AcasăCORONAVIRUSCîțu, răspuns la o întrebare-cheie despre campania de vaccinare: ”Nu sunt o...

Cîțu, răspuns la o întrebare-cheie despre campania de vaccinare: ”Nu sunt o firmă de advertising” – VIDEO

Cîțu, răspuns la o întrebare-cheie despre campania de vaccinare: ”Nu sunt o firmă de advertising” - VIDEO

Situația generată de noul coronavirus în România, discuțiile despre creșterea numărului cazurilor noi de persoane infectate cu COVID-19 și despre valul patru al pandemiei continuă să preocupe.

În tot acest context, premierul a declarat că liderii politici ”ar trebui să fie exemple”, afirmând că a mers în centre de vaccinare pentru a susține această campanie.

Întrebat, însă, dacă se simte responsabil că nu a mers campania de vaccinare, Florin Cîțu a dat în primă fază următorul răspuns: ”Nu sunt o firmă de advertising, ceea ce poate să facă Guvernul, am făcut. La începutul acestei pandemii, problema noastră numărul 1 era dacă şi când avem vaccinul. Asta era soluţia. După aceea, a venit vaccinul, eram criticaţi că nu avem fluxuri, că nu putem să vaccinăm multe persoane. Am rezolvat aceste probleme”.

Șeful Guvernului a adus, însă, în discuție și influencerii de pe rețelele de socializare. ”Dar până la urmă, în România vaccinarea nu este obligatorie. Pot să fiu acuzat că eu nu sunt cel mai convingător om din lume, (…) dar aş vrea să văd responsabilii din societate, oamenii care sunt lideri de opinie, influencerii pe Facebook, câte ore au dedicat campaniei de vaccinare? Până la urmă este vorba despre noi toţi, vaccinarea ne ajută pe noi toţi. (…)

Eu, dacă este ceva să-mi asum, poate eu nu sunt cel mai convingător om din lume, deşi m-am dus, m-am vaccinat între primii, şi a doua oară, am fost peste tot în România şi cred că la fiecare declaraţie am vorbit despre campania de vaccinare. Preşedintele Klaus Iohannis, la fel”, a declarat Cîţu joi seară, la Digi 24.

Cîțu: USR are tupeul să mă cheme în Parlament să mă întrebe de campania de vaccinare

Totodată, premierul liberal a avut o reacție tranșantă la adresa reprezentanților formațiunii politice care, săptămânile trecute, și-a retras miniștrii din Executiv, după ce s-a aflat că USR PLUS îi solicită lui Florin Cîțu să vină în fața Parlamentului cu un raport despre campania de vaccinare.

”USR are tupeul să mă cheme în Parlament să mă întrebe de campania de vaccinare. După ce se eliberează de influenţa celor două partide nocive – AUR şi PSD – putem să discutăm despre orice. Dar (…) pentru că e un demers al Parlamentului, Ora Guvernului, bineînţeles că voi merge în Parlament şi voi explica”, a declarat Florin Cîţu, joi seară.

Cei din formațiunea condusă de Dan Bana și Dacian Cioloș l-au arătat cu degetul pe actualul premier, pe tema campaniei de vaccinare antiCovid. ”Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România. Principalul responsabil: Florin Cîțu”, sună mesajul transmis pe pagina de Facebook a USR PLUS, în 21 septembrie.

179 afisari

1 COMENTARIU

  1. Esti un criminal dezaxat, bai Matule, oricum nu o sa scapi tu neatins de ceea ce vine acum peste voi !! O sa iti puna romanasii tai pielea pe bat, chia in capitla regimului vostru nazist de 6 lei si 66 de bani, bai trompeta nazista !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger