AcasăCORONAVIRUSColegiul Medicilor pune BOTNIŢĂ doctorilor! De ce au fost ameninţaţi specialiştii că...

Colegiul Medicilor pune BOTNIŢĂ doctorilor! De ce au fost ameninţaţi specialiştii că vor fi suspendaţi!

prof. dr. Daniel CoriuColegiul Medicilor pune BOTNIŢĂ doctorilor! De ce au fost ameninţaţi specialiştii că vor fi suspendaţi!

Războiul cu pandemia a trecut la faza „bătălia cu doctorii care apar la TV”. După ce, sâmbătă, Raed Arafat a spus că, după părerea lui, ar trebui să li se închidă microfoanele celor care transmit neadevăruri despre virus, iată că, duminică, preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Daniel Coriu, a venit cu o variantă şi mai dură.

Acesta din urmă a înaintat soluţia suspendării „medicilor care spun neadevăruri la TV”.

Ce motive a invocat prof. dr. Daniel Coriu?

Suntem într-o situaţie dramatică, un moment foarte-foarte greu pentru existenţa noastră. Cum am ajuns aici? Prin nevaccinare. Prin lipsa de încredere în mesajul nostru, al medicilor.

Deja ţara noastră este un exemplu negativ la nivel internaţional prin comparaţie cu ţările unde rata de vaccinare este peste 80%. Avem spitalele pline, nu mai putem face faţă cazurilor noi.

Am ajuns în această situaţie şi din cauza unor colegi medici, care au transmis public mesaje greşit. Mesaje nevalidate ştinţifiic, mesaje care au dus populaţie în eroare.

Pentru a corecta acest lucru, o să propunem la nivelul Guvernului un mecanism rapid de sancţionare prin suspendarea exercitării profesiei medicale pentru aceste persoane.

Să nu mă înţelegeţi greşit. Eu sunt pentru libera exprimare, dar medicul, atunci când este chemat la un post de televiziune sau îşi exprimă în media opinia, el este chemat ca medic, este vorba de opinia medicală.

Şi atunci oamenii cred în ceea ce spun şi nu are voie să transmită informaţii care pun în pericol sănătatea publică”, a mai explicat preşedintele Colegiului Medicilor din România”, a declarat preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Daniel Coriu, la postul Antena 3.

Vrea o lege pentru suspendarea doctorilor

Apreciez că în contextul pandemiei cu SAR-CoV-2, situatie exceptională în care se află întregul sistem medical, se impune existența unui mecanism rapid de suspendare a dreptului de exercitare a profesiei de către medicii care propagă, prin orice mijloace de comunicare, în spațiul public sau în timpul exercitării profesiei, opinii nefundamentate științific, false și care periclitează sănătatea publică.

Apreciez și susțin dreptul la liberă exprimare și la liberă informare, dar pe de altă parte trebuie să existe dreptul de a avea acces la informație corectă.

Sănătatea și medicina trebuie să se bazeze, pentru a avea fundament, pe știință, pe medicina bazată pe dovezi, pe studii clinice”, a mai zis prof. dr. Daniel Coriu.

author avatar
Andrei Ștefan
545 afisari

19 COMENTARII

  1. Altul care numai el are dreptate ! As vrea să-mi explice și mie cum funcționează vacc, ce studii de specialitate a citit atât pro tehnologie arn m, cât și contra. Dl nu este decât un papagal care vrea să-și păstreze poziția.

  2. Foarte bine. Era și timpul să se separe grâul de neghină. Bezmeticii contestatari se pot zbengui în copăița lor. Ignorarea cu intenție a științei e lamentabilă. Așa că ignoranții și contestatarii ar trebui să aibă interdicție de zburda și a contamina pe alții.

    • Vaccinatii zburda liber si contamineaza.Ce diferenta e ?
      Sa scoata odata de la naftalina adevaratul vaccin sau serul cu anticorpi.
      Sa explice stiintifice efectul vaccinului cu ARN facand trimiteri la studii de specialitate ale adevaratelor institutii de cercetare.Nu cu…’ s a stabilit stiintific” fara sa dea sursa.
      Astfel toti vor fi convinsi sa se vaccineze.

  3. Dimpotrivă medicii în marea lor majoritate sînt vinovați că tac cînd oamenii, nu numai cu gripa/covidu, sînt omorîți în spitale prin tratamente criminale.

  4. Acest profesor doctor se dvedeste si el o coada de topor a cocotatilor.Cica il preocupa atentatul la sanatatea publica.Deci medicii din spitale suntt vinovatii, coplesiti de situatia dezstruoasa in care a ajuns Tara,din cauza criminalilor mei,alte cozi de topor ale Esuatului.Care pas cu pas patroneaza haosul,lipsa de medicamente sabotate,nici acum antivirarul romanesc nu a primit avizul necesar pt. a fi produs la Cluj. Aparatura ascunsa prin depozite,medicamente folositoare lipsa din farmacii etc.,medcii sunt vinovati.Asta este dovada genocidului pus la cale,organizat executat cum ” s-a stabilit „,intocmai si la timp.

  5. Scarnavia incearca sa spele pe maini.Nu sufla o vorba despre mortii cu zile la poarta spitalelor,pardon ,lagare de exterminare ,si incearca sa arunce vina pentru genocidul pe care il supervizeaza in ograda altora.A inceput sa aiba cosmaruri,jigodia.Il linistesc eu ,nu va scapa de puscarie nici peste 50 de ani.

  6. Intre stiinta si slugarnicia pupatorilor de cururi basinoase nu exista nici o legatura .Nu ti-e greata de cat rahat lingi?

  7. Medicina nu este o stiinta exacta.Se bazeaza pe cercetare,pe studii,pe observatii.Fiecare medic trebuie sa-si spuna parerea,dar se pare ca tot ce nu-i de acord cu sarcinile trasate este dusmanul sistemului ticalosit.

  8. @ Pă ăsta l-au votat medicii , că la Raed Arafat e de înțeles că a fost numit politic, ?

  9. @ Probabil că indivizi educați în vremea lui Ceaușescu când se mai și cenzura, ? Ce vremuri, ?

  10. Este vorba despre a inchide gura MEDICILOR. Nu despre a inchide gura lu’ nea Gheorge, tractorist, care s-a trezit vorbind la TV! Daca un medic are o parere, alt medic are alt parere, de unde stim a cui parere e corecta? Daca doar unii au voie sa vorbeasca, daca se vede clar cenzura, cum sa mai creada cineva in oamenii astia? Pe cine convinge politica asta „doar noi avem dreptate, restul sa taca”?

  11. Cine l-a facut pe neterminatul asta doctor, din politruc ? a cui gaura sau scula l-a protapit sef la colegiul medicilor? De la vaccin vorbeste aiurea..curand o sa traga punga pe strada….LUATI AMINTE MEDICILOR CARE AVETI BOTNITA, POPORUL VA VREA VACCINATI INTAI PE VOI…ca breasla mai tradatoare, lasa si ticaloasa nu s-a pomenit de pe vremea securismului viteaz…si pe aia ii tinea cineva de bracinari sa faca rele…DAR LOR LE PLACEA CA MANCAU SALAM DE SIBIU …SI VOI TRAITI CAT SA TRAGETI APA DES LA CLOSET? CONSTIINTA VOASTRA S-A DUS PE DUNARE IN JOS….

    • Mănânci un pic de rahat ca să începi săptămână bine? De ce ii bagi pe toti in acelaș hardau? Daca japitele din lumea medicală sunt scoase in fata de sistemul de propagandă al imbecililor care ne conduc este tot ceea ce vezi? Imaginea pe care vânzătorii ăștia de țară o folosesc este atât de puternică incat nu esti capabilă sa vezi dincolo de propagandă? Chiar crezi ca personaje ca acest individ care isi bagă cu două mâini in buzunare banii primiți de la pharma sub formă de „sponsorizări” reprezintă profesia aceasta nobilă?

  12. & Sunteți de părere că opinia majoritară a celor care au votat pentru Colegiul Medicilor, transmisă medicilor prin președintele Colegiului Medicilor, ar putea fi că medicii ar fi necesar să se abțină de la a formula opinii în dezbateri publice despre vaccinare, ?

  13. Bai Coriule, bai mankatorule de kakat, iti lipseste o pwula in gura, sau cum, omule ? Vezi ca are cine sa ti-o serveasca, odata ce incepe balciul in decembrie, speram ca ai un bunkar mic unde sa te ascunzi, bai latraule komunist-nazist !! DRakul o sa te ia, bai trepadusule nazist, ti-o vei fura pana la urma, numai latra propaganda nazista in continuare, toti colbaoratorii regimului nazist vor ajunge cu pielea pe bat, adica si tu, bai Coriule, sa nu crezi ca romanasii te vor uita, bai paduke criminal !! Nazi Vaxin Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger