AcasăCORONAVIRUSComisia Europeană nu are limite. România verde, urecheată pentru indisciplină

Comisia Europeană nu are limite. România verde, urecheată pentru indisciplină

Comisia Europeană s-a pus cu răul pe România verde

Stella Kyriakides, comisarul european pentru sănătate și siguranță alimentară, moare de grija României, care și-a permis, verde toată, să nu-și îndeplinească planul de vaccinări. Fără niciun pic de jenă, Comisia Europeană a decis să intre cu bocancii peste autoritățile române și să-i învețe cum să sperie populația ca să se vaccineze. Asta până bagă certificatul ăla, care se apropie cu pași repezi de finalizare.

În octombrie și jumătate din luna noiembrie, când România era copleșită de cazuri la ATI și decese, intervenția Comisiei Europene în sprijinirea României a lipsit aproape cu desăvârșire. Culmea cinismului, țara noastră era folosită pe post de sperietoare pentru nevaccinații din țările europene, cărora li se difuzau imagini cu bolnavi în agonie și cu morți din țara cu ”idioții” care au îndrăznit să respingă într-un procent foarte mare serul miraculos. Apoi numărul de cazuri a scăzut brusc, aruncând și înțepenind România în zona verde, în timp ce statele cu mulți oameni ”cu școală” și civilizați au fost propulsate în zona roșie, cu o creștere a numărului de îmbolnăviri care nu mai poate fi stopată în niciun fel. În acest context, intervenția brutală a Comisiei Europene pentru accelerarea vaccinării în rândul românilor este mai mult decât un derapaj nepermis. Grav este și faptul că reprezentanții Comisiei Europene au insinuat că România, cu procentul prea mic de vaccinare, ar cauza apariția unor noi variante Covid, care ar pune în pericol sănătatea europenilor. Un pretext pentru a impune cu orice preț vaccinarea într-unul dintre cele mai indisciplinate țări din UE. ”În România, doar 39% din populație este în prezent vaccinată complet, iar ritmul vaccinării continuă să scadă. Lacunele în materie de vaccinare nu numai că sporesc riscurile de forme grave ale bolii, spitalizare și pierderi de vieți omenești, ci lasă loc și unor variante mai severe și mai transmisibile. Acesta este un risc nu numai pentru România, ci și pentru UE în ansamblu. Avem suficiente vaccinuri sigure și eficace pentru a vaccina complet, inclusiv cu doza de rapel, întreaga populație din UE, și trebuie să ne asigurăm că acestea sunt utilizate. Și să nu uităm: protejându-ne, îi protejăm și pe ceilalți, pe copiii, părinții și bunicii noștri”, a declarat Stella Kyriakides, comisarul european pentru sănătate și siguranță alimentară.

Rudele morților, scoase la înaintare

Pentru că guvernele României nu au reușit să comunice eficient pe tema vaccinării, Comisia Europeană a decis să intervină, schimbând strategia campaniei. Astfel, într-un spot de 40 de secunde  pe posturile de radio și TV, se prezintă acum mărturii ale unor oameni care au pierdut persoane dragi din cauza pandemiei de Covid-19. Rudele celor morți, probabil pe bani mulți, sunt scoase la înaintare pentru a vorbi despre propria lor suferință. Păcat că rudele celor decedați nu au fost chemate să vorbească despre traumele lăsate de modul în care cei dragi au fost tratați în spitale și despre multele plângeri penale depuse împotriva medicilor eroi. Nu știu cum de își imaginează inteligenții de la Comisia Europeană că vor convinge pe cineva cu astfel de clipuri jenante, când tot ceea ce văd românii este că țările vaccinate sunt copleșite de numărul de infectări, spitalizări și decese. Și, mai mult decât atât, românii văd că vaccinul ăla sigur face ravagii în jurul lor.

Italia, pe urmele Austriei

Italia a anunțat măsuri și mai dure pentru nevaccinați, dar și pentru cei care nu-și fac booster-ul, care riscă salarii suspendate și amendă de 1.000 de euro, luând-o astfel pe urmele Austriei. Înverșunarea și agresivitatea împotriva nevaccinaților și nerevaccinaților, care se manifestă în ultima perioadă, trădează o disperare a guvernanților de a mai vaccina ce se mai poate pe ultima sută de metri. Pentru că nu are nicio legătură cu vreun Omicron sau altceva, ci doar cu faptul că sfârșitul pandemiei este aproape. Iar targetul încă nu a fost atins.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
5.833 afisari

16 COMENTARII

  1. Cine mai are timp sa asculte la UrSula și compania, o grupare ajunsa ocult în fruntea UE, cu apucături fascitoide sau contra naturii sexuale a omului. E o teroare a „CORPORATRISTILOR” împotriva popoarelor, de frica pierderii averilor strânse prin furat de la cei multi. De ce le este frica nu vor scăpa, popoarele au ieșit mereu victorioase.

  2. STELLA KYRIAKIDES ARZA-TE FOCUL IADULUI SI PE TOATA FAMILIA TA DACA AI AVUT FIE SI MACAR UN CENT AVANTAJ DIN PROPAGANDA PROVACCINARE! SA NU RAMANA NICI URMA DIN NUMELE SI FAMILIA TA, PATACHINA NENOROCITA! SICTIR! SLUGA PROASTA SI IMBECILA.

  3. Cu ,,ghioceii” de la Bucuresti le tine, de aceea tupeul lor nu are limite. Aici este partas si corpul medical care, desi stie, tace cu lasitate, ma rog….85% lunar plus la salariu….e ceva !

  4. Mizerabila atitudinea UE de a sta cu tunurile pe noi sa ne vaccinam, cand este evident ca fara o proportie mare de vaccinati o ducem cel mai bine din Europa.

    Am vazut una din reclamele alea odioase. Este revoltator la ce abjectii au ajuns sa recurga. Auzi, ca l-ar fi vaccinat chiar ea. De parca vaccinul ar fi ajutat cu ceva. La medicatie preventiva si pentru primele faze ale bolii nu s-au gandit sa faca reclama, numai la acel ser experimental numit in mod fals vaccin.

  5. Madam Ursula dea Domnul sa le faci pomeni la copiii tai, 7 bucati imbogatiti din banii furati de zdreanta din banii tarilor europene, sa ai bani de coparsee si de un covrig de fiecare. CINE VREA CERTIFICAT DE VACCINARE PENTRU ROMANI SA AIBA PARTE DE CERTIFICAT DE DECES ATAT PENTRU EL CAT SI PENTRU TOATA FAMILIA LUI
    ..AUZI ARAFAT, SI MA-TA DIN DAMASC SI FRATE-TU CU SAPUNUL LUI, SI RAFILA CU TOTI CEI DIN ASPEN INSTITUTE. BLESTEMATI SA FITI CU RUINA SI MOARTEA TOTI CARE LATRATI DESPRE VACCINARE!!! CU IOROPA SI CU URSULA CEA CU 7 PLOZI…LA CIMITIR SAU LA CREMATORIU…HITLERISTILOR!!

  6. Au ascultat macaronarii pandemia cu stetoscopul si se gata? Eu nu mai fac ca Pfizer a spus ca e bun si la micron dar vor sa faca un vaccin si pt micron.

    • Pompilica,nu mai posta când ești pilit,că nu înțelege lumea ce vrei să spui.

  7. Discursul magnific anual al domnului tovaresul Nicolae Ceausescu de la inalta tribuna a grandiosului plen al Iadului nu se mai transmite pe motiv de pandemie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger