema. Așadar, să aștepți 2 ani să ți se valideze o schemă este mult și greu. Nu contează. În concluzie, suntem prea mici să fim aroganți. In fata pacientului te pleci și încerci să-l convingi că nu vrei să-i faci rău. Doar bine. Amin”, a scris medicul Flavia Groșan pe pagina Pneumomed.

Covidul dă semne de nervozitate

Numărul de cazuri Covid a început să crească, în ritm accelerat, în marea majoritate a țărilor aproape integral vaccinate. Cele mai mult se înregistrează în Brazilia, Franța, Germania, Italia, Japonia, Australia, Mexic, Portugalia, Finlanda, Grecia, Taiwan, Austria, Israel, Columbia și Belgia. Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, în România, 63% dintre infectări s-au raportat la persoanele vaccinate. Tot mai multe studii arată că imunitatea vaccinaților este în cădere liberă, ceea ce face imposibil controlul pandemiei Covid.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
7.646 afisari

18 COMENTARII

  1. Doctorița pare femeie de treabă, bună la suflet, dar n-are cum să vindece de ce nu este, de o boală inventată, vindecă de ce vindeca și înainte. Ceea ce ajută la vindecare este felul ei de-a fi, încrederea ce-o dă necăjiților și tratamentul mai puțin otrăvitor.

    • Stii cand a aparut prima pandemie de Covid? In 1992. Apoi virusul a fost izolat in laborator, de unde i s-a dat drumul, dupa ce a fost modificat pentru a fi mai contagios si mai periculos pentru rasa alba.

    • @bus . ai dreptate , m-am dezumflat cu grosan asta , o escroaca care face bani pe prostia oamenilor , cu” scheme de tratament sofisticate ” pentru nimic . la aceste raceli denumite covid sa para mai interesante , majoritatea oamenilor au luat paracetamol si n-au avut nimic . este o boala inventata , o masina de facut bani . pacat ca si Aurelian Pavelescu , un om onest a cazut in capcana asta cu o boala inchipuita .

  2. Microbii nu îmbolnăvesc. Nu sînt boli transmisibile. Sînd documentate încercări nereușite de a transmite gripa, gripa spaniolă, polio și altele crezute contagioase.

  3. Securitatea nu are nevoie de oameni cu priza la public , de asta au tabarat pe ea de nu mai stie nimeni ce face si nici o tv nu mai spune nimic .

  4. Doamne ce popor blestemat! Sa ai atatea GENII si sa nu reusesti sa te ridici din mocirla milenara!

    Vae victis!

  5. ce e bolnavior la cap este ca exista oameni care nu cred ca covid este o problema. probabil ca ei se bucura ca au murit bunici si strabunici in timpul pandemiei si asa au mai putine pensii de platit in taxe. voi suneti bolavi la cap!! nevacinatii care au avut covid probabil ca sunt deja castrati de virus si cu multe probleme medicale dupa ce virusul ia alterat genetic. le vor transmite copiilor acele „moliciuni” genetice. la multi ani.

  6. Bai agitpropule infekt, bai asta cu hopital, du-te inapoi pe site-urile voastre preferate de nazisti imputiti ca adevarul, g4media si republica, acolo colcaie numai de nazisti ca tine !! Toti cobaii cu mintea cat o nuca care s-au lasat prinsi in isteria invizibilului virusel chinezesc o sa dea coltul, ca doar nu au bagat criminalii astia in negru din abatoarele arahatului vitamine in ei !! Ha ha ha 🙂 Odata pornita nebunia, o sa scape numai aia ne-intepati in cap ca si tine, bai agitpropule infekt, si numai cei cu credinta in Dumnezeu, chiar si preotul Cleopa a vazut ceea ce va sa vina, asa ca canta si tu cu noi: Am cravata mea si sunt pionier, Ma mandresc cu ea si sunt pionier !! Ha ha ha 🙂 Pentru toti postacii nazisti aia lui maciuca si a dulapului, numai atat: Sieg Heil, Sieg Heil, Novaxx Djokovici Macht Frei 🙂 Ha ha ha 🙂 Bai lebenwurstilor nazisti, mai bine sugeti o banana 🙂

  7. Fituica de 2 lei, unde sunt studiile? Idioata asta a făcut atât de mult cu schema aia de 2 lei încât ar trebui data afara din profesie. Și voi sugeti banana cu idioata asta care a cauzat morți.

    Jegosi putinisti de 2 lei

  8. Macrolidele au fost folosite si in strainatate, de la inceput. Moduleaza productia de citokine proinflamatorii, suprima activarea NF-kB indusa de TNF-α. Rol important in modularea Il-6, IL-10, Il-12. Stimuleaza apoptoza fibroblastelor, reduce toxicitatea infectiilor secundare. Exista studii, trebuie doar vointa.

    Idem pentru budesonida si alti corticosteroizi, de exemplu
    & https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)01744-X/fulltext

    Tratamentul in zilele 1-5 este esential.

    O solutie incomparabil mai buna (exista si multe alte variante) in comparatie cu cea oferita de multe guverne (mergi acasa, ia paracetamol si cand nu poti sa mai respiri te internam si primesti porcarii scumpe + midazolam).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger