AcasăCORONAVIRUSComisia Europeană vrea să-i salveze pe anti-vaccinişti! Cu ce tratament-minune anti-Covid vine...

Comisia Europeană vrea să-i salveze pe anti-vaccinişti! Cu ce tratament-minune anti-Covid vine pentru ei

covid 19Comisia Europeană vrea să-i salveze pe anti-vaccinişti! Cu ce tratament-minune anti-Covid vine pentru ei

Diriguitorii de la Bruxelles caută soluţii prin care să-i salveze pe anti-vaccinişti. Comisia Europeană susţine că a achiziţionat sotrovimab, un tratament experimental împotriva COVID.

Sotrovimab face parte din primul portofoliu de cinci tratamente promițătoare anunțat de Comisie în iunie 2021 și este, în prezent, în curs de revizuire continuă de către Agenția Europeană pentru Medicamente, potrivit unui comunicat de presă al CE.

În strategia noastră de combatere a COVID-19 ne-am angajat să dispunem de cel puțin trei noi tratamente autorizate până în luna octombrie.

În prezent, încheiem un al doilea contract-cadru care le oferă pacienților tratamente cu anticorpi monoclonali. Pe lângă vaccinuri, schemele de tratament sigure și eficace vor juca un rol esențial în revenirea Europei la o nouă normalitate”, a declarat Stella Kyriakides, comisarul pentru sănătate și siguranță alimentară.

Cui îi este recomandat sotrovimab?

Sotrovimab poate fi utilizat pentru tratamentul pacienților cu coronavirus cu simptome ușoare, care nu necesită oxigen suplimentar, dar care prezintă un risc ridicat de a evolua către o formă severă de COVID-19.

Studiile în curs sugerează că tratamentul timpuriu poate reduce numărul de pacienți care evoluează către forme mai severe și care necesită spitalizare sau internare în unitățile de terapie intensivă.

Anticorpii monoclonali sunt proteine concepute în laborator care imită capacitatea sistemului imunitar de a combate coronavirusul. Aceștia se prind de proteina spike și blochează astfel legătura virusului cu celulele umane.

author avatar
Andrei Ștefan
948 afisari

9 COMENTARII

  1. Este doar un alt caz de coruptie medicala.

    Se stie ca aceasta boala nu se trateaza cu anticorpi sau vaccinuri, dimpotriva, agraveaza si provoaca mutatii.

    Covid este o boala provocata de raspunsul aberant la anticorpii IgG prin FcγRIIA. Tratabila, dar avem prea multi cretini si tradatori.

  2. Ce criminali…cauta solutii sa distruga toata lumea…paralizatii la creier…destul ca ne conduc niste urati, prosti si imbecili…mai fac si din doctori si cadrele medicale niste criminali…presa e prostituata ieftina…ce lume fara busola! Unde nu e Dumnezeu nimic nu e! Sa vedem pe care trebuie sa ii ia dracu sa scape lumea de banditii astia …Decrepitul de Biden…culmea evolutiei americane! Pe la noi vine cocaina in lazi de banane la Chiajna…cine locuieste in Chiajna de i-a venit pachetul cu milioane de euro? Banane ai?! POLITIA E CU EI…BRAVO BODE…INCA UNUL SPALAT LA CREIER…

  3. Ia să se duca dracului toti salvatorii criminali naziști de la conducerea ue. Falsii salvatori care răpesc copiii românilor si caută organe la români. Nenorociți jegosi cu toată elita voastră canceroasa care atentează la viața cetățenilor europeni. Ne pişă m pe pastilele voastre cu chimicale care ucid oameni. Criminalilor. Naziștilor. Sunteți niste bestii ordinare cu fețe spurcate de om. Sa va dăm la marea uniune europeană.

  4. Daca astia chiar aveau intentii bune Ivermectina era demult in toate spitalele si farmaciile. Si atat. Nici vaccin sau alte tratamente.

  5. Poate ati vrut sa ziceti ca sa ii salveze pe cei vaXXinati care se vor imbolnavi in valul urmatoru ?

  6. cititi cu atetie si faceti corelare;vaxul u este vax ci un ser cu arn mesager ,smecheria ,acest medicamet este in fapt un ser tot cu arn mes asadar aceiasi marie cu alta palarie ..nu te vax te pacalesc sa ie serul altfel !!!!

  7. Vine vremea bubuielii la propriu peste tot in UE, mai ales la Bruxxelistan, acolo la 2 km de sediul parlamentului ordinarilor astia, e plin de no-go zone-uri, despre asta nu prea scriu si vorbesc kakatii astia !! O sa fie un macel epic, ca sa zicem asa, ceva ce numai Cartea Apocalipsei il dezvaluie, asta e, s-a cam terminat cu istoria romantata a asa-zisei omeniri, acum incepe perioada in care incep sa se canibalizeze maimutele de peste tot, asa ca atentie maxima, fiecare e pe cont propriu, si scapa cine si care poate !! Si stati departe de astia vaxinati in cap, daca nu vreti sa va dea si voua ceva virusi micuti si pufosi, ca ei oricum au deja durata de viata ramasa pre-determinata, numai ei inca nu au aflat de acest lucru !! Covid Macht Frei, bai Ursula tampita, nazista drakului, sa vezi ce bomboane o sa iti iei de la musulmanii si negrii de nisip adusi de tine in Iadul EU, o sa te kaci pe tine, ipocrita drakului 🙂

    • excelent punctat,sa pomenim si de perciunatii din israel !!!!! moslemii din europa sunt vaxxi ,cei din cartierele radicalizate ??!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger